Το νεο DVD του AVSite...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Το εχω στα χερακια μου.
Κοπη πιτας και εκθεση σε 16:9 και 5.1 !!!
Και μουσικο video σε HD!

Φατε ζηλεια τωρα!:happy_4:

Reaction score
3
Όπως έγραψα και στο θέμα που αφορούσετο 1ο DVD, και μια και άνοιξε το θέμα ο Αντρέας εδώ, για ότι αφορά το 2ο DVD (ειδική έκδοση), θα τα λέμε εδώ.
Όπως λοιπόν είχα πει και στο θέμα για το 1ο DVD, έφτιαξα αυτό το 2ο DVD με τίτλο "Ειδική Έκδοση", το οποίο περιλαμβάνει:
- τα 2 βίντεο (Θάνου & Γιάννη) από την Έκθεση HELEXPO ΗΧΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ Show (26-29/10/06),
- το βίντεο από την κοπή της πίτας στο NODUS (21-1-07)
και
- δώρο ένα μουσικό βίντεο.
Επιπλέον περιλαμβάνει (μόνο σε PC ή HD Player) και κάποια (δεν λέω ποιά για να μην χαλάσω την έκπληξη), μουσικά βίντεο σε HD 1080, στα οποία έχω μετατρέψει τον ήχο σε 5.1 και έχω προσθέσει και τους στίχους, (σε ένα από αυτά υπάρχουν και οι αγγλικοί στίχοι).

Πως θα το αποκτήσετε;
Κατ' αρχήν, όπως είχα άλλωστε υποσχεθεί, θα το έστελνα πρώτα στα εκτός Αττικής μέλη, και γι αυτό έχω ήδη ταχυδρομήσει 4 δισκάκια (από το Σάββατο 3/2/07) στους:
- danielo (Δράμα)
- Σωτ. Οικονόμου (Κρήτη)
- Cinemusic Ανδρέα (Θεσσαλονίκη)
- Γιάννη Δημητρόπουλο (Πάτρα)
οι οποίοι έχουν ήδη ενημερωθεί και τηλεφωνικά για την αποστολή και θα φροντίσουν να το προμηθεύσουν και σε άλλα μέλη της περιοχής τους.
Επίσης, έχω αφήσει στον Αντρέα άλλα 2 δισκάκια, ένα για τον ίδιο και ένα για τον Γενικό μας.
Οπότε ήδη έχω καλύψει 6 μέλη + τον Θάνο που θα το παραλάβει σήμερα.
Περιμένω τηλέφωνο από dream_gr και Ν. Αρβανιτάκη.
Όποιος άλλος το θέλει, μπορεί να μου στείλει με pm την διεύθυνσή του και να του το αποστείλω.
Προκαταβολικά θέλω να ευχαριστήσω τους:
- Doctor-x γιατί, όπως και στο πρώτο DVD, έχει πει για να βοηθήσει στην αναπαραγωγή του.
- kaizen, που επίσης προσφέρθηκε να βοηθήσει
(παραλαμβάνει το απόγευμα).
Θα αναμένω όμως τις "παραγγελίες" και θα δούμε.
Αυτά προς το παρόν.

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Το νεο DVD του AVSite...

Μολις πριν από μια ωρα παρέλαβα το dvd του Κώστα.
Κώστα συγχαρητήρια για το μεράκι σου .
Ευχαριστώ Ανδρέα, μα πότε πρόλαβε κι έφτασε;

Πάντως με ευχαριστεί ιδιαίτερα που πάει πρώτα επαρχία.
Άντε με το καλό και οι υπόλοιποι.
Περιμένω εντυπώσεις.

Reaction score
3
Μόλις παραδώθηκε (δια χειρός) και στον Αρβανιτάκη.
Αναμένω όπως πάντα εντυπώσεις από όλους.

Οφείλω να διορθώσω το "είχε πει...." που αναφέρω πιο πάνω, (γιατί όπως το έγραψα δεν είναι κατανοητό), μια και ο doctor-x είχε φτιάξει αντίγραφα.

Reaction score
14
Μόλις παραδώθηκε (δια χειρός) και στον Αρβανιτάκη.
Αναμένω όπως πάντα εντυπώσεις από όλους.
θα βρεθούμε και εμείς αυριο Κωνσταντίνε, ΟΚ? Σε βολεύει?

Πάντως εχω να αναφέρω ενα πραγματάκι, ο Κωνσταντίνος εχει όχι μόνο φοβερό μεράκι με το μοντάζ και την επεξεργασία βίντεο, αλλά και φοβερές δημιουργικές ιδέες. Πράγματι οι γνώσεις του και η ικανότητα χειρισμού όλων των προγραμματων επεξεργασίας εικόνας είναι απίστευτες. Το είδα εκ πρώτης πείρας όταν με πέντε κλίκ αρχισε να κάνει παπάδες στον υπολογιστή μου.

ΜΠΡΑΒΟ Κωνσταντίνε:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Το νεο DVD του AVSite...

Ναι είναι αλήθεια... το έχω στα χέρια μου!

Κωνσταντίνε μου, συγχαρητήρια για την άψογη δουλειά! Σ'ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου! :respect:

Μπράβο και στο Θάνο (Videomix) αλλά και στον Dream_Gr (έχεις γερό "μάτι")!!!:cool_4:

Αν μπορώ να βοηθήσω κάποια μέλη ώστε ν' αποκτήσουν το DVD θα χαρώ πολύ...

:bravo: Γειά σου ρε Κωνσταντίνε!!!!

Reaction score
3
θα βρεθούμε και εμείς αυριο Κωνσταντίνε, ΟΚ? Σε βολεύει?

Πάντως εχω να αναφέρω ενα πραγματάκι, ο Κωνσταντίνος εχει όχι μόνο φοβερό μεράκι με το μοντάζ και την επεξεργασία βίντεο, αλλά και φοβερές δημιουργικές ιδέες. Πράγματι οι γνώσεις του και η ικανότητα χειρισμού όλων των προγραμματων επεξεργασίας εικόνας είναι απίστευτες. Το είδα εκ πρώτης πείρας όταν με πέντε κλίκ αρχισε να κάνει παπάδες στον υπολογιστή μου.

ΜΠΡΑΒΟ Κωνσταντίνε:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:
Δηλαδή σήμερα Γιάννη; ΟΚ. Έγινε. Πες μου μόνο τι ώρα σε βολεύει και που.

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Το νεο DVD του AVSite...

Αν μπορώ να βοηθήσω κάποια μέλη ώστε ν' αποκτήσουν το DVD θα χαρώ πολύ...
Ευχαριστώ kaizen. Θα περιμένω όμως να δω πόσα θα χρειαστούν και θα δούμε αν θα χρειαστεί και βοήθεια στην αναπαραγωγή.
Μπορείς όμως να το αναπαράγεις για άλλα μέλη που έχεις επαφή και το θέλουν. Το αυτό ισχύει και για όποιο μέλος το παραλαμβάνει, έτσι ώστε να διανεμηθεί το ταχύτερο δυνατό.

Doctor-x, where are you? Πως θα πάρεις κι εσύ δισκάκι; call me.

Reaction score
3
Χτες παρέλαβε κι ο Θάνος (videomix). Σήμερα παραλαμβάνει κι ο regunus.

Και για το αληθές της επεξεργασίας που λέει και ο dream_GR, σας παραθέτω κάποια καρέ από το βίντεο της κοπής της πίτας. Η έλλειψη επαρκούς φωτισμού έβγαλε ένα μέτριο προς κακό αποτέλεσμα:pc: , αλλά η επεξεργασία:happy_6: διορθώνει κάπως τα πράγματα:
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Συμπέρασμα: Βάλτε λίγο φως στη ζωή σας (αλλά και στο NODUS):cool_4:

Reaction score
5
Το εχω και εγω στα χερια μου και μετα απο την πρωτη θεαση ενα εχω να πω

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

και αλλα χιλια μπραβο στον Κωστα για την πραγματικα υπεροχη δουλεια που εκανε

:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
3
Ευχαριστώ Σωτήρη για τα καλά σου λόγια.
Κι εγώ χαίρομαι πολύ :happy_2: :happy_2: που σας αρέσει.

Χτες τελικά το απόγευμα ταχυδρομήθηκε ένα δισκάκι και στον regunus.
Και το βράδυ παραδόθηκε (δια χειρός) ένα ακόμα δισκάκι στον doctor-x(ευχαριστώ για το κέρασμα).

Reaction score
3
Και καθώς παρέλαβα....οι εντυπώσεις!

Κων/νε,μπράβο σου για μια ακόμη φορά,είσαι μερακλής!:cool_4:
Πολλή και πολύ καλή δουλειά.:bravo::bravo::bravo:

Να ευχαριστήσω και τους Θάνο και Γιάννη,καθώς τράβηξαν όμορφα πλάνα από μια εκδήλωση που δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω.Θάνο,"έκατσα και άκουσα" τον κ.Κανελλόπουλο,ήταν πολύ ωραίο αυτό το κομμάτι.
Γιάννο,πολύ "Hi-End" πλάνα!Θέλω και την uncut version asap!;-)

Όσοι φίλοι θέλουν να προμηθευτούν αυτό το πραγματικά όμορφο DVD,ας μου το δηλώσουν (καλύτερα με π.μ.) και φροντίζω προσωπικά για την αναπαραγωγή και αποστολή του.

Υ.Γ. Κων/νε,θα επικοινωνήσουμε σύντομα (τώρα είδα το κουνητό:crazy_1:)

Reaction score
51
Παρέλαβα το δισκάκι κι εγώ την Τρίτη το πρωί.
Πέρα από το δεδομένο της άψογης επεξεργασίας, να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στον Κωνσταντίνο (για την τόση μεγάλη υπομονή που έχει αλλά και όρεξη για λεπτομερή δουλειά) αλλά και στον Γιάννη & τον Σάκη!

Πάντα τέτοια.:respect: :respect: :respect: :crazy_3:

Όποιοι από Πάτρα επιθυμούν να έχουν το δισκάκι, ας μου στείλουν πμ!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.595
Members
38.577
Νεότερο μέλος
periskyr