Το σύστημα μου

Reaction score
21.851
Δυστυχώς ……

Εσύ να τα βλέπεις …..
Ο σκοπός σου και η απαίτηση απο το σύστημα σου όταν το έστησες ποιά ήτανε ;

Να παίζει π.χ. σαν να έπαιζε σε ανοικτό (υπαίθριο) χώρο τα όργανα ή σαν σε μια κλειστή αιθουσα κλασικής ; Ρωτάω γιατί αυτά είναι διαφορετικά πράγματα και ήχος.

Reaction score
605
Ούτε όμως ονομάζεται χω

Ούτε όμως ονομάζεται χώρος αυτό που ακούς μέσα στο κεφάλι σου με τ' ακουστικά.
Προσπαθώ να πω, πως ένα μικρό ασήμαντο οικονομικά μπλιμπλικι , που δεν έχει πρόβλημα από εξωτερικούς παράγοντες βλέπε τοίχους .χαλιά, καλωδια , τραπέζια καναπέδες σαλόνια κλπ κλπ, εστιάζει σαν ένα τέλειο ηχητικά δωμάτιο (χώρος) και η απόδοση είναι υπεράνω κάθε κριτικής.
Τώρα οποίος δεν πιάνει το υπονοούμενο , συνεχίζεται η συζήτηση η οποία ας ξαναπώ έχει ξεφύγει από το σύστημα σου…..εδώ και πολύ καιρό.
Ο σκοπός σου και η απαίτηση απο το σύστημα σου όταν το έστησες ποιά ήτανε ;

Να παίζει π.χ. σαν να έπαιζε σε ανοικτό (υπαίθριο) χώρο τα όργανα ή σαν σε μια κλειστή αιθουσα κλασικής ; Ρωτάω γιατί αυτά είναι διαφορετικά πράγματα και ήχος.
Θα προτιμούσα το δεύτερο χωρίς καν να σκέπτομαι το πρώτο.
Σε κάθε περίπτωση δυστυχώς δεν μπόρεσα ούτε θα μπορέσω ποτέ να φτιάξω ένα χώρο όπως θα ήθελα , γιατί το ηχοσύστημα μου , βρίσκεται σε χώρο που το μοιράζεται όλη η οικογένεια(σαλόνι).

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.112
Σε κάθε περίπτωση δυστυχώς δεν μπόρεσα ούτε θα μπορέσω ποτέ να φτιάξω ένα χώρο όπως θα ήθελα , γιατί το ηχοσύστημα μου , βρίσκεται σε χώρο που το μοιράζεται όλη η οικογένεια(σαλόνι).
Εκεί έγκειται δυστυχώς το πρόβλημα. Κοινόχρηστος χώρος. Αν δεν μπορεί να τροποποιηθεί ώς πρέπει , κάνουμε τα ελάχιστα απαραίτητα.
Μην κυνηγάμε όμως την ουρά μας.
Οτι είναι, είναι ο χώρος και τέλος.
Οι dedicated χώροι στοιχίζουν , και απαιτούν , δικό τους χώρο , που δεν υπάρχει πάντα .
Αρα τα αφήνουμε τα πράγματα ως έχουν και ακούμε μουσικούλα που λέει και ο @wnet .
Χαλαρώστε.

Reaction score
4.164
Προσπαθώ να πω, πως ένα μικρό ασήμαντο οικονομικά μπλιμπλικι , που δεν έχει πρόβλημα από εξωτερικούς παράγοντες βλέπε τοίχους .χαλιά, καλωδια , τραπέζια καναπέδες σαλόνια κλπ κλπ, εστιάζει σαν ένα τέλειο ηχητικά δωμάτιο (χώρος) και η απόδοση είναι υπεράνω κάθε κριτικής.
Τώρα οποίος δεν πιάνει το υπονοούμενο , συνεχίζεται η συζήτηση η οποία ας ξαναπώ έχει ξεφύγει από το σύστημα σου…..εδώ και πολύ καιρό.

Θα προτιμούσα το δεύτερο χωρίς καν να σκέπτομαι το πρώτο.
Επειδή είχα μερικά πολυ καλά ακουστικά παντοτε βελτιώνονταν πολύ με καλώδια.
Κατάλαβα τι θέλεις να πεις όμως τα ακουστικά έχουν περιορισμούς.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.221
Members
38.432
Νεότερο μέλος
Αριστος