Το πρώτο shock από τα dual layer DVD

Reaction score
0
Λεω εγω τωρα .....

100αδα μπορει να μην παρουμε αλλα δεν θα αγορασουμε λιγα 2-3 να δουμε αν ειναι συμβατα με τα player μας ? αν παρουσιαζουν κοληματα, κλπ....

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Άκη μιας και έχω dual layer dvd recorder (nec 2510) θα πάρω 1-2 για να κάνω την δοκιμή που λές...

Πάντως με τέτοιες τιμές όχι 100 αλλά 500 αξίζει να αγοράσεις :lol:

Michael Iatrou

Συντονιστής
Reaction score
0
Re: Λεω εγω τωρα .....

Andronidis Akis said:
100αδα μπορει να μην παρουμε αλλα δεν θα αγορασουμε λιγα 2-3 να δουμε αν ειναι συμβατα με τα player μας ? αν παρουσιαζουν κοληματα, κλπ....
Χαχα, πραγματικά θέλω να δω:
1) Ποιά CD-ROM/DVD-ROM (όχι DVDr) παίζουν απροβλημάτιστα όλα DL δισκάκια μέχρι το τέλος.
2) Ποιά DVDp παίζουν DL μέχρι τέλος.

Πιστεύω θα έχει ενδιαφέρον...

Reaction score
7
Τελικα λεω να περιμενω...

Και ναι...
θα κανουμε την καρδια μας πετρα
θα σφιξουμε τα δοντια
θα βαλουμε το χερι βαθεια στην τσεπη...
αλλα θα παρουμε 1-2 DL για δοκιμη.

Αλλα θα παιξουν μετα καλα?
Θα καουν κανονικα ή τελειως?
Θα αξιζουν 15€ για μια αποτυχημενη δοκιμη?
Θα τα παιζει το DVDp μας?

Τελικα λεω να περιμενω...

Εκτος και αν εχει επανεγγραφης (με 30€?)

Reaction score
2
Εκτος και αν εχει επανεγγραφης (με 30€?)
δεν νομίζω ότι θα βγουν ποτέ επανεγγράψιμα dual layer, εκτός αν
έχω χάσει πολλά επεισόδια :D

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Eγώ έχω dual-layer το οποίο το πήρα βέβαια για την ταχύτητά του (8Χ) στα μονής εγγραφής. Τώρα αν γράφει ή όχι dl θα δείξει...

Πάντως όταν έχει το μονής εγγραφής 0.6 Ευρώ το dl θα αξίζει μόνο αν φτάσει το 1.5 Ευρώ

Reaction score
2
Σήμερα πήρα το Asus 1604 με ταχύτητα εγγραφής 16Χ (και σε + και σε -) και 4Χ στα DL. Λένε ότι είναι OEM του Pioneer A08. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω.

Reaction score
2
Σήμερα πήρα το Asus 1604 με ταχύτητα εγγραφής 16Χ (και σε + και σε -) και 4Χ στα DL. Λένε ότι είναι OEM του Pioneer A08. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω.

Reaction score
7
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Eγώ έχω dual-layer το οποίο το πήρα βέβαια για την ταχύτητά του (8Χ) στα μονής εγγραφής. Τώρα αν γράφει ή όχι dl θα δείξει...

Πάντως όταν έχει το μονής εγγραφής 0.6 Ευρώ το dl θα αξίζει μόνο αν φτάσει το 1.5 Ευρώ
Θυμαται κανενας ποσο ειχαν τα single layer dvd μολις ειχαν κυκλοφορησει μεχρι να φτασουν 0,6 ?

Απο που τα παιρνεις με 0,6???? :wink:

Reaction score
0
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Χρήστος Ακρατόπουλος said:

Θυμαται κανενας ποσο ειχαν τα single layer dvd μολις ειχαν κυκλοφορησει μεχρι να φτασουν 0,6 ?

Απο που τα παιρνεις με 0,6???? :wink:
0,50 τα πουλά το Πλαίσιο :D

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Ψιλοάσχετη ερώτηση.

Έχει δοκιμάσει κανείς τα single layer της Princo???

Έχω αγοράσει μία δεκάδα, και ενώ γράφουν κανονικά data αδυνατούν να γράψουν ταινίες. Προσπαθούσα να αντιγράψω μια παιδική γιορτή (με το nero 6.3.17 και με το clone dvd 2) και ενω έδειχνε ότι ξεκινά η εγγραφή, στην συνέχεια κολλούσε το πρόγραμμα αντιγραφής ενώ το recorder (LG 4120B) έδειχνε απασχολημένο.

Με το ίδιο recorder γραφουν κανονικά data!!!

Reaction score
0
Σπύρος Μπλάτσιος said:
Ψιλοάσχετη ερώτηση.

Έχω αγοράσει μία δεκάδα, και ενώ γράφουν κανονικά data αδυνατούν να γράψουν ταινίες. Προσπαθούσα να αντιγράψω μια παιδική γιορτή (με το nero 6.3.17 και με το clone dvd 2) και ενω έδειχνε ότι ξεκινά η εγγραφή, στην συνέχεια κολλούσε το πρόγραμμα αντιγραφής ενώ το recorder (LG 4120B) έδειχνε απασχολημένο.

Συμβουλές:
- μην το γράφεις κατευθείαν (on the fly) να το κάνεις μέσω δίσκου
- γράψε σε 2x ή 4x το πολύ (αν έχεις αργή CPU σε 1x τότε)
- δίσκο/dvd-rw ή dvd/dvd-rw να τα έχεις σε διαφορετικά κανάλια IDE
Ελπίζω να το πετύχεις...

Reaction score
0
Σπύρος Μπλάτσιος said:
Ψιλοάσχετη ερώτηση.

Σπύρο ακριβώς το ιδιο πρόβλημα έχω με το δικό μου LG, αλλά σε οποιοδήποτε δισκάκι και όχι μόνο στα PRINCO.Δέν ξέρω τι φταίει αλλά βρήκα λύση αναβαθμίζοντας το firmware χρησιμοποιόντας για αντιγραφή dvd το Shrink 3.2 και φια δημιουργία δικού μου dvd από ταινίες που έχω γράψει με κάμερα το mydvd της sonic .Οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα (nero ,pinnacle studio,instand copy)απλα μου βγάζει τα προβλήματα που έχεις και εσύ

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Θόδωρε...

Με άλλα δισκάκια που δοκίμαζα έγραφε κανονικά...
Μόνο με τα princo μου το έκανε αυτό. Κατάφερα από την δεκάδα να γράψω μόνο 1 και αυτό σε ταχύτητα x2.

Ποιο μοντέλο LG έχεις???
Kάτι που διάβασα τελευταία, χωρίς να ξέρω αν ισχύει: μετά την αναβάθμιση του firmware καλό είναι να επανεγκαταστήσεις το nero...

Τελικά οι μπιο αξιόπιστες λύσεις για recording media είναι Maxell, Taiyo Yunden, Mitsui και TDK. Κανένα πρόβλημα εγγραφής με αυτά...

stergios

Συμβουλές:
- μην το γράφεις κατευθείαν (on the fly) να το κάνεις μέσω δίσκου
- γράψε σε 2x ή 4x το πολύ (αν έχεις αργή CPU σε 1x τότε)
- δίσκο/dvd-rw ή dvd/dvd-rw να τα έχεις σε διαφορετικά κανάλια IDE
όλα αυτά τα έχω δοκιμάσει... Δεν είναι θέμα hardware αλλά ποιότητας του recording media...

Reaction score
0
Princo & LG4082b

Χάλια μαύρα... Γράφω ταινίες, αλλά κατά 99% κολλάνε προς το τέλος(!). Τα άλλαξα και ησύχασα.

Τελευταία έγραψα και data (MP3 backup) και πολλά αρχεία ΔΕΝ είναι προσβάσιμα με μήνυμα: 'Cyclic Redundancy Check'

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.672
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@