Το σύστημα μου

Reaction score
6.977
Δεν ξςρω με ποια πλατφορμα παιζεις με τι συστημα κανεις στρεαμινγ η τι cd ακομα εχεις αλλα αν θες ευκολα ξεπερνας την ποιοτητα του cd αρκει να προσεξεις 2-3 πραγματακια
Καλημέρα.
Παίζω με καλά πραγματάκια και στις δύο πηγές και διαφωνώ 100% αλλά πριν 3-4 χρόνια που άκουγα "διαφορετικά" θα συμφωνούσα πολύ εύκολα μαζί σου.

Reaction score
4.108
σταματα επιτελους (φιλικα ε?) την αρνηση σου στο χωρο της τεχνολογιας, σκεψου πως μας δινουν ολη την δισκοθηκη του πλανητη εντελως δωρεαν στο πιατο, η αντε και σχεδον τσαμπα.
ασχολησου μια χαρα ειναι το streaming
Το streaming το έχω ήδη χρυσοπληρωσει.Απο την δική μου μουσική,υπάρχει το 50% σε μπάντες και με ελλιπή δισκογραφία.
Για να γίνω σαφεστερος,το streamer έχει ήδη απορροφήσει ένα χιλιάρικο.Μεγαλη η χάρη του!

Reaction score
4.108
εδω βρε εχεις δωσει ενα σκασμο λεφτα σε καλωδια και πολυμπριζα , το καημενο αυτο σε χαλασε?
Έχω ρίξει το χρήμα εκεί που εχει πιάσει τόπο δηλαδή στο cd.Αντιθετα,ψίχουλα στο καημένο,όπως το χαρακτηριζεις,streamer.

Last edited:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.829
Έχω ρίξει το χρήμα εκεί που εχει πιάσει τόπο δηλαδή στο cd.Αντιθετα,ψίχουλα στο καημένο,όπως το χαρακτηριζεις,streamer.
Δε χρειάζεται να ρίξεις άλλα στο streaming, καλά είσαι (και το λέω εγώ που πιστεύω πως παίζει ισάξια ή και καλύτερα -με προϋποθέσεις- από το cd)

Reaction score
892
Έλα ΠΑναΗ. Σού έχω δωράκι.

αργησες το εχω ανεβασει πολλλαααα ποστ πιο πισω......
πρεπει να ειναι θυγατρικη της ifi αυτη αν διαβασα καλα
διαβαζουν εδω μεσα...ειδαν οτι υπαρχει ψωμι και ειπαν να βγαλουν θυγατρικη με καλωδια ,silencers και τροφοδοτικα :lol:

Reaction score
3.243
To CD Player που χρησιμοποιώ, επειδή διαβάζει τα πάντα, ακόμα και τα χαλασμένα CDs, είναι το Bow Wizard πρώτης έκδοσης (μοντέλο 1999)
DAC Chip Philips TDA1305
Μηχανισμός Philips CDM-2 Pro

Ενα από τα καλύτερα CD players της αγοράς της προηγούμενης 20 ετίας, αλλά αρκετά ακριβό για την εποχή του.
Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε ποιότητα αναπαραγωγής συγκριτικά με ένα μοντέρνο dac & streaming service.
Υπερτερεί του streaming σε όγκο και δυναμικά καθώς και σε ορισμένα tracks που ενώ διαφημίζονται ως hi-resolution στην πραγματικότητα πρόκειται για upsampled, υπάρχουν και τέτοια δυστυχώς.

Δεν χρησιμοποιώ switch, ούτε ειδικά καλώδια UTP στο τοπικό δίκτυο Ethernet. Μου είναι αρετός ο router του παρόχου που διαθέτει 4 θύρes switching Ethernet. Για δοκιμή μόνο, καμιά φορά αλλάζω το τροφοδοτικό του router με μια μπαταρία 12V αυτοκινήτου χαμηλής αντίστασης εξόδου , ωστόσο δεν υπάρχει απολύτως καμία διαφορά , καθότι ο θόρυβος που περιέχουν όλες οι ηχογραφήσεις του κόσμου είναι πάρα πολύ μεγαλύτερος. Δεν έχω αληθινά στοιχεία που να αποδεικνύουν την υπεροχή ένος dedicated Ethernet switch ή ενός διαφορετικού καλωδίου UTP/FTP/STP .

Βρήκα και ένα βιντεάκι στο youtube που δείχνει το CD player να παίζει με κάτι ηχεία PMC Fact 12., που βγάζουν καλά μπάσα, σε σχέση με κάτι 'άλλα της εταιρείας που κάνουν μόνο γα το δωμάτιο της μικρής.

Reaction score
4.108
To CD Player που χρησιμοποιώ, επειδή διαβάζει τα πάντα, ακόμα και τα χαλασμένα CDs, είναι το Bow Wizard πρώτης έκδοσης (μοντέλο 1999)
DAC Chip Philips TDA1305

Ενα από τα καλύτερα CD players της αγοράς της προηγούμενης 20 ετίας, αλλά αρκετά ακριβό για την εποχή του.
Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε ποιότητα αναπαραγωγής συγκριτικά με ένα μοντέρνο dac & streaming service.
Υπερτερεί του streaming σε όγκο και δυναμικά καθώς και σε ορισμένα tracks που ενώ διαφημίζονται ως hi-resolution στην πραγματικότητα πρόκειται για upsampled, υπάρχουν και τέτοια δυστυχώς.

Δεν χρησιμοποιώ switch, ούτε ειδικά καλώδια UTP στο τοπικό δίκτυο Ethernet. Μου είναι αρετός ο router του παρόχου που διαθέτει 4 θύρes switching Ethernet. Για δοκιμή μόνο, καμιά φορά αλλάζω το τροφοδοτικό του router με μια μπαταρία 12V αυτοκινήτου χαμηλής αντίστασης εξόδου , ωστόσο δεν υπάρχει απολύτως καμία διαφορά , καθότι ο θόρυβος που περιέχουν όλες οι ηχογραφήσεις του κόσμου είναι πάρα πολύ μεγαλύτερος. Δεν έχω αληθινά στοιχεία που να αποδεικνύουν την υπεροχή ένος dedicated Ethernet switch ή ενός διαφορετικού καλωδίου UTP/FTP/STP .

Βρήκα και ένα βιντεάκι στο youtube που δείχνει το CD player να παίζει με κάτι ηχεία PMC Fact 12., που βγάζουν καλά μπάσα, σε σχέση με κάτι 'άλλα της εταιρείας που κάνουν μόνο γα το δωμάτιο της μικρής.

DAC Chip Philips TDA1305

Γιώργο,είσαι εγκαθετος!
Εδώ βλέπουμε το αντικραδασμικο βασίλειο κι αν κοιτάξουμε πιο πίσω και το καλωδιακό βασίλειο.

Reaction score
3.243
Γιώργο,είσαι εγκαθετος!
Εδώ βλέπουμε το αντικραδασμικο βασίλειο κι αν κοιτάξουμε πιο πίσω και το καλωδιακό βασίλειο.
Εγώ αντικραδασμικά βάζω κάτω από τον πισινό μου , όταν γελάω με αυτά που διαβάζω.
Μεγάλη απάτη τα αντικραδασμικά κάτω από τα CD players, κλπ

Αν υπήρχε νόμος προστασίας του καταναλωτή θα είχαν / είχατε πάει όλοι μέσα στην ψειρού

Reaction score
3.243
Το ξέρω, αλλά το ρηβγιού είναι φρέσκο.

Κρατάει η μπαταρία ή πρέπει να την φορτίζεις συνέχεια?
Κρατάει 5-6 ημέρες . Την είχα συνδεδεμένη τότε που υπήρχαν συχνές διακοπές ρεύματος την περίοδο του εγκλεισμού. Την επαναφόρτιζα όποτε το θυμόμουν .

Reaction score
4.108
Εγώ αντικραδασμικά βάζω κάτω από τον πισινό μου , όταν γελάω με αυτά που διαβάζω.
Μεγάλη απάτη τα αντικραδασμικά κάτω από τα CD players, κλπ

Αν υπήρχε νόμος προστασίας του καταναλωτή θα είχαν / είχατε πάει όλοι μέσα στην ψειρού
Αν σου τα δανείσω,αποκτάς το δικαίωμα επιλογης την φυλακής της αρεσκείας σου.Υστερα από την δοκιμή φυσικά αν και μόνον με την δήλωση προφυλακιζεσαι για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Ως και stabilizer τοποθέτησε ο βιντεακιας στο cd σου!

Reaction score
3.243
Ως και stabilizer τοποθέτησε ο βιντεακιας στο cd σου!
Δεν θα έπρεπε να τοποθετήσει stabilizer καθότι με αυτό μεγαλώνει η απόσταση του CD από τον κυκλικό μαγνήτη που υπάρχει κάτω από τον μεταλλικό δίσκο του καπακιού.
Και άσχετος και βλάκας . Εχει όμως λεφτά και τον αγαπούν οι dealers που τον ξεψειρίζουν κανονικά ;)

Last edited:

Reaction score
4.108
Δεν θα έπρεπε να τοποθετήσει stabilizer καθότι με αυτό μεγαλώνει η απόσταση του CD από τον κυκλικό μαγνήτη που υπάρχει κάτω από τον μεταλλικό δίσκο του καπακιού.
Και άσχετος και βλάκας . Εχει όμως λεφτά και τον αγαπούν οι dealers που τον ξεψειρίζουν κανονικά ;)
Αν ήμουν στη θέση σου,θα του ζητούσα να αφαιρέσει όλα τα αντικραδασμικα και να παίξει το ίδιο τραγούδι στην ίδια ένταση.

Reaction score
3.243
Η ηχογράφηση ήταν χάλια , οπότε δεν έχει νόημα η δοκιμή, ακόμα κι αν μία στο εκατομμύριο υπήρχε δοαφορά , η υποία δεν θα ακουγόταν λόγω της λειτουργίας τους ως αντικραδασμικά, αλλά λόγω της λειτουργίας τους ως διαχυτές ήχου, το ίδιο που ισχύει και για τα καλωδια που βρίσκονται στον ίδιο χώρο...

Reaction score
4.108
Η ηχογράφηση ήταν χάλια , οπότε δεν έχει νόημα η δοκιμή, ακόμα κι αν μία στο εκατομμύριο υπήρχε δοαφορά , η υποία δεν θα ακουγόταν λόγω της λειτουργίας των αντικραδασμικών, αλλά λόγω της λειτουργίας τους ως διαχυτες ήχου
Μόνο αυτά κάτω από το cd λοιπόν που τα έχεις και άχτι.

Reaction score
4.108
Ορίστε τα καμωματα του streaming!
Δίσκος που έχει κυκλοφορήσει σε βινύλιο πριν από 40 χρονια και τον έχω παιξει σε όλα τα πικάπ που είχα,τον άκουσα πριν από λίγο στο Tidal(πολύ πρόσφατο έτος!)Πώς γίνεται να παιζει εμφανώς πιο αργά;

Reaction score
3.243
Μόνο αυτά κάτω από το cd λοιπόν που τα έχεις και άχτι.
Πίστεψέ με , δεν έχει νόημα . Ενα CD βάζεις και δεν σταματάς εκεί , ακούς άλλα 5 CDs και ολόκληρα, σαν να ήταν δίσκοι βινυλίου
Ορίστε τα καμωματα του streaming!
Δίσκος που έχει κυκλοφορήσει σε βινύλιο πριν από 40 χρονια και τον έχω παιξει σε όλα τα πικάπ που είχα,τον άκουσα πριν από λίγο στο Tidal(πολύ πρόσφατο έτος!)Πώς γίνεται και παιζει εμφανώς πιο αργά;
Στην ψηφιακή έκδοση, ή επανέκδοση, ίσως άλλαξαν το tempo , συνηθίζεται.

Αστειευόμενος θα σου έλεγα ότι έχεις γρήγορη 300άρα γραμμή της Nova και τα παίζει όλα πιο γρήγορα

Last edited:

Reaction score
522
Γιώργο,είσαι εγκαθετος!
Έτσι ακριβώς. Υπόδειγμα φροντίδας των μηχανημάτων με σοβαρά καλώδια και πάσης φύσεως αντικραδασμικά!!!

Αλλά ο καθένας βλέπει ότι του αρέσει και ότι τον συμφέρει, στα βιντεάκια......

Μα κι αυτός ο χριστιανός δεν μπορούσε να έχει ένα πεταμένο / αφρόντιστο BOW. 😀

g.kar σε ζηλέυω, έχεις ένα από τα καλύτερα cd player του πλανήτη.
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Last edited:

Reaction score
561
Καλημέρα.
Παίζω με καλά πραγματάκια και στις δύο πηγές και διαφωνώ 100% αλλά πριν 3-4 χρόνια που άκουγα "διαφορετικά" θα συμφωνούσα πολύ εύκολα μαζί σου.
Θα ηθελα πολυ να μαθω τα 2 setup για να το καταλαβω αν εκανα βλακεια που εδωσα το transport μου

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.175
Members
38.422
Νεότερο μέλος
dimkkk