Το συκαλάκι το γλυκό....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!

Στα βήματα του Γενικού και ο Αναπληρωτής :lol:

Αυτήν την ώρα ταξιδεύει.... πάει λέει στη Μύκονο για το συνέδριο του... Βαλιανάτου. Ρε μπας και ο Γενικός που είναι άφαντος τράβηξε κατα εκεί? :lol:
Άλλωστε θα περευρεθεί όλη η καλή κοινωνία... ξέρετε ψινάκηδες κλπ :lol:

ΚΑΦΑΤΕΕΕ κάνε κάτι αυτοί έχουνε ξεφύγει ωρέ!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μίλησε ρε και ο πολλά βαρύς που πήγε μέχρι την Ισπανία και του φανήκανε ούλες μπάζα :lol:

Ίσα ρε μάζεψε την μαγκιά, μην πέσουνε καταγής τα ξύγκια και λεκιάσουνε το παρικέ! :lol: :lol: :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Νικολάκη πολλές προσκλήσεις για την Μύκονο έχεις τελευταία...

τι συμβαίνει???
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα νωρίτερα με τον Νίκο Τσαρουχά και ύστερα από δέσμευσή μου για ξενάγηση στις "Σκανδιναβικές" γωνιές της Μυκόνου, μάλλον αποδέχτηκε την πρόσκλησή μου!

Υπόσχομαι το ταξίδι αυτό να έχει 24ωρη δημοσιογραφική κάλυψη!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Να το υποστώ κι αυτό :lol:
Πρόσεχε μόνο μην με πας σε κανα super paradise και χαβαλεδιάζουμε τις σαραντάρες αδερφές με τα στρινγκ να παίζουνε ρακέτες :lol:

Σπύροοοοοοο έλα μαζί δεν θα το αντέξω!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Μόλις άκουσα ότι πιάσαν 3 άτομα με 100.000 χάπια μεταμφεταμίνες (extasy) στην Μύκονο...

Ρε Γενικέ, ντιντίδες έχει, χαπακωμένους έχει, τι του βρίσκεις αυτού του νησιού???

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Όλα τα υπόλοιπα!!!

Θέλετε να τα αναλύσω;;;

Επίσης στο super paradise δεν έχει από αυτά που λέτε αλλά τρελαμένα 20χρονα που πάνε εκεί για το μεσημεριανό πάρτυ...

Απλά αν πέσεις σε εποχή άσχημη αντί για 18χρονα βρίσκεις μόνο άντρες που γυαλίζει το μάτι τους για 20χρονες!!!

Στο απλό paradise (άντε και στην άκρη δεξιά του super) θα βρεις τις σαραντάρες αδερφές με τα στρινγκ να παίζουνε ρακέτες!!!

Κάθε παραλία της Μυκόνου έχει και τον κόσμο της. Πές μου τι θέλεις να σου πω που θα πάμε!!!

Οπωσδήποτε βέβαια μια βόλτα στην Παράγκα και στην Ελιά...

Το βράδυ για καφέ στο μαγαζί του Σελιανίτη (συγγενής μου κιόλας) απέναντι από την εκκλησία Αγ. Κυριακή! Στον Αντρέα έχω εξηγήσει πόσο καλό στέκι είναι το μαγαζί αυτό... :wink: :wink: :wink:

Reaction score
2
Παιδιά, η Μύκονος ποτέ δε μου άρεσε, γιατί απλά δε μου αρέσει ο πολύς κόσμος. Η ειρωνεία είναι ότι και τις τέσσερις φορές που έχω έρθει, ήρθα από ανάγκη (με το ζόρι). Το συνέδριο είναι ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ (όχι οφθαλμολουτρολογικό) και τουλάχιστον χθες το νησί ήταν άδειο. Σήμερα όμως καταφθάνουν 5.000 φοιτητές!

Αλήθεια, για φαγητό τι προτείνετε;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Κώστα φθηνό και καλό φαγητό ταβέρνας στα Κιούπια!

Αν πρτοτιμάς ταβέρνα παραλίας πολύ καλή είναι αυτή της Παράγκας με πολύ καλά θαλλασινά.

Για καλό φαγητό το βράδυ σου προτείνω ανεπιφύλακτα το chez marias! Έχει το καλύτερο φιλέτο στο νησί! Είναι δίπλα στον Φιλλιπή.

Για Ιταλικό το Taverna Italiana φυσικά!

Για διασκέδαση είναι πολύ καλό το El Pecado στο παλιό Remezzo!

Μην χάσεις το ηλιοβασίλεμα στο caprice ή στο διπλανό galleraki ενώ πρέπει να έχει ανοίξει και το ιστορικό 9 Μούσες ως Kahlua. Αυτό θα το βρεις όπως έρχεσαι από το λιμάνι και ήταν το πρώτο bar που άνοιξε στην Μύκονο το 1961!

Για τα υπόλοιπα όποιον και να ρωτήσεις θα σε στείλει!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Ρε παιδακι μου ΤσαρουχοΝικο δεν κανεις και καμια δουλεια που ολο μιλας με τον Καφατο στο τηλεφωνο? Σου παρηγγειλε το φιμωτρο η θελει σετακι με πνιχτη?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Γαβ!
Δεν έχω φίμωτρο για να σε δαγκώσω μολις σε δω παλιογαυρίλε!!!
:lol: :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Το φιμωτρο ειναι για τον Ανδρεα ρεεεεεεε!Με τοσα σκυλαδικα που ακουει οπου ναναι θα αρχισει να δαγκωνει το κοπροσκυλο.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.058
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp