Το σκευος

Reaction score
14
Εμείς πήραμε το turbo μοντέλο:happy_5:
Ωχωχωχ...ελπίζω να έχετε turbo ντουλάπια! :-o "happy_1" :happy_5: :crazy_3:

Πλάκα πλάκα τώρα....τα ντουλάπια μας (και εδώ και στα πατρικά) είναι τίγκα με πολυσυσκευές-πολυμίξερ-ατμομαγειρες-φουρνάκια που λένεότι φτιάχνουν "αγγέλους".

Μία φορά χρησιμοποιήθηκαν....άντε και μια δεύτερη...για να καταλάβουμε γιατί σταματήσαμε να τα χρησιμοποιούμε από την πρώτη φορά.

Μετά....στο ντουλάπ. (πως λέμε κεφάλ στου χαντάκ;)

Στου ντουλάπ!! ;-)

Και δεν πωλούνται κιόλας τα ρημάδια... :-|

Reaction score
453
Μια άλλη φορά είχαν έρθει για μια ηλεκτρική σκούπα (rainbow μάλλον την έλεγαν), την οποία χρησιμοποιούν στον Δημόκριτο κλπ κλπ.
Πράγματι έκανε καλή δουλειά, αλλά μόλις ανακοινώθηκε η τιμή έπαθα ζημιά.
2500€ !!!
Έλεγε η δικιά μου να βάλουμε δόσεις, αλλά εγώ ανένδοτος.

Ε, τώρα όμως (που παντρεύτηκα) με το thermomix δεν χρειάζεται να πλένω τόσο πολλά σκεύη !!! "happy_1" :happy_5:

Reaction score
298
Ναι, αλλά εάν έχουν μπολ από borosilicate :respect: μπορούν να πουληθούν πανάκριβα ως πρώτη ύλη :happy_6:

Reaction score
14
Μια άλλη φορά είχαν έρθει για μια ηλεκτρική σκούπα (rainbow μάλλον την έλεγαν), την οποία χρησιμοποιούν στον Δημόκριτο κλπ κλπ.
2500€ !!!

Βαγγελίστρα μου!!! :shock:

Και δεν τους πέταξες κλωτσηδών από το σπίτι;
Πολύ καλή δουλειά κάνει και η σκούπα μας των 150 €
Πολύ καλή δουλειά.
Το αξιοπερίεργο έιναι ότι ακριβώς την ίδια πολύ καλή δουλειά κάνει και αυτή (η δεύτερη) των 70 €.
Οπότε μάλλον είναι θέμα ...μάστορα/μαστόρησας.

Έλεγε η δικιά μου να βάλουμε δόσεις, αλλά εγώ ανένδοτος.
Και πολύ καλά έκανες.
Τι δόσεις ρε παιδιά....να υποθηκεύσετε την ζωή σας....για μια σκούπα;;;;; :shock:

Βέβαια....επειδή όλα είναι σχετικά σε αυτή την ζωή....αν (λέω αν) το σπίτι σας (που θα καθαρίζε η εν λόγω σκούπα) στοιχίζει σε τρέχουσες τιμές πάνω από 50 εκατ. euro ;-) ....τότε κακώς δεν την πήρατε! :twisted: :crazy_3:

Όχι ότι θα ενδιέφερε τις 5 Βουλγάρες και τις 7 φιλιπινέζες που θα είχατε υπ αυτές τις συνθήκες...με τι σκούπα θα σκούπιζαν.... ;-)

Reaction score
453
Όχι ότι θα ενδιέφερε τις 5 Βουλγάρες και τις 7 φιλιπινέζες που θα είχατε υπ αυτές τις συνθήκες...
με τι σκούπα θα σκούπιζαν.... ;-)

Δεν έχεις καθόλου άδικο.
Άσε που μπορεί να την χαλούσαν κιόλας

Reaction score
14
Rainbow εχουμε και εμείς και ενώ την πλήρωσε η πεθερά, 1000 Ευρώ και κάτι ψιλά, πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί 2-3 φορές.

Ναι βάζεις νερό στο δοχείο της και αρχίζεις να ρουφάς την σκόνη που μετά γίνεται μπετόν μέσα στο δοχείο με το νερό, και μετά θές Kaercher πιεστικό για να καθαρίσεις το δοχείο και μετά σκούπα για να καθαρίσεις την βρώμα που άφησες πίσω!!!

MIELE σκούπα και αγιος ο θεός.

Οσο για το thermomix το εχει η πεθερά μου και μια φορά έφτιαξε μαγιονέζα... εγώ έφαγα απο την Hellmans που είχα προνοήσει να αγοράσω!!!

Reaction score
5
ΑΧΑ! καλα το κατάλαβα. εχει και η μανα μου rainbow. 1700 ευρά την πήρα. τα είδε ο κυρ-Θανάσης (ο πατέρας μου) και τον έπιασε η καρδιά του. αλλα δεν μιλησε. μιλαγε σε μενα και τον αδερφο μου μονο. Στην κυρα-Δεσποινα... κουβέντα :p

VG

Reaction score
0
Ευτυχως η γυναικα μου θα παθαινε συγκοπη μονο που θα της ξεφουρνιζε ο πωλητης τετοια τιμη :cool_1:
Να τις εχετε απο κοντα τις γυναικες σας και να τις βγαζετε εξω που και που,γιατι τις βρισκουν παραμελημένες στο σπιτι κατι πλασιέδες και παιρνουν την εκδίκηση τους!

Reaction score
14
Να τις εχετε απο κοντα τις γυναικες σας και να τις βγαζετε εξω που και που,γιατι τις βρισκουν παραμελημένες στο σπιτι κατι πλασιέδες και παιρνουν την εκδίκηση τους!
;-) ;-) ;-) ;-)

Πάντως για να το κλείσουμε...ο άνθρωπος για να φάει, ένα σκεύος χρειάζεται.

Το τηλέφωνο! :twisted: :cool_1: :crazy_3:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.018
Απάντηση: Re: Το σκευος

2500€ !!!
Με 2500€ σου φέρνω "αχτύπητο δίδυμο" (κοριτσάκια), ντυμένα όπως στις "ταινίες", που θα σου γυαλίζουν το σπίτι με φτερό για κανα δίμηνο!

Προς Θεού ! Μην πάρεις του Καφάτου!!! Κι ας είναι πολύ πιο φτηνή!

GTX

Reaction score
39
Παιδιά τις καλύτερες σκούπες τις βγάζει η Dyson και δεν είναι πολύ ακριβότερες από τiς κανονικές.

Όσο για το thermomix είναι για να φτιάχνεις μπεσαμέλ και κακή μαγιονέζα όπως είπε και o dream.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.286
Members
38.675
Νεότερο μέλος
Γιώργος Π