Το κερατο μου.....μεσα για.........

Reaction score
4
Η ταχυτητα του download ειναι κατι εντελως ασχετο με την ταχυτητα του upload..Στις περισσοτερες ελληνικες συνδεσεις αν εχεις 24mbit download τοτε εχεις 1mbit upload δηλαδη 100-110 μαξιμουμ να ανεβαινουν..Τα 70-80 ειναι μια χαρα..Ασε που το μοντεμ σου μπορει να εχει κλειδωσει και κατω απο 1mbit upload..Επισης αν εχει ενα τορρεντ 15 leechers και αυτοι κατεβαζουν με 56αρα συνδεση φλουτσουνος.. Δε λεει τιποτα.. Ολα ειναι θεμα αναλογιων..Ψαξε εξονυχιστικα ολες τις συντεταγμενες και αν δεις οτι "κατι δεν παει καλα" τηλεφωνακι στον παροχο σου..

Ευχη και καταρα σου δινω να μη φτασεις στο σημειο του τηλεφωνου αλλα αν δε δεις φως απο πουθενα αλλου.......Χεσε μεσα Πολυχρονη που δε γιναμε ευζωνιοι..
Σε ολα συμφωνοι φιλε μου αλλα δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να κλειδωσεις παρακατω στο upload.

Reaction score
5
Βρε, μερικοί το είπαν, άλλοι το ξέρουν και άλλοι δεν καταλαβαίνουν.

Οι max θεωρητικές συνδέσεις που δίνονται εδώ είναι:
24Mbit down / 1Mbit up.
Γιαυτό και λέγεται ADSL : Asynchronous.
Γιατί αν ήταν 24 down / 24 up θα ήταν Synchronous και θα κόστιζε πολλά λεφτάκια...
Το 1Mbit up, σημαίνει περί τα 110kbytes/sec θεωρητικό max, ή 100kbytes/sec πρακτικό max.
Βάλε και ότι ο router κλειδώνει συνήθως παρακάτω, δηλαδή 900Kbits, μιλάμε ότι αν βλέπεις 80-90kbytes/sec είσαι καλά. Καλύτερα δεν γίνεται.
Και τέλος, το Upload εξαρτάται και από αυτούς που 'παίρνουν' από εσένα. Δεν κάνεις 'push', κάνουν άλλοι 'pull'. Έχει διαφορά αν το σκεφτείς.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Σε ολα συμφωνοι φιλε μου αλλα δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να κλειδωσεις παρακατω στο upload.
Κι όμως γίνεται να συνδεθείς με μικρότερη ταχύτητα από την ονομαστική.

Πολύ σωστός ο ak1s, κατά τη γνώμη μου καλό είναι να μπαίνει όριο για το max upload στην αμέσως προηγούμενη ταχύτητα της ονομαστικής.

Reaction score
4
Κι όμως γίνεται να συνδεθείς με μικρότερη ταχύτητα από την ονομαστική.
Περιεργο γιατι το 1mb ειναι λιγο και πολυ δυσκολα να επιρρεαστει απο θορυβους -αποστασεις κτλπ.
Ταυτοχρονα θα πρεπει το download να εχει χειροτερα χαλια οποτε δεν θα μιλαγαμε καθολου για το upload.

Reaction score
2
pseiras, εγώ 300μ από το DSLAM του πΟΤΕ, με CONEX (κακιά του ώρα!) και κλειδώνω σε:

Downstream Speed: 18117 kbps :141:
Upstream Speed: 903 kbps :141:

Reaction score
16
Συγγνωμη φιλος διπλα απο το download γιατι εχεις νευριασμενη φατσα?Εχεις 18 mbit download?Εισαι απο τους προνομιουχους το ξερεις?

Reaction score
5
pseiras, εγώ 300μ από το DSLAM του πΟΤΕ, με CONEX (κακιά του ώρα!) και κλειδώνω σε:

Downstream Speed: 18117 kbps :141:
Upstream Speed: 903 kbps :141:
Έχεις από τις υψηλότερες ταχύτητες που μπορούν να επιτευχθούν και παραπονιέσαι; Δεν θά'πρεπε.

Reaction score
264
Απάντηση: Το κερατο μου.....μεσα για.........

Συνεχιζω απο το κερατο.........Λοιπον θα ηθελα να μου πει κανενας φιλος καρδιακος αν μπορω να βελτιωσω και απο που την ταχυτητα upload στο U.torrent.
Exω 24Mbps με conex -Οτενετ και ενω μου κατεβαινουν (απο Utorrent)με 17-18 Mbit
Πυραυλος εισαι.:116:
Τι να πω και εγω που παω με 1Mbit?:111:Aν ειναι και τοσα που δεν το νομιζω:142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Oταν κατεβαζω απο USENET φτανω τα 20,140 ΜBIT και ειμαι 200 μετρα απο το DSLAM .........
καλα ειναι ???????????????????????????????????????////
Απο upload ομως ....παπιες με δοσεις Μιμης Θεοδωσης!!!!!!!!!!!!!!!!!Ουπς μου ξεφυγε.....πιπερι
να μου βαλλετε ,πως το σβηνω βρε γαμωτο?????????????

Reaction score
2
Μια χαρά είσαι.Μην παραπονιέσαι!Και εγώ 24 ζήτησα αλλά πήρα 4 και είπα και ευχαριστώ...Με 256 upload...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.262
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale