Το σύστημα μου

Reaction score
11.673
Νομίζω είναι λιγακι τραβηγμένη η τοποθέτηση αυτή για ένα άτομο , το οποίο ίσως έκανε λάθος να βάλει 4 παραπάνω αγγελίες , και πιθανόν ένιωσε άβολα και αδίκησε τον εαυτό του ζητώντας την διαγραφή του , τιμωρώντας τον ίδιο για αυτό που προέκυψε .
Επιλογή του ήταν , οκ δεν γράφω κάτι παραπάνω , αλλά όχι και πρόβλημα , νομίζω τον αδικείς, είχε μεγάλη συμμετοχή σε πολλά τρεντ, αλλά ας σταματήσω εδώ μην θεωρηθώ βαλτός στην τελική.
Μα δε με ενδιαφέρει πόσες αγγελίες έβαλε.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
32.673
τσαμπα γραφεις στο νημα
ΠΑΗΣ ητανε και ΠΑΕΙ.....Αυτοδιαγραφηκε
Δεν υπάρχει λόγος να νεκρώσει το νήμα. Αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον να κατατεθεί, γιατί όχι?

Reaction score
22.030
Δεν υπάρχει λόγος να νεκρώσει το νήμα. Αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον να κατατεθεί, γιατί όχι?
Εγώ ήθελα να κλείσω το αφιέρωμά μου στις όμορφες τραγουδίστριες με την Sade αλλά τώρα δεν μου βγαίνει. :)

Reaction score
1.792
Μπορεί να μην το κατάλαβα καλά. Αλλά ένας απλος χρήστης που αγοράζει καλώδια και λοιπό εξοπλισμό και τον πουλάει για να αλλάξει πάλι κάποια στιγμή θα φτάσει τις 19 αγγελίες. Δε σημαίνει ότι είναι επαγγελματίας όμως . Δεν το κάνει με σκοπό το κέρδος. Αντιθέτως όταν πουλάει το πουλάει με χασούρα … Απλώς προσπαθεί να πάρει κάτι πίσω για να συνεχίσει τα δικά του …

Reaction score
7.011
Μπορεί να μην το κατάλαβα καλά. Αλλά ένας απλώς χρήστης που αγοράζει καλώδια και λοιπό εξοπλισμό και τον πουλάει για να αλλάξει πάλι κάποια στιγμή θα φτάσει τις 19 αγγελίες. Δε σημαίνει ότι είναι επαγγελματίας όμως . Δεν το κάνει με σκοπό το κέρδος. Αντιθέτως όταν πουλάει το πουλάει με χασούρα … Απλώς προσπαθεί να πάρει κάτι πίσω για να συνεχίσει τα δικά του …
Εδώ κολλάει το " η ζωή είναι άδικη" ή το " λάφ ις ε μπιτς " .
Από εκεί και πέρα αν και διαφωνώ και εγώ με όλα αυτά και ειδικά με κάποιους που του την έπεσαν άσχημα και χωρίς λόγο απλά για διαπιστευτήρια και παράσημα από την συνομοταξία ....... τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή --->> και αυτό το διαδυκτιακό καφενείο είναι μία μικρογραφία ενός "μέρους" της κοινωνίας μας!
Υγεία που λέει και ο γιος μου!!
😀😀

Reaction score
615
Μα δε με ενδιαφέρει πόσες αγγελίες έβαλε.
Ναι αλλά τον αναφέρεις σαν πρόβλημα ……
Δλδ ποσό μεγάλο πρόβλημα δημιούργησε το οποίο λύθηκε με την απομάκρυνση του; (Κουβέντα κάνουμε )

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.284
Members
38.443
Νεότερο μέλος
George Martini