Το σύστημα μου

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.931
Ο κανονισμός είναι εδώ:

υπάρχει στην κορυφή κάθε forum αγγελιών

1747375238736.png

Εκεί δεν αναγράφεται το επίμαχο θέμα....

=====================================

Αναγράφεται εδώ:

1747375692450.png

και δυστυχώς δεν βρίσκεται εύκολα διότι είναι σαν "changelog".... θα πρέπει ακόμη κι αν το βρει κάποιος, να διαβάσει όλες τις σελίδες για να είναι σίγουρος....

=====================================

Γιατί δεν βάζετε τη "ρύθμιση" αυτή και στον "τελικό" κανονισμό να μην γκρινιάζει κάνεις?

Π

Π.Α.Η.

Guest
Να προσέχεις τους χαρακτηρισμούς σου προς τις πράξεις μου.

Διάβασε εδώ, 1ο post.
Μέτρησε μου λοιπόν τις 15 αγγελίες πώλησης σ' έναν χρόνο.Αν μετρηθούν λιγότερες,ο χαρακτηρισμός διαγράφεται.Αν μετρηθούν περισσότερες,διαγράψτε με διοτι ο αυθαιρετος χαρακτηρισμός με θίγει.Στην δεύτερη περιπτωση ας επιληφθεί ο εμπειροτατος σε τέτοια θέματα,Νταχαρης.

Reaction score
3.320
'Ααει γειά σου, ευτυχώς που δεν είμαστε όλοι ίδιοι, στην ακοολογική ικανότητα!!!

Για το BOW σου το κακόμοιρο πάλι, δυστυχώς... >:(>:(>:(😞😞😞
To ΒΟW Wizard είναι ένα CD Player άριστα σχεδιασμένο ώστε να μην επηρεάζεται από τα καλώδια διασύνδεσης και ρεύματος.
Ρεύματος δικό μου ιδιοκατασκευής με καλώδιο πλεκτό και ελαφρύ .
Του αναλογικού σήματος είναι επίσης ιδιοκατασκευής , εντελώς αθωράκιστο με ακροδέκτες Neutrik Profi και αγωγούς της Mogami.
Ψηφιακά AES/EBU XLR Belden, ή της Mogami, επίσης ιδιοκατασκευής με βύσματα πάντα Neutrik.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.909
Μέτρησε μου λοιπόν τις 15 αγγελίες πώλησης σ' έναν χρόνο.Αν μετρηθούν λιγότερες,ο χαρακτηρισμός διαγράφεται.Αν μετρηθούν περισσότερες,διαγράψτε με διοτι ο αυθαιρετος χαρακτηρισμός με θίγει.Στην δεύτερη περιπτωση ας επιληφθεί ο εμπειροτατος σε τέτοια θέματα,Νταχαρης.
Είναι 19 αγγελίες από τις 9/8/24. Κακώς δεν το παρατήρησα νωρίτερα.

Π

Π.Α.Η.

Guest
To ΒΟW Wizard είναι ένα CD Player άριστα σχεδιασμένο ώστε να μην επηρεάζεται από τα καλώδια διασύνδεσης και ρεύματος.
Ρεύματος δικό μου ιδιοκατασκευής με καλώδιο πλεκτό και ελαφρύ .
Του αναλογικού σήματος είναι επίσης ιδιοκατασκευής , εντελώς αθωράκιστο με ακροδέκτες Neutrik Profi και αγωγούς της Mogami.
Ψηφιακό AES/EBU XLR Belden η Mogami επίσης ιδιοκατασκευής με βύσματα πάντα Neutrik.
Άρα,επηρεάζεται από τα καλώδια και γι αυτό ασχολήθηκες να τα φτιάξεις.
Γιώργο,χάρηκα που σε γνώρισα όπως και άλλους στο avsite.
Στο εξής θα τα λέμε μόνον τηλεφωνικά.
Είναι 19 αγγελίες από τις 9/8/24.
Δεν τις έχω μετρήσει όμως σε εμπιστεύομαι.Θιγομαι από το πνεύμα του κανονισμού άρα διαγραφομαι.

Reaction score
3.320
Εχω πολλές ιδιοκατασκευές καλωδίων και μηχανημάτων , από λαμπάτα μέχρι και ψηφιακά.

Υπάρχουν διαφορές στα καλωδια διασύνδεσης αναλογικων συσκευών . Οφείλονται στην εμπέδηση και στις ίδιες τις συσκευές που δεν μπορούν να συμπεριφερθούν ιδανικά λόγω σχεδιασμού. Η σύνθετη αντίσταση εξόδου τους είναι καθοριστική.
Στα ψηφιακά καλώδια θα έλεγα καθόλου, μόνο το impedance matching παίζει ρόλο, οπότε δεν δικαιολογειται η υψηλή τιμή άνω των 50 ή 100 ευρώ για ένα καλωδιο ενός μέτρου.
Στα καλωδια ρεύματος παίζει ρόλο η ασφάλεια και η ποιότητα κατασκευής. Αλλά και πάλι, τα 100€ είναι αρκετά όταν κάποιος δεν μπορεί να τα φτιάξει μόνος του.

Υ.Γ Λυπάμαι για το σημερινό συμβάν

Last edited:

Reaction score
940

Δεν τις έχω μετρήσει όμως σε εμπιστεύομαι.Θιγομαι από το πνεύμα του κανονισμού άρα διαγραφομαι.
Φτουυυυ με ποιον θα δισκεδαζω τωρα..

Reaction score
615
εγω απο την πλευρα μου θα πω, επειδη παρα πολλοι απο εμας δεν εχουμε τον χρονο να διαβασουμε αναλυτικα τους κανονισμους, θεωρω ακραιο να διαγραφει ενα ατομο το οποιο επειδη εβαλε 19 αγγελιες και οχι 15 να θεωρηθει επαγγελματιας και να αποχωρησει απο την εδω κοινοτητα.
ελπιζοντας πως δεν θα παρεξηγηθω τοποθετουμαι ετσι.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.165
εγω απο την πλευρα μου θα πω, επειδη παρα πολλοι απο εμας δεν εχουμε τον χρονο να διαβασουμε αναλυτικα τους κανονισμους, θεωρω ακραιο να διαγραφει ενα ατομο το οποιο επειδη εβαλε 19 αγγελιες και οχι 15 να θεωρηθει επαγγελματιας και να αποχωρησει απο την εδω κοινοτητα.
ελπιζοντας πως δεν θα παρεξηγηθω τοποθετουμαι ετσι.
Χωρίς να θέλω να αντιπαρατεθώ μαζί σου, η συμμετοχή στο forum δεν είναι υποχρέωση, είναι δικαίωμα. Εάν επιλέξεις να ασκήσεις το δικαίωμα αυτό, οφείλεις να το κάνεις βάσει των κανονισμών του forum - με τους οποίους κανονισμούς όλα τα νέα μέλη συμφωνούν κατά την εγγραφή τους. Εάν θεωρείς ότι δεν έχεις τον απαιτούμενο χρόνο για να διαβάσεις τους κανονισμούς του forum, αυτό αποτελεί δικό σου θέμα, όχι των συντονιστών του forum.

Τέλος, είναι εντελώς διαφορετικός ο χαρακτηρισμός "επαγγελματίας" από τον χαρακτηρισμό επαγγελματίας (χωρίς εισαγωγικά). Οι επαγγελματίες που συμμετέχουν στο forum είναι ευδιάκριτοι από τον χαρακτηρισμό που φέρουν κάτω από τα avatar τους. Τα μέλη τα οποία δημοσιεύουν τη μία αγγελία μετά την άλλη (τη στιγμή που το forum δεν είναι forum αγγελιών - κι αυτό ξεκαθαρίζεται στους κανονισμούς), λαμβάνουν τον χαρακτηρισμό "επαγγελματίες" (με εισαγωγικά) για να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα μέλη. Δεν είναι προσβλητικός χαρακτηρισμός - παρόλο που όσα μέλη τον έλαβαν, τον θεώρησαν ως τέτοιον.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.931
η συμμετοχή στο forum δεν είναι υποχρέωση, είναι δικαίωμα. Εάν επιλέξεις να ασκήσεις το δικαίωμα αυτό, οφείλεις να το κάνεις βάσει των κανονισμών του forum - με τους οποίους κανονισμούς όλα τα νέα μέλη συμφωνούν κατά την εγγραφή τους. Εάν θεωρείς ότι δεν έχεις τον απαιτούμενο χρόνο για να διαβάσεις τους κανονισμούς του forum, αυτό αποτελεί δικό σου θέμα, όχι των συντονιστών του forum.
καμία μα καμία αντίρρηση...
όμως.... η ρύθμιση για το "επαγγελματίας" δεν υπάρχει ούτε στους "όρους χρήσης" ούτε στους "κανονισμούς αγγελιών"

υπάρχει κάπου στις ανακοινώσεις και είναι και κάμποσες σελίδες (εννοώ πως αυτό που διαβάζει κανείς στο πρώτο post ίσως και να αλλάζει παρακάτω.... σα συζήτηση είναι όπως είναι)
----------------------------
βέβαια στο τέλος της ημέρας το forum είναι αυτό που θα κάνει ότι θέλει
και οι χρήστες επίσης το ίδιο, θα διαλέξουν αν θα ακολουθήσουν ή θα πάνε σε άλλα μονοπάτια....

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.805
θεωρω ακραιο να διαγραφει ενα ατομο το οποιο επειδη εβαλε 19 αγγελιες και οχι 15 να θεωρηθει επαγγελματιας και να αποχωρησει απο την εδω κοινοτητα.
Συγγνώμη, αλλά εγώ δεν είδα να διαγράφεται κανείς.

Είπε "αφαιρέστε τον χαρακτηρισμό ή διαγράψτε με". Ο χαρακτηρισμός δεν μπορούσε να αφαιρεθεί γιατί τον έλαβε σωστά βάσει κανονισμού (όπως και πολλοί άλλοι), άρα διαγράφηκε όπως ο ίδιος ζήτησε.

Δεν τον διέγραψε κανείς επειδή έβαλε πολλές αγγελίες. Έτσι κατάλαβα τουλάχιστον.
όμως.... η ρύθμιση για το "επαγγελματίας" δεν υπάρχει ούτε στους "όρους χρήσης" ούτε στους "κανονισμούς αγγελιών"

υπάρχει κάπου στις ανακοινώσεις και είναι και κάμποσες σελίδες
Σε αυτό έχεις δίκιο και φαντάζομαι δεν θα είχε κανείς αντίρρηση να μπει κάπου που να είναι πιο εμφανές και εύκολο να βρεθεί.

Reaction score
17
Δεν λύθηκε το πρόβλημα όμως συνεχίζεται με συχνότητα 1-10.
Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα με το Α6 ME Gen2. Είτε με το δικό του ή με εξωτερικό DAC που το χρησιμοποιώ

Reaction score
940
Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα με το Α6 ME Gen2. Είτε με το δικό του ή με εξωτερικό DAC που το χρησιμοποιώ
τσαμπα γραφεις στο νημα
ΠΑΗΣ ητανε και ΠΑΕΙ.....Αυτοδιαγραφηκε

Reaction score
615
ΠΑΗ κι αυτός. Ένα πρόβλημα λιγότερο.
Νομίζω είναι λιγακι τραβηγμένη η τοποθέτηση αυτή για ένα άτομο , το οποίο ίσως έκανε λάθος να βάλει 4 παραπάνω αγγελίες , και πιθανόν ένιωσε άβολα και αδίκησε τον εαυτό του ζητώντας την διαγραφή του , τιμωρώντας τον ίδιο για αυτό που προέκυψε .
Επιλογή του ήταν , οκ δεν γράφω κάτι παραπάνω , αλλά όχι και πρόβλημα , νομίζω τον αδικείς, είχε μεγάλη συμμετοχή σε πολλά τρεντ, αλλά ας σταματήσω εδώ μην θεωρηθώ βαλτός στην τελική.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.284
Members
38.443
Νεότερο μέλος
George Martini