Το νεο μου κινητο...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τι έγινε πολλούς αϊφονάκηδες βλέπω. Μέχρι εδώ έφτασε η ουρά αναμονής για το ipad # 3; :116:

...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Το νεο μου κινητο...

δεν ξέρουν πως να σκοτώσουν την ώρα τους, καθυστερεί και το jailbreak και αισθάνονται σαν έγκυες....:405:

Reaction score
173

Μεγειες..βαλε καμια ρομ της προκοπης.

Reaction score
1.458

Κατ'αρχήν με γειά Ανδρέα!:126:

Οταν εμείς είχαμε χοληστερίνη,εσείς…οι άλλοι τρώγατε βελανίδια!:414:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Μια περισσοτερο προσεκτικη προσεγγιση με δυο διαφορετικες σελιδες και δυο διαφορετικα wallpapers
Ουπς!Ξεχασα πως το iphone δεν τα κανει αυτα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
[apple funboy mode on]Αυτή τη στιγμή απουσιάζουμε, είμαστε στην ουρά περιμένοντας το ipad # 2.895. Αφήστε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Ευχαριστούμε.[apple funboy mode off]

:405::405:

...

Reaction score
17.687

Μια περισσοτερο προσεκτικη προσεγγιση με δυο διαφορετικες σελιδες και δυο διαφορετικα wallpapers
Ουπς!Ξεχασα πως το iphone δεν τα κανει αυτα...

Μ έπιασε ένας ιλλιγγος...

Reaction score
2.053

To έθεσες σωστά νομίζω Χριστίνα! :116:

Reaction score
17.687

Αμ το άλλο....να μείωνουμε τις δυνατότητες ενός τηλεφώνου στην ....ταπετσαρια του?

Αν θέλω να παίξω...,θα παίξω.....χαρτιά τράπουλας!:116:

Reaction score
51

Ανδρέα καλορίζικο το κινητό!!!!! :107:
Μη ξεχάσεις να βάλεις την εφαρμογή Phonotto που είναι απαραίτητη για σένα

Η εξέλιξη των κινητών τηλεφώνων μας έχει φέρει σε ένα σημείο όπου μέσα από μία συσκευή έχουμε λειτουργίες που μέχρι πριν κάποια χρόνια ούτε φανταζόμασταν. Ψηφιακή κάμερα, συστήματα πλοήγησης, αναπαραγωγή μουσικής –ταινιών, παιχνίδια, επαγγελματικές εφαρμογές και πολλά άλλα. Και όλες αυτές τις λειτουργίες καλούμαστε να τις αξιοποιήσουμε μέσα από πολύπλοκα μενού και οθόνες αφής.

Τι γίνεται όμως με άτομα μεγάλης ηλικίας, που στερούνται εξοικείωσης-γνώσεων και η πλοήγηση μέσα στα δαιδαλώδη μενού φαντάζει ως άθλος; Θα πρέπει να αποκλείσουν την χρήση ενός «έξυπνου τηλεφώνου» επειδή, η αναμενόμενη λόγο ηλικίας, μειωμένη όραση και αντίληψη τους δυσκολεύει να εκτελέσουν κάποιες βασικές λειτουργίες;

Υπάρχουν κάποιες συσκευές που προορίζονται για χρήση από προχωρημένης ηλικίας συνανθρώπους μας,αλλά με πολύ βασικές λειτουργίες.Την λύση έρχεται να δώσει το Phonotto μία εφαρμογή για Android συσκευές. Πρόκειται για μια-δωρεάν- εφαρμογή που «μετατρέπει» ένα Android τηλεφωνο σε μία απλή συσκευή, αποκρύπτοντας τα πολύπλοκα μενού-εφαρμογές από τον χρήστη!

Μόλις γίνει η εγκατάσταση του προγράμματος, προστίθεται ένα νέο μενού το οποίο δίνει γρήγορη πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες, έχοντας παράλληλα στο παρασκήνιο το «κανονικό» μενού του τηλεφώνου. Υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης εκκίνησης της εφαρμογής μετά από επανεκκίνηση της συσκευής. Με πίεση του κεντρικού πλήκτρου η εφαρμογή «περνάει» στο παρασκήνιο και εμφανίζεται η «κανονική» οθόνη.

:116:

Reaction score
29.723

Δλδ τώρα τι θέλεις? να τον εκνευρίσεις?
Είναι και μεγάλος άνθρωπος, να πάθει κανά εγκεφαλικό θέλεις?
Δεν του λες να πιεί κανά τσαγάκι καλύτερα?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.531
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος