Το παραλήρημα και τα προικιά του skal...

Reaction score
30.456
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το παραλήρημα και τα προικιά του skal...

Το έχω ξαναγράψει για την προσωπική μου εμπειρία. Ο δικός μου εξορίστηκε στη Μακρόνησο και δεν ξαναγύρισε σε ηλικία 49 ετών !! Εϊπαμε δεν άντεξε την πολύ ... γυμναστική !!:thumbsdown: Αφήνοντας τρια ανήλικα πίσω... και μπόλικη πείνα.
Πολλοί από μας έχουμε να πούμε. Πάνε αυτά τώρα όμως. Τι τα θες , τι τα γυρεύεις ρε Νίκο !
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.Όταν μας έχει φλομώσει στα links που μιλάνε για Νέους Παρθενώνες δυσκολεύομαι να πω πάνε αυτά τώρα.Και εν πάσει περιπτώση ,εμένα δε με αφορούν οι συγγενείς του.Η όποια αντιπαράθεση πηγάζει από τις προσωπικές του θέσεις και από τον τρόπο που τις εκφράζει.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.Όταν μας έχει φλομώσει στα links που μιλάνε για Νέους Παρθενώνες δυσκολεύομαι να πω πάνε αυτά τώρα.Και εν πάσει περιπτώση ,εμένα δε με αφορούν οι συγγενείς του.Η όποια αντιπαράθεση πηγάζει από τις προσωπικές του θέσεις και από τον τρόπο που τις εκφράζει.
Ολοι εσεις οι 5-6 ειστε συνηθισμενοι στα ψεμματα, σας πειραζει πολυ που σας βαζω ντοκουμεντα ε?

Σας εχω βαλει φωτο, βιντεο κλπ, εσεις ΤΙ ΒΑΛΑΤΕ? παραμυθακια της χαλιμας χαλκευμενα στο Περισσό!!! :mad:

Reaction score
30.456

Ολοι εσεις οι 5-6 ειστε συνηθισμενοι στα ψεμματα, σας πειραζει πολυ που σας βαζω ντοκουμεντα ε?

Σας εχω βαλει φωτο, βιντεο κλπ, εσεις ΤΙ ΒΑΛΑΤΕ? παραμυθακια της χαλιμας χαλκευμενα στο Περισσό!!! :mad:
Tι να κάνουμε τώρα...έτσι έχουν τα πράγματα!
Άλλα παραμύθια κατασκευάζονται στον Περισσό και άλλα στα υπόγεια της ασφάλειας και της ΚΥΠ...

Reaction score
677

Kαι να θέλει να σε αντιμετωπίσει κάποιος ανθρώπινα, τον κάνεις και το μετανοιώνει μετά με τον αρρωστημένο χαρακτήρα σου. Ασχολείσαι μόνο με τα δικά σου ντοκουμέντα γιατί έχεις μάθει μόνο τη λέξη "εγώ" ενώ τα υπόλοιπα τα υποβαθμίζεις γιατί ούτε καν μπάινεις στον κόπο να τα διαβάσεις. Τα ντοκουμέντα που παρέθεσα δείχνουν κατάφωρα το μέγεθος της προπαγάνδας σου και της γνωστής χουντικής πλαστογραφίας. (αγγίζουν ή ξεπερνούν τα όρια της φαιδρότητας). Είναι όμως αδύνατο να υπάρξει οποιαδήποτε διαλεκτική με σένα. Γράφε λοιπόν ότι θέλεις για να εκτονώσεσαι και μόνο αλλά μην έχεις καμία αυταπάτη ότι ασχολείται κάποιος σοβαρά μαζί σου. Ευτυχώς που ο πολιτισμός ΔΕΝ έχει ανάγκη από τέτοιες συμπεριφορές και νοσηρές ιδεοληψίες.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Kαι να θέλει να σε αντιμετωπίσει κάποιος ανθρώπινα, τον κάνεις και το μετανοιώνει μετά με τον αρρωστημένο χαρακτήρα σου. Ασχολείσαι μόνο με τα δικά σου ντοκουμέντα γιατί έχεις μάθει μόνο τη λέξη "εγώ" ενώ τα υπόλοιπα τα υποβαθμίζεις γιατί ούτε καν μπάινεις στον κόπο να τα διαβάσεις. Τα ντοκουμέντα που παρέθεσα δείχνουν κατάφωρα το μέγεθος της προπαγάνδας σου και της γνωστής χουντικής πλαστογραφίας. (αγγίζουν ή ξεπερνούν τα όρια της φαιδρότητας). Είναι όμως αδύνατο να υπάρξει οποιαδήποτε διαλεκτική με σένα. Γράφε λοιπόν ότι θέλεις για να εκτονώσεσαι και μόνο αλλά μην έχεις καμία αυταπάτη ότι ασχολείται κάποιος σοβαρά μαζί σου. Ευτυχώς που ο πολιτισμός ΔΕΝ έχει ανάγκη από τέτοιες συμπεριφορές και νοσηρές ιδεοληψίες.
Αγαπητε μου το ψεμμα ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ και ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ στις πρακτικες των κομμουνιστικων κομματων προκειμενου να επιτυχουν των σκοπών τους, παμπολα τα παραδειγματα οι αφαιρεσεις προσωπων απο φωτογραφιες οι πλαστογραφιες εγγραφων κλπ, κλπ.... ειδικα επί ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΥ!!!
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ!!!

Reaction score
677
Απάντηση: Το παραλήρημα και τα προικιά του skal...

Έχεις μπερδέψει το δεξιά με το αριστερά !!ΑΠορώ πως σου έδωσαν δίπλωμα οδήγησης !!!

Reaction score
75

Έχεις μπερδέψει το δεξιά με το αριστερά !!ΑΠορώ πως σου έδωσαν δίπλωμα οδήγησης !!!
Αχαχαχαχαχα!!!!ΚΑΛΟΟΟΟ!!!!!!:rofl:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το παραλήρημα και τα προικιά του skal...

καταλαβατε τωρα γιατι δεν ειμαι σκληρος και οτι απλως περιγραφω οτι ο Υιος του θεου ειναι ο Χρηστός?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το παραλήρημα και τα προικιά του skal...

καταλαβατε τωρα γιατι δεν ειμαι σκληρος και οτι απλως περιγραφω οτι ο Υιος του θεου ειναι ο Χρηστός?
Να τον ακουτε τον vet, τοχει φιλοσοφησει το θεμα :roflmao:

Βρεε σεις... τριανταρηδες και σαρανταρηδες... τι ξερετε εσεις για εκεινη τη περιοδο βρε? ουτε απο πρωτο χερι ταχετε ακουσει, απλά παπαγαλιζετε αυτα που διαβαζετε here and there...., γραμμενα από κομματοσκυλα..... :cool:

Πατε για κανενα μπανακι να δροσιστειτε....

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Αφού "Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος" γιατί εξακουλουθείτε να θέλετε να ευεργετήσετε μεταλαμπαδεύοντας σπάνια γνώση?

Μόνο οΚτρούς θα εξασφαλίσετε.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Εχτρους φαινομενικά.... γιατι αυτοι που διαβαζουν (που ειναι 10πλασιοι απο αυτους που επιτιθενται.... λογω κομματικων κολληματων) καταλαβαινουν πολυ καλά ποιος λεει αλήθειες και ποιος απλά κραυγαζει.... και γινονται πολυ (και πολλοί) καλοι φιλοι.... :wink:
Στη ζωη μου εχω αποκτησει αρκετα αντισωματα να αντεχω οχι 2 και 3 αλλα 100.....

ryk

Reaction score
925

Να ρωτήσω κάτι;
Γιατί τρώγεστε (γενικώς);
Ποιο είναι το δια ταύτα βρε παιδί μου;

Reaction score
30.456

Εχτρους φαινομενικά.... γιατι αυτοι που διαβαζουν (που ειναι 10πλασιοι απο αυτους που επιτιθενται.... λογω κομματικων κολληματων) καταλαβαινουν πολυ καλά ποιος λεει αλήθειες και ποιος απλά κραυγαζει.... και γινονται πολυ (και πολλοί) καλοι φιλοι.... :wink:
Γεια σου ρε Μεσσία με το σιωπηλό σου ακροατήριο και αναγνωστικό κοινό !!!!!!!!

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Είχατε από μικρός φανταστικούς φίλους? :tongue:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το παραλήρημα και τα προικιά του skal...

Βρεε σεις... τριανταρηδες και σαρανταρηδες... τι ξερετε εσεις για εκεινη τη περιοδο βρε? ουτε απο πρωτο χερι ταχετε ακουσει, απλά παπαγαλιζετε αυτα που διαβαζετε here and there...., γραμμενα από κομματοσκυλα..... :cool:
Σιγά ρε αιωνόβιε.
Εσύ δηλαδή τ ακουσες απο πρώτο χέρι και κυρίως αντικειμενικό...:whistling:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Να ρωτήσω κάτι;
Γιατί τρώγεστε (γενικώς);
Ποιο είναι το δια ταύτα βρε παιδί μου;
Αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα!:laugh:

Reaction score
677

ουτε απο πρωτο χερι ταχετε ακουσει, απλά παπαγαλιζετε αυτα που διαβαζετε here and there...., γραμμενα από κομματοσκυλα..... :cool:
Καλά έχεις φάει τέτοιο κράξιμο και δεν καταλαβαίνεις Χριστό? Με την ευθιξία δεν έχεις καμία σχέση?? Μας μιλάς εσύ το αρχι-μεγα-αρρωστο-κομματόσκυλο για... κομματόσκυλα που έγραψαν ιστορία!!! Που στο κάτω κάτω εμείς μιλάμε για ιδεολογίες και πολιτικά συστήματα και όχι επι της ουσίας για κόμματα, την ώρα που εσύ βλέπεις όλα τα χρώματα... μπλε και μάλιστα βαθύ !! Μας δουλεύεις ή παίζεις με τη νοημοσύνη και τις ανοχές μας?
Δεν ντρεπόμαστε λίγο λέω γω !!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.105
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON