- Reaction score
- 5.672
Αυτό τώρα από πού το συμπεραίνεις; Το συγκεκριμένο αρχείο είναι 53Gb, και θεωρείται μικρό. Τα μεγέθη που περιμένουμε θα είναι πάνω από 60Gb τα περισσότερα.Και όχι μόνο! και θα χωράει (χωρίς απώλειες), και σε 25άρι BD, μαζί με τον HD ήχο!!!![]()
Το έχω δει στην πράξη, με το Arrival !Αυτό τώρα από πού το συμπεραίνεις; Το συγκεκριμένο αρχείο είναι 53Gb, και θεωρείται μικρό. Τα μεγέθη που περιμένουμε θα είναι πάνω από 60Gb τα περισσότερα.
Συνειδητοποιείς ότι αυτό που είδες είναι capture από το δισκάκι κι όχι 1:1 copy;Το έχω δει στην πράξη, με το Arrival !
Όχι Γιάννη δεν είναι καν αυτό. Προφανώς χρησιμοποιούν συσκευές τύπου hd fury για να σπάσουν το hdcp 2.2 και μετά γράφουν με video cards το υλικό. Τον ήχο τον παίρνουν από bluray και τον κάνουν mix με το video. Επίσης τους λείπουν τα metadata του hdr, που μπορούν και πάλι να τα μάθουν με hd fury/linker και ξανακάνουν remux το αρχείο σε hdr με αμφίβολα αποτελέσματα.Συμπιεσμένο αρχείο είναι Ηλία. Όπως ακριβώς κυκλοφορούν συμπιεσμένες ματρόσκες των 8, 10, 12Gb σε bluray των 40Gb.
Για άλλη μια φορα ρεσιτάλ γνώσης !!!!Όχι Γιάννη δεν είναι καν αυτό. Προφανώς χρησιμοποιούν συσκευές τύπου hd fury για να σπάσουν το hdcp 2.2 και μετά γράφουν με video cards το υλικό. Τον ήχο τον παίρνουν από bluray και τον κάνουν mix με το video. Επίσης τους λείπουν τα metadata του hdr, που μπορούν και πάλι να τα μάθουν με hd fury/linker και ξανακάνουν remux το αρχείο σε hdr με αμφίβολα αποτελέσματα.
Γιάννη αν δεν έχω χάσει κανένα επεισόδιο τις τελευταίες 24 ώρες δεν είναι rips 1:1.Αυξάνονται...
Suicide Squad (με Atmos), Startrek Beyond (με Atmos), Jason Bourne 2016 (με DTS-X).
Τι να σου πω;Γιάννη αν δεν έχω χάσει κανένα επεισόδιο τις τελευταίες 24 ώρες δεν είναι rips 1:1.
Προς το παρόν υπάρχουν 4 τίτλοι: smurfs 2, inferno, patriots day, la la land.
Όχι δεν είναι. Είναι hdmi captures.Τι να σου πω;
Βλέπω:
Suicide Squad 4K UltraHD Bluray x265 HEVC 10 bit BT709 61,57Gb
StarTrek Beyond 4K UltraHD Bluray x265 HEVC 10 bit BT709 55,76Gb
Jason Bourne 4K UltraHD Bluray x265 HEVC 10 bit BT709 57,99Gb