- Reaction score
- 2.482
Θελω κι εγώ! Οι κρατήσεις ξεκίνησαν;Κάποια στιγμή θέλω να τ'ακούσω.![]()
Παιδια, επίσης να κάνετε ban τον @svellinis από αυτο το thread, διότι αν δει τη σκόνη που έχει ο JVC, θα χρειαστεί 8 υπογλώσσια για να συνέρθει!
Θελω κι εγώ! Οι κρατήσεις ξεκίνησαν;Κάποια στιγμή θέλω να τ'ακούσω.![]()
Ποιός JVC ο δικός σου; Βan τώρα!Θελω κι εγώ! Οι κρατήσεις ξεκίνησαν;
Παιδια, επίσης να κάνετε ban τον @svellinis από αυτο το thread, διότι αν δει τη σκόνη που έχει ο JVC, θα χρειαστεί 8 υπογλώσσια για να συνέρθει!
Για δες την πρώτη φωτογραφία με τον Καστρουνή στο post #455. Δες σκόνη ο JVC με ανοιχτο τον φακό!Ποιός JVC ο δικός σου; Βan τώρα!

οταν ανοίγουμε τρύπες με το τρυπάνι, βάζουμε ταυτόχρονα και ηλεκτρική σκούπα μαζι με το τρυπάνι για να ρουφάει κατευθείαν τη σκόνη, και γλιτώνουμε χρόνο και κόπο και προστατευουμε και τα εργαλείαΡε τι μου κάνετε βραδυάτικα... Ανέβαινα σε σκάλες να δω αν έχει σκόνη.
Όσο κι αν σας φανεί περίεργο, δεν υπάρχει ίχνος! Μόλις ανάβουν τα κwλοσπότ από απέναντι νομίζεις ότι έχει πέντε κιλά. Μόλις τα σβήσεις, αστράφτει...![]()

σκεπαζουμε και τον προτζεκτορα ομως για τη σκονη τους μυκητες τα βακτηρια τα ακαρεα και τα συναφη. συμφωνει και ο Mitsy μαζι μου οποτε μη μου κολλας!Ακριβώς δηλαδή ό,τι κάναμε με τον Μανώλη.
Γι' αυτό είχαμε δύο σκάλες.

Όλες οι υποχόνδριες μαζί...σκεπαζουμε και τον προτζεκτορα ομως για τη σκονη τους μυκητες τα βακτηρια τα ακαρεα και τα συναφη. συμφωνει και ο Mitsy μαζι μου οποτε μη μου κολλας!![]()
σωστόςΑκριβώς δηλαδή ό,τι κάναμε με τον Μανώλη.
Γι' αυτό είχαμε δύο σκάλες.
μιας κ το έφερε η κουβέντα,κ δεν έχουμε κ ενισχυτές για να πούμε για τα ηχεία,antibacter έχετε στο μαγαζί?δεν βρίσκω πουθενά!Όλες οι υποχόνδριες μαζί...![]()
FMLΔεν κυκλοφορεί πλέον.
Σιγα βρε υπερβολικε εδω αντεξα να δω το καλιμπραρισμα του προβολεα σου χωρις να παθω τιποτα ....Θελω κι εγώ! Οι κρατήσεις ξεκίνησαν;
Ελπίζω να εννοείς πως τον σκεπάζουμε όταν τρυπάμε, γιατί αλλιώς διαφωνώ κάθετα.σκεπαζουμε και τον προτζεκτορα ομως για τη σκονη τους μυκητες τα βακτηρια τα ακαρεα και τα συναφη. συμφωνει και ο Mitsy μαζι μου οποτε μη μου κολλας!![]()
αχ αγαπη μου!! εννοειται για το τρυπημα λεω!Ελπίζω να εννοείς πως τον σκεπάζουμε όταν τρυπάμε, γιατί αλλιώς διαφωνώ κάθετα.
Δεν τον σκεπάζω ποτέ, ούτε έχω καλύμματα στα καθίσματα των αυτοκινήτων, ούτε ριχταριαπωσταλέν στους καναπέδες, ούτε ραπ στα ριμόουτς.
Μην αρχίσω πάλι.![]()