Most visitors online was 5672 , on 12 May 2025
Και αμέσως θα γίνει "Επαγγελματίας".και καποια μερα θα ξαναμπει στο φορουμ με αλλο ονομα και καινουργιο λογαριασμο
Οχι ετσι ευκολα νομιζετε θα γλυτωσουμε ?![]()
και μάντεψε σε ποια κατηγορία πλήθους ηχείων και τεχνικοεπιστημονικής παιδείας ανήκουν αυτοί που έχουν θιχτεί και δημιουργήσει μέχρι τώρα πρόβλημα με τον συγκεκριμένο κανονισμό...Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται υποτιμητικό το "επαγγελματίας", δηλαδή οι επαγγελματίες τί είναι? Κακοί άνθρωποι? Το φόρουμ έχει εξ αρχής κανόνες που ισχύουν για όλους αδιακρίτως. Τώρα, αν το όριο πρέπει να είναι 15 ή 5 ή 115 δεν το γνωρίζω ούτε με νοιάζει. Πολύ κακό για το τίποτα.
Όπως και νάχει μην το κλείσετε το νήμα, είναι άλλο ένα "νήμα της χαράς" και δεν έχουμε πολλά.
αααα για πες κουτσομπολιά...Με παρόμοιο τρόπο αποχώρησε και από άλλο φόρουμ
Θα βρει άλλο μετερίζι να πουλάει τρέλα
Για εμένα προσωπικά δεν είναι υποτιμητικό το "επαγγελματίας" και δεν γνωρίζω γιατί ο ΠΑΗ το αντιμετώπισε με τόσο υπερβολική ευθιξία, με αποτέλεσμα την αποχώρησή του.Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται υποτιμητικό το "επαγγελματίας", δηλαδή οι επαγγελματίες τί είναι? Κακοί άνθρωποι? Το φόρουμ έχει εξ αρχής κανόνες που ισχύουν για όλους αδιακρίτως. Τώρα, αν το όριο πρέπει να είναι 15 ή 5 ή 115 δεν το γνωρίζω ούτε με νοιάζει. Πολύ κακό για το τίποτα.
Όπως και νάχει μην το κλείσετε το νήμα, είναι άλλο ένα "νήμα της χαράς" και δεν έχουμε πολλά.
Δεν ξέρω τι κατάλαβες, αλλά εννοώ ότι δεν πρέπει να υπάρχει κανείς στη λίστα ignore. Η δική μου είναι άδεια. Δεν περιέχει κανένα μέλος.Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι που συντηρούν αυτο εδώ το site, συμφωνούν μ αυτό που λες εσυ και ο προηγούμενος. Μάλλον το αντίθετο
Τι από το "ζήτησε τη διαγραφή του λογαριασμού του και το αίτημά του ικανοποιήθηκε" δεν κατάλαβες;Από τα ελάχιστα που ξέρω , από αυτά που εχω διαβάσει και από όσα εχω ακούσει, ο Παναγιώτης είναι άνθρωπος του μεροκάματου , αγοράζει καινούργια πράγματα γιατί εμμένει στο πάθος και στο χόμπι του.
Ας μου πείτε , ΠΟΙΟΣ από όλους εμάς έβαλε αγγελία και είπε, ΔΟΚΙΜΗ με επιστροφή χρημάτων εντός εύλογου χρονικού διαστήματος;
Επίσης , ποια αγγελία ήταν παράλογα ακριβή έτσι ώστε να δούμε αν υπήρχε εκμετάλλευση ;
Θα τον σταυρώσουμε για 4 αγγελίες παραπάνω του κανονικού και σώθηκε η οικονομία της χώρας μας;
Ειναι μεγάλο κρίμα όλο αυτό που συνέβη και από πλευράς του (θίχτηκε ) αλλά και από πλευράς του forum νομίζω πως δεν του άξιζε , μέρες με τόσα παράλογα ευτράπελα στην κοινωνία μας, αυτό μας πείραξε τόσο πολύ;
Μην με παρεξηγήσετε , 3-4 φορές εχω μιλήσει τηλεφωνικά με τον άνθρωπο, ούτε από κοντά τον εχω δει ποτέ ούτε επίσκεψη έχουμε αλλάξει, ούτε φίλοι είμαστε, αλλά ας κρατήσουμε χαμηλούς τόνους , μιας και εν τιαυτη περίπτωση δεν είναι ενεργός να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
Εγώ έχω τον Μάρκου.Δεν ξέρω τι κατάλαβες, αλλά εννοώ ότι δεν πρέπει να υπάρχει κανείς στη λίστα ignore. Η δική μου είναι άδεια. Δεν περιέχει κανένα μέλος.
Εγώ έχω τον Μάρκου.
είναι άλλο ένα "νήμα της χαράς" και δεν έχουμε πολλά.
Γιατί να "ενοχλήσει";Ποιους ενόχλησε τελικά ο Παναγιώτης (Π.Α.Η) ;