Το νεο DVD του AVSite...

Reaction score
3
Πολύ με ευχαριστεί που σας άρεσε και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Θα ήθελα βέβαια να μου πείτε κι αν κάτι δεν σας άρεσε ή απλά θα θέλατε κάτι να βελτιωθεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή μέχρι τώρα από όσους το έχουν δει, παρουσιάστηκαν 2 προβλήματα στα δισκάκια του Αντρέα και του Θάνου, παρακαλώ όλους όσους έχουν παραλάβει, να τα δοκιμάσουν και σε επιτραπέζιο DVD player.
Δεν ξέρω βέβαια τι φταίει, θα το βρω, αλλά οπωσδήποτε όποια δισκάκια έχουν πρόβλημα θα αντικατασταθούν και γι αυτό παρακαλώ να με ενημερώσουν όποιοι έχουν πρόβλημα.
Μέχρι τωρα πρόβλημα δεν είχε ο Σωτήρης Οικονόμου (όπως μου είπε) και προφανώς όσοι το έχουν δει.
Εγώ πάντως έγραψα χτες βράδυ ένα δισκάκι και το δοκίμασα στο Blue Sky.
Κανένα πρόβλημα.

Reaction score
3
Το δοκίμασα σε δυο διαφορετικά standalone players,ένα Samsung κι ένα LG.
Κανένα απολύτως πρόβλημα Κωνσταντίνε....:cool_4:

Reaction score
14
Το δοκίμασα σε δυο διαφορετικά standalone players,ένα Samsung κι ένα LG.
Κανένα απολύτως πρόβλημα Κωνσταντίνε....:cool_4:
και εμένα μια χαρά έπαιξαν μαστροΚωνσταντίνε της βιντεοταινίας/DVD!!!!

Με δύο λέξεις η δουλειά σου είναι ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!

ΕΥΓΕ!!! και σε χιλιοευχαριστώ

ΥΓ 1,000,000 εκατομύριο συγνώμες για την αργοπορία του υλικού μου... δεν θα ξαναεπαναληφθεί!!

Reaction score
3
και εμένα μια χαρά έπαιξαν μαστροΚωνσταντίνε της βιντεοταινίας/DVD!!!!

Με δύο λέξεις η δουλειά σου είναι ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!

ΕΥΓΕ!!! και σε χιλιοευχαριστώ

ΥΓ 1,000,000 εκατομύριο συγνώμες για την αργοπορία του υλικού μου... δεν θα ξαναεπαναληφθεί!!
Ευχαριστώ Γιάννη για τα καλά λόγια. Αλλά δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη για την καθυστέρηση και μάλιστα 1.000.000, (αν ήταν σε € θα το ήθελα:happy_5: :happy_5: :happy_5: ), απλά όπως σου έχω πει και προφορικά αγχώνομαι από μόνος μου όταν αναλάβω να κάνω κάτι κι έχω το "κακό" συνήθειο να το κάνω άμεσα.
Πάντως με ευχαριστεί πολύ το ότι σας αρέσει και ειδικά το ότι παίζει.
Γιατί το πρόβλημα με τα δισκάκια του Αντρέα και του Θάνου με έχει στεναχωρήσει. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτά τα 2 από τα 4 που έγραψα την ίδια ώρα δεν παίζουν (ένα από αυτά είναι το δικό σου).
Μένει τώρα να ελέγξουμε αυτό που έχω αφήσει στον Αντρέα για τον Χρήστο.
Πάντως σήμερα θα πάω στον Αντρέα 4 δισκάκια ελεγμένα στο Blue Sky, (1 για αντικατάσταση του δίσκου του Αντρέα, 1 για προληπτική αντικατάσταση σε περίπτωση που δεν παίζει κι αυτό του Χρήστου & 2 για κ. Κανελλόπουλο και Σάμπαλη).

Σημ: Αλήθεια, γιατί δεν το έχετε κάνει sticky το θέμα;

ΥΓ. Το είδες αυτό;

Reaction score
5
Μόλις τέλειωσα κι εγώ την θέαση του Dvd. Είναι εκπληκτικο τι μπορεί να κανει ενας άνθρωπος ΜΟΝΟ με το μεράκι του! Κωνσταντίνε όσα μπράβο κι αν σου πω δεν πιστεύω να αρκουν για την δουλεια που έκανες!

Να είσαι πάντα καλά να μας χαρίζεις τα Dvd σου!

Σε ευχαριστώ πολυ!!!

Reaction score
0
Κωνσταντίνε συγγνώμη δεν έχω προλάβει ακόμη να το κοιτάξω (λόγω βραδυνής βάρδειας).
Θα σου πω μάλλον αύριο, αλλά είμαι σίγουρος ότι έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά.

Reaction score
0
Κωνσταντίνε πολύ καλό, το είδα στο Pioneer μου 757 πολύ καλή ηχητική επένδυση, είδα και πολλές φωτογραφίες μου :-D:-D:-D:-D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.595
Members
38.576
Νεότερο μέλος
periskyr