Το κερατο μου.....μεσα για.........

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Συνεχιζω απο το κερατο.........Λοιπον θα ηθελα να μου πει κανενας φιλος καρδιακος αν μπορω να βελτιωσω και απο που την ταχυτητα upload στο U.torrent.
Exω 24Mbps με conex -Οτενετ και ενω μου κατεβαινουν (απο Utorrent)με 17-18 Mbit το ρημαδιασμενο το ανεβασμα γινεται λες και παει σαν χεσμενο ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ Τα ζωα μου αργα!!!!
Ανεβαζω κατι τις και εχει ταχυτητα uploading 60 και 70 κbytes>>>>>Τι στα διαλα συμβαινει??
Τι πρεπει να ρυθμησω στο ρουτερ μου και στα settings του Utorrent>>>>>>>>>???????????Mεχει σκασει ειλικρινα και δεν βρισκω λυση μην χε......Βοηθατε καλα μου τον συμφορουμητη σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
2
ταχυτητα uploading 60 και 70 κbytes
upload 60-70 kbytes/sec (και όχι kbits) σε 24/1 ADSL είναι περίπου στο όριο της (110-120kbytes/sec θεωρητικά)...οπότε είσαι πολύ καλά θα έλεγα!

εαν εννοείς kbits/sec (δηλαδή 7-8 kbytes/sec) τότε όντως είναι για τα μπάζα! δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το encryption στον client σου μπας και σε έχει πιάσει το trafficshaping του ΟΤΕ και σου κόβει πακέτα.... γενικά ο ΟΤΕ δεν έχει και το καλύτερο όνομα στο TS και torrents...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Το ψαχνω βρε λεβεντες γιατι θα σκασω με τις πορτες ,τα πατζουρια και τα εξωφυλλα!!!!!!!
Αληθεια μηπως ξερετε πως μπαινω στο μενου-settings του ADSL ROUTER?
Στον υπολογιστη μου πηγαινω? ΟΧΙ?τοτε που ωρε λεβεντες?Πως θα μπω στον ρουτερ??

Reaction score
1.213
Το ψαχνω βρε λεβεντες γιατι θα σκασω με τις πορτες ,τα πατζουρια και τα εξωφυλλα!!!!!!!
Αληθεια μηπως ξερετε πως μπαινω στο μενου-settings του ADSL ROUTER?
Στον υπολογιστη μου πηγαινω? ΟΧΙ?τοτε που ωρε λεβεντες?Πως θα μπω στον ρουτερ??

:204::204::204:

Δεεεεεε μου λες ..τωρα που επεσες σε ιντερνικη λουμπα δεν το παρατας το ρημαδι να ασχοληθουμε με κατι σοβαρο ?

Δηλαδη τι θα μου βαλεις στο σκληρο δισκο ...:138: :138:

Για πατα απο περιεργεια εδω : http://192.168.1.1

Reaction score
4
Βρε vlasis και πορτες κλειστες να εχεις το upload θα πηγαινει οσο εχεις.
Το 70-80κ που ανεβαζεις ειναι γιατι τοσο σου περνουν οι αλλοι.
Βασικα στο upload δεν εχει κανεις προβλημα πειραξεις δεν πειραξεις κατι και οτι βλεπεις ειναι φυσιολογικο.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Ποιό router έχεις; Πάντως ένα site που θα σε βοηθήσει είναι αυτό.
Εχω το SPEEDTOUCH adsl 2 φρεκο πραμα!!!!
Αληθεια βρε φιλε μου subcode πως μπαινω στα settings του ρουτερ να κανω καποιες ρυθμησεις??????????????????????

Reaction score
7
Εχω το SPEEDTOUCH adsl 2 φρεκο πραμα!!!!
Αληθεια βρε φιλε μου subcode πως μπαινω στα settings του ρουτερ να κανω καποιες ρυθμησεις??????????????????????
Για αρχή από Command prompt (start->run->cmd) στο παράθυρο που βγαίνει γράψε ipconfig και πάτα enter... το default gateway που θα σου γράψει είναι η ip του router σου. Βάλτην σε ένα Browser και θα σε βγάλει στο web-interface. Μετά πήγεναι στο site που σου έδωσα και επέλεξε το router. Thomson-alcatel->και το μοντέλο που έχεις (αν δεν έχει ακριβώς το ίδιο επέλεξε ένα παραπλήσιο...συνήθως η κάθε μάρκα έχει τα ίδια μενού σε όλα τα μοντέλα). Μετά επέλεξε το πρόγραμμα που θες να του ανοίξεις πόρτες... Είναι κατατοπιστικότατο site δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Βρε vlasis και πορτες κλειστες να εχεις το upload θα πηγαινει οσο εχεις.
Αγαπητε Pseiroyli λεω να του ριξω τιποτα κοφτες να δει ρακ αναποδα...που να λυσσαξει το σκασμενο!!!!!!!!
Αυτο που βλεπω ειναι οτι ενω εχω 24 μεγαμπιτια στο upload ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ κυριε συντονιστα μου!!!!!!!!!
Σιγουρα ισχυουν αυτα που λες αλλα...φιλος με γραμμη 2 mBIT ανεβαζει με 90-95 και οχι με 14 και αλλες φορες 8 και αλλες (το μεγιστο) 22 και ειδικα σημερα που ανεβασα 3 torrent σε καποια φαση ειχα 14 leechers !!!!!!!! ΚΑΤΙ ΦΤΑΕΙ και δεν ξερω τι ???

Reaction score
7
Α! πρέπει να δώσεις και μια στατική ip στο pc σου... π.χ. αν το router έχει την ip 192.168.2.1 δώσε στο pc την 192.168.2.2 για παράδειγμα (στα network connections το ρυθμίζεις αυτό στις ιδιότητες του tcp/ip)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Για αρχή από Command prompt (start->run->cmd) στο παράθυρο που βγαίνει γράψε ipconfig και πάτα enter... το default gateway που θα σου γράψει είναι η ip του router σου. Βάλτην σε ένα Browser και θα σε βγάλει στο web-interface. Μετά πήγεναι στο site που σου έδωσα και επέλεξε το router. Thomson-alcatel->και το μοντέλο που έχεις (αν δεν έχει ακριβώς το ίδιο επέλεξε ένα παραπλήσιο...συνήθως η κάθε μάρκα έχει τα ίδια μενού σε όλα τα μοντέλα). Μετά επέλεξε το πρόγραμμα που θες να του ανοίξεις πόρτες... Είναι κατατοπιστικότατο site δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.
Ειλικρινα σε ευχαριστω για το κατατοπιστικοτατο ραβασακι ....Αι σιχτιρ...ξεστραβωθηκα λιγο με τα ρημαδια !!!!!!!!!
Να εισαι παλλικαρι μου ----------

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Δεεεεεε μου λες ..τωρα που επεσες σε ιντερνικη λουμπα δεν το παρατας το ρημαδι να ασχοληθουμε με κατι σοβαρο ?

Να ερθεις το Σαββατο σπιτι να μου τα φτιαξεις ολα .........αλλοιως απο τα 3,7 τerra hi definition που εχω και που σου υποσχεθηκα αν δεν ερθεις θα παρεις 3,7 terra stio arhidi

Attachments

Reaction score
1.213

Να ερθεις το Σαββατο σπιτι να μου τα φτιαξεις ολα .........αλλοιως απο τα 3,7 τerra hi definition που εχω και που σου υποσχεθηκα αν δεν ερθεις θα παρεις 3,7 terra stio arhidi

Οριστε την αρχη την εκανα...σου εδωσα λαθος σελιδα !!! :138:

Ειχα ξεχασει οτι θα επαιρνες το speed ..ποια ηταν τελικα.. η --- 1.254 ?

Θα ερθω , θα ερθω !! Οι απειλες δεν πιανουν σε μενα !!! :138: :138:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Οριστε την αρχη την εκανα...σου εδωσα λαθος σελιδα !!! :138:

Ειχα ξεχασει οτι θα επαιρνες το speed ..ποια ηταν τελικα.. η --- 1.254 ?

Θα ερθω , θα ερθω !! Οι απειλες δεν πιανουν σε μενα !!! :138: :138:
Για να σε δω μαστορα............φερε και κανενα σκληρο μαζι σου (μονο αν εισαι καλο παιδακι)

Reaction score
16
Η ταχυτητα του download ειναι κατι εντελως ασχετο με την ταχυτητα του upload..Στις περισσοτερες ελληνικες συνδεσεις αν εχεις 24mbit download τοτε εχεις 1mbit upload δηλαδη 100-110 μαξιμουμ να ανεβαινουν..Τα 70-80 ειναι μια χαρα..Ασε που το μοντεμ σου μπορει να εχει κλειδωσει και κατω απο 1mbit upload..Επισης αν εχει ενα τορρεντ 15 leechers και αυτοι κατεβαζουν με 56αρα συνδεση φλουτσουνος.. Δε λεει τιποτα.. Ολα ειναι θεμα αναλογιων..Ψαξε εξονυχιστικα ολες τις συντεταγμενες και αν δεις οτι "κατι δεν παει καλα" τηλεφωνακι στον παροχο σου..

Ευχη και καταρα σου δινω να μη φτασεις στο σημειο του τηλεφωνου αλλα αν δε δεις φως απο πουθενα αλλου.......Χεσε μεσα Πολυχρονη που δε γιναμε ευζωνιοι..

Reaction score
5
Α! πρέπει να δώσεις και μια στατική ip στο pc σου... π.χ. αν το router έχει την ip 192.168.2.1 δώσε στο pc την 192.168.2.2 για παράδειγμα (στα network connections το ρυθμίζεις αυτό στις ιδιότητες του tcp/ip)
ναι αλλά για να βάλεις manual ρυθμίσεις θα πρέπει να ξέρει και τα Primary & Secondary DNS...

Αντε τώρα να εξηγήσεις του Βλάση για τα DNS :142::142::142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
ναι αλλά για να βάλεις manual ρυθμίσεις θα πρέπει να ξέρει και τα Primary & Secondary DNS...

Εξηγατα βρε ...τι ακοτζαμ γλομπαλ μοντερατορης εισαι καλο μου!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Η αληθεια ειναι Λαμπρο οτι και να μου τα πεις..........μ....ι καλλιγραφιας θα τα κανω!!!!!!
Που να τα βρω αυτα και που να τα βαλλω μαστορα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
7

DNS αν δεν τα ξέρει (Βλάση πάρε τον provider σου τηλέφωνο να σου πεί ή ψάξε στο Google)... μπορεί να βάλει την IP του Router, όπως επίσης και στο πεδίο Gateway. Αν και στο web interface του router σε κάποιο σημείο θα αναφέρει την IP του WAN (provider) και τα DNS που θα τα έχει δώσει αυτόματα ο provider στο router.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos