- Reaction score
- 11.656
Και μόνο που ξέρεις αυτόν τον όρο είναι περίεργο.ο μανιχαιστικος τρόπος σκέψης
Και μόνο που ξέρεις αυτόν τον όρο είναι περίεργο.ο μανιχαιστικος τρόπος σκέψης
Πρέπει να γίνει φίλος του thva, χρησιμοποιείτε το ίδιο στυλ γραφής!!!Ίσως είναι πιο σύνθετο, γενικά ο μανιχαιστικος τρόπος σκέψης είναι απωθητικος (σε μένα), μεταξύ άλλων, γιατί είναι παραπλανητικός. Το αν κάτι είναι κακό ή καλό εξαρτάται από αυτόν που το ορίζει ως τέτοιο κάθε φορά και φυσικά τον χρόνο, και τα ισχύοντα κατά τον χρόνο αυτό, του ορισμού.
Φαίνεται ότι μπορεί να έχουν δίκιο για τις πολλές ζωές.Πρέπει να γίνει φίλος του thva, χρησιμοποιείτε το ίδιο στυλ γραφής!!!![]()
Με τι πηγαίνεις στο dac?Γνωρίζει κάποιος γιατί το streamer "τρώει" αρκετές φορές το πρώτο δευτερόλεπτο;
Ευθύνεται η ασύρματη σύνδεση η κάτι άλλο;
οι ασφάλειες ειδικά....
Εκείνες που τις κάνεις bypass με σύρμα από ασήμι ;
Η σιδερώστρα μου είναι wireless.
Το ατμοσιδερο ωστόσο διαθέτει ένα υπέροχο καλώδιο ρεύματος
Ίσως η μόνη αποτελεσματική χρήση της.
Μεχρι στιγμής μόνο με usb.Με τι πηγαίνεις στο dac?
Αυτό εμένα μου το έκανε και με 2 dac με το coaxial.
Ο ήχος της λάμπας με σάρκα και οστά.Παχος λέγεται και δεν πρέπει να συγχέεται με το σώμα.
Μα δεν είπα ότι είναι άσκοπο ανούσιο και άχρηστο να φτιάξεις ηχοσύστημα.Λίγο ακόμη lean (machine) με τα καλώδια και θα γίνει τρανζιστοράκι το σύστημα , πόσο να γλυτώσει κάποιον και το PMC, δεν κάνει και θαύματα.Μετά θα μπορείς να μιλήσεις και να συνεννοηθείς καλά και με τον ΝΚ να συζητάτε πόσο άσκοπο , ανούσιο και άχρηστο είναι να φτιάξεις σύστημα και θα είστε ευχαριστημένοι που ακούτε το ίδιο και απο τα δύο ως αιώνιοι έφηβοι που καταφέρατε να κρατήσατε αγνή και άσβεστη την επιθυμία και ευχαρίστηση που σας δίνει η μουσική κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες..
![]()
Ναι, βλέπεις ; Και εγώ το ίδιο σου λέω. Σε απασχολεί τόσο πολύ το ζήτημα και για αυτό και το καντανοείς γιατί ακριβώς αυτό κατάφερες εσυ. Ακριβώς το αντίθετο απο αυτό που πρέπει.Απλώς ανέφερα πόσο δύσκολο είναι να αφοσιωθεις στην μουσική όταν φτιάξεις ηχοσύστημα,![]()
Πάψε να βλέπεις βίντεο του κάθε "χομπίστα" audio people στο ίντερνετ. Kαι γενικώς βίντεο για το audio.Να, προχθές έβλεπα βιντεακι χομπιστα που εξηγούσε ποσο περισσότερο ωφεληθηκε κατα την ακρόαση μουσικής όταν έβγαλε το πικάπ και τους ενισχυτές από το οπτικό του πεδίο και τους τοποθέτησε σε άλλο σημείο ώστε να μην έχει αυτή την οπτική επαφή που τον αποσπουσε από την μουσική.
Αυτή είναι μια καλή αναβάθμιση που την συνιστώ και γω σε σένα![]()
Αποτελεσματικό όμως μη πρακτικό.Χρειαζονται περισσότερος χώρος και πολύ μακρύτερα καλώδια.Μα δεν είπα ότι είναι άσκοπο ανούσιο και άχρηστο να φτιάξεις ηχοσύστημα.
Απλώς ανέφερα πόσο δύσκολο είναι να αφοσιωθεις στην μουσική όταν φτιάξεις ηχοσύστημα,
Να, προχθές έβλεπα βιντεακι χομπιστα που εξηγούσε ποσο περισσότερο ωφεληθηκε κατα την ακρόαση μουσικής όταν έβγαλε το πικάπ και τους ενισχυτές από το οπτικό του πεδίο και τους τοποθέτησε σε άλλο σημείο ώστε να μην έχει αυτή την οπτική επαφή που τον αποσπουσε από την μουσική.
Αυτή είναι μια καλή αναβάθμιση που την συνιστώ και γω σε σένα![]()
Και όταν αλλάζεις δίσκο πετάγεσαι δίπλα και μετά στον περίπτερα για μπύρες?Εγώ εξάλλου το πικάπ και τα περισσότερα τα έχω σε διπλανό 'χώρο" (έξω απο το δωμάτιο ακρόασης) που δεν τα βλέπω και προστατευμένα και απο δονήσεις. Άλλοι έχουν φωτακια disco , τεράστιες οθόνες και 11 ηχεία ολόγυρα και πάνω τους χωρίς τα subs να μετράμε κιόλας. Εγώ μόνο δύο ηχεία έχω και αυτά όποιος με επισκεπτεται, δεν έρχεται η μουσική απο αυτά. Ψάχνουν απο που έρχεται και δεν με πιστεύουν όταν τους το λέω. Νομίζουν ότι είναι κάποιου είδους αντικείμενο άγνωστης χρησιμότητας και σκοπού.![]()
Ναι ήμουν έτοιμος να κάνω και αυτή την παρατήρηση για τους audio people και για εσένα.Και όταν αλλάζεις δίσκο πετάγεσαι δίπλα και μετά στον περίπτερα για μπύρες?
Ενισχυτής και προ βρίσκονται πίσω από τον καναπέ, το μήκος καλωδίων αυξάνεται αλλά σιγά το θέμα, αν έχεις κατάλληλο ενισχυτή και δεν πληρώνεις το μέτρο χρυσάφι.
Άσε που στριμαρω και δεν έρχομαι σε διαρκή επαφή με πικάπ ή σιντι.![]()
Το τελευταίο είναι πρακτικό αλλά όχι αποτελεσματικό.Ο,τι κι αν έχω κάνει στο streamer,αυτό υπολείπεται κατά πολύ του cd κι ας παίζει με το(καλύτερο)dac του τελευταίου.Και όταν αλλάζεις δίσκο πετάγεσαι δίπλα και μετά στον περίπτερα για μπύρες?
Ενισχυτής και προ βρίσκονται πίσω από τον καναπέ, το μήκος καλωδίων αυξάνεται αλλά σιγά το θέμα, αν έχεις κατάλληλο ενισχυτή και δεν πληρώνεις το μέτρο χρυσάφι.
Άσε που στριμαρω και δεν έρχομαι σε διαρκή επαφή με πικάπ ή σιντι.![]()
Θες χειρότερο cd player.Το τελευταίο είναι πρακτικό αλλά όχι αποτελεσματικό.Ο,τι κι αν έχω κάνει στο streamer,αυτό υπολείπεται κατά πολύ του cd κι ας παίζει με το(καλύτερο)dac του τελευταίου.
Θα έπρεπε δηλαδή?Δεν μπορείτε να ακούσετε και ένα δίσκο ολόκληρο ακόμη και με streaming