Το σύστημα μου

Status
Not open for further replies.

Reaction score
3.326
Με 16 αγγελίες γίνεστε επαγγελματίες χωρίς καν να το δηλώσετε στην εφορία. Αν δεν έχετε τι να πουλήσετε μπορείτε να σπάσετε ένα προϊόν σε 16 επιμέρους προϊόντα.

Για παράδειγμα:

1. Πωλείται μεγάφωνο 6"" για χρήση ως bass drive unit της εταιρείας μεγαφωνεξ. Έχει σχεδιάστει για να παίζει σε αριστερό κανάλι, γιατί εκεί παίζει καλύτερα, μη ρωτάτε το γιατί , γιατί κλάνει το γατί. Τιμή 20 ευρώ.

2. Πωλείται bass drive unit 6" της εταιρείας μεγαφωνέξ. Έχει σχεδιάστει για να παίζε σε δεξι κανάλι, γιατί εκεί παίζει καλύτερα, μη ρωτάτε το γιατί, γιατί κλάνει το γατί. Τιμή 25 ευρώ.

3. Πωλείται μεγάφωνο 3:" για χρήση ως mid drive unit της εταιρείας μεγαφωνέξ.
Έχει σχεδιάστει για να παίζει σε αριστερό κανάλι, γιατί εκεί παίζει καλύτερα, μη ρωτάτε το γιατί, γιατί κλάνει το γατί. Τιμή 25 ευρώ.

4 .Πωλείται μεγάφωνο 3:" για χρήση ως mid drive unit της εταιρείας μεγαφωνέξ.
Έχει σχεδιάστει για να παίζει σε δεξί κανάλι, γιατί εκεί παίζει καλύτερα, μη ρωτάτε το γιατί, γιατί κλάνει το γατί. Τιμή 30 ευρώ.

5. .Πωλείται tweeter θόλου 1" της εταιρείας μεγαφωνέξ .Έχει σχεδιάστει για να παίζει σε αριστερό κανάλι, γιατί εκεί παίζει καλύτερα, μη ρωτάτε το γιατί , γιατί κλάνει το γατί. Τιμή 50 ευρώ.

6. Πωλείται tweeter θόλου 1" της εταιρείας μεγαφωνεξ .Έχει σχεδιάστει για να παίζει σε δεξί κανάλι, γιατί εκεί παίζει καλύτερα, μη ρωτάτε το γιατί , γιατί κλάνει το γατί. Τιμή 55 ευρώ.

7. Πωλειται αριστερή καμπίνα ηχείου από ξυλο αχλαδιάς και κερασιές (front baffle). Οι οπές δεν είναι στον ίδιο κατακόρυφο άξονα. Τιμή 90 ευρώ.

8. Πωλείται δεξιά καμπίνα ηχείου από ξυλο αχλαδιάς και κερασιές (front baffle). Οι οπές δεν είναι στον ίδιο κατακόρυφο άξονα. Τιμή 95 ευρώ.

9. Πωλείται stereo crossover 3 δρόμων 24 dB per octave κατηγορίας batterworth. Μπορει να χρησιμοποιηθεί σε κατασκευή ηχείου. Βλέπετε πιθανούς συνδυασμούς σε άλλες αγγελίες μου. Τιμή 40 ευρώ.

10. Πωλούνται 4 μπόρνες ηχείων επίχρυσες σε άριστη κατάσταση. Θα είστε ο δεύτερος που θα τις έχει σφύξει
Τιμή 30 ευρώ

11. Πωλείται ζεύγος καλώδιων ηχείων ατερμάτιστο από την μία πλευρά . Της
εταιρείας Timber μήκους 3 μ. Τιμή 120 ευρώ.

12. Πωλούνται 4 μπανάνες για καλωδια ηχείων. Επιροδιωμενα με ελληνικά ρόδια. Τιμή 25 ευρώ.

13. Πωλούνται δυο stands ηχείων μεταλλικα της εταιρείας Μάτιακάμα. Τιμή 85 ευρώ

14. Πωλείται γέμιση για βάσεις ηχείων βάρους 20 κιλών. Αποτελείται από άμμο θάλασσας και σκάγια Νο. 9. κατάλληλα και για τσίχλες ή μπεκάτσας στο καρτέρι. Τιμή 20 ευρώ.

15. Πωλείται τοίχος στρωμένος από τις πρώτες ανακλάσεις εμβαδού 15 τ. μ. λευκός. Τιμή 180 ευρώ με δικά σας τα μεταφορικά.

16. Πωλούνται 8 μπίλιες μπιλιάρδου για τη στηριξη συσκευών ήχου και εικόνας.
Ως δώρο, δίδεται μαζι και ένα τεμπεσίρι για γυναίκα τύπου στέκα. Παρέχεται και η δυνατότητα αντί για το τρμπεσίρι να σας στείλω ένα ατμοσιδερο χαλασμενο όπου μπορείτε να κάνετε salvage το καλώδιο ρέυματος. Απορώ πως δεν το είχα σκεφτεί πριν την αγγελια.
Τιμή 15 ευρώ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.448
Οι 19 χαϊεντο-καλωδιο-αξεσορι-αγγελίες στο έτος, αν υπολογίσεις και κάνα μήνα διακοπές κλπ, είναι 2 αγγελίες το μήνα, και είναι μια χαρά μπίζνα για ένα μαγαζί για χαλιεντάδες που ζει από τέτοιες παπαριές.

Να αλλάζεις 2 ή 3 καβλώδια στο έτος, άντε να πάει στο δγιάολο είναι προσωπική βλάβη.

Όμως οι 2 πωλήσεις κατά μέσο όρο ανά μήνα, είναι επάγγελμα, θέλει έναρξη στην εφορία, και καλά κάνει κι είναι έτσι ο κανονισμός του φόρουμ, και πολύ λασκα είναι, εγώ θα έλεγα στις 6 αγγελίες στο έτος να παίρνεις την ταμπέλα, μια ανά δίμηνο.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
32.685
Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται υποτιμητικό το "επαγγελματίας", δηλαδή οι επαγγελματίες τί είναι? Κακοί άνθρωποι? Το φόρουμ έχει εξ αρχής κανόνες που ισχύουν για όλους αδιακρίτως. Τώρα, αν το όριο πρέπει να είναι 15 ή 5 ή 115 δεν το γνωρίζω ούτε με νοιάζει. Πολύ κακό για το τίποτα.
Όπως και νάχει μην το κλείσετε το νήμα, είναι άλλο ένα "νήμα της χαράς" και δεν έχουμε πολλά.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.616
Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται υποτιμητικό το "επαγγελματίας", δηλαδή οι επαγγελματίες τί είναι? Κακοί άνθρωποι? Το φόρουμ έχει εξ αρχής κανόνες που ισχύουν για όλους αδιακρίτως. Τώρα, αν το όριο πρέπει να είναι 15 ή 5 ή 115 δεν το γνωρίζω ούτε με νοιάζει. Πολύ κακό για το τίποτα.
Όπως και νάχει μην το κλείσετε το νήμα, είναι άλλο ένα "νήμα της χαράς" και δεν έχουμε πολλά.
και μάντεψε σε ποια κατηγορία πλήθους ηχείων και τεχνικοεπιστημονικής παιδείας ανήκουν αυτοί που έχουν θιχτεί και δημιουργήσει μέχρι τώρα πρόβλημα με τον συγκεκριμένο κανονισμό... :biggrin:

Reaction score
641
Για εμένα προσωπικά δεν είναι υποτιμητικό το "επαγγελματίας" και δεν γνωρίζω γιατί ο ΠΑΗ το αντιμετώπισε με τόσο υπερβολική ευθιξία, με αποτέλεσμα την αποχώρησή του.

Όταν / αν μου το φορτώσουν κι εμένα το "επαγγελματίας" θα πεθάνω στα γέλια γιατί είναι ένας γελοίος χαρακτηρισμός και έτσι θα το αντιμετωπίσω. Ένας χαρακτηρισμός που δεν λαμβάνει υπόψη του τις, συνδεδεμένες με αυτόν βασικές έννοιες Κέρδος, Ζημία κ.λ.π., είναι ασόβαρος, λαθεμένος και αστείος.

Εγώ, ο ΠΑΗ και ελάχιστοι ακόμα έχουμε την εξής πετριά, αγοράζουμε πολλά και ακριβά καλώδια, τα στρώνουμε, πειραματιζόμαστε με αυτά, τα συγκρίνουμε και τελικά καταλήγουμε σε μία απόφαση. Το να θέλεις να διώξεις τα υπόλοιπα, αυτά που δεν σου κάνουν, με αγγελία στο φόρουμ που συμμετέχεις και με τιμή πώλησης που προσεγγίζει 50% Ζημία, σε σχέση με την αρχική τιμή αγοράς δεν είναι κατακριτέο και δεν σε κάνει "επαγγελματία", όταν ταυτόχρονα έχεις χιλιάδες ποστ που αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι δεν έχεις αποκλειστικά τον στόχο της πώλησης, όπως πάρα πολλοί εδώ μέσα, οι οποίοι πολύ σωστά χαρακτηρίζονται "επαγγελματίες".

Ο επίμαχος αριθμός στον κανονισμό αγγελιών πρέπει να αυξηθεί αλλά κυρίως πρέπει να συνδεθεί άρρηκτα με την προσφορά του καθενός στο φόρουμ, είτε με τον αριθμό των ποστ, είτε με το R.S., είτε...........
Πάντως πρέπει να πάψει να είναι ένας σκέτος αριθμός, κατά την άποψή μου πάντα.

Τώρα εκφράσεις του τύπου "προσωπική βλάβη" "θέλει έναρξη στην εφορία" "6 αγγελίες max το έτος" "κατηγορία τεχνικοεπιστημονικής παιδείας" είναι πολύ ευγενικές αλλά και πολύ ήπιες για τα γούστα μου. Ρε βάλτε 1 αγγελία max το έτος, στα ρεμάλια!!! 👏 :hunter::lol:

Και να μην κλείσει το νήμα της χαράς!!!

Last edited:

Reaction score
83
Καλά τα λες, αλλά και να έχεις χιλιάδες ποστς για τι τρώω ολη μέρα, τον Τραμπ, τον Μασκ, τι φοράω, που βάζω βενζίνη κλπ, δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα του φόρουμ και πόσο μάλλον την προσφορά του καθενός εδώ

Reaction score
628
Από τα ελάχιστα που ξέρω , από αυτά που εχω διαβάσει και από όσα εχω ακούσει, ο Παναγιώτης είναι άνθρωπος του μεροκάματου , αγοράζει καινούργια πράγματα γιατί εμμένει στο πάθος και στο χόμπι του.
Ας μου πείτε , ΠΟΙΟΣ από όλους εμάς έβαλε αγγελία και είπε, ΔΟΚΙΜΗ με επιστροφή χρημάτων εντός εύλογου χρονικού διαστήματος;
Επίσης , ποια αγγελία ήταν παράλογα ακριβή έτσι ώστε να δούμε αν υπήρχε εκμετάλλευση ;
Θα τον σταυρώσουμε για 4 αγγελίες παραπάνω του κανονικού και σώθηκε η οικονομία της χώρας μας;
Ειναι μεγάλο κρίμα όλο αυτό που συνέβη και από πλευράς του (θίχτηκε ) αλλά και από πλευράς του forum νομίζω πως δεν του άξιζε , μέρες με τόσα παράλογα ευτράπελα στην κοινωνία μας, αυτό μας πείραξε τόσο πολύ;
Μην με παρεξηγήσετε , 3-4 φορές εχω μιλήσει τηλεφωνικά με τον άνθρωπο, ούτε από κοντά τον εχω δει ποτέ ούτε επίσκεψη έχουμε αλλάξει, ούτε φίλοι είμαστε, αλλά ας κρατήσουμε χαμηλούς τόνους , μιας και εν τιαυτη περίπτωση δεν είναι ενεργός να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Reaction score
11.678
Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι που συντηρούν αυτο εδώ το site, συμφωνούν μ αυτό που λες εσυ και ο προηγούμενος. Μάλλον το αντίθετο
Δεν ξέρω τι κατάλαβες, αλλά εννοώ ότι δεν πρέπει να υπάρχει κανείς στη λίστα ignore. Η δική μου είναι άδεια. Δεν περιέχει κανένα μέλος.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.167
Από τα ελάχιστα που ξέρω , από αυτά που εχω διαβάσει και από όσα εχω ακούσει, ο Παναγιώτης είναι άνθρωπος του μεροκάματου , αγοράζει καινούργια πράγματα γιατί εμμένει στο πάθος και στο χόμπι του.
Ας μου πείτε , ΠΟΙΟΣ από όλους εμάς έβαλε αγγελία και είπε, ΔΟΚΙΜΗ με επιστροφή χρημάτων εντός εύλογου χρονικού διαστήματος;
Επίσης , ποια αγγελία ήταν παράλογα ακριβή έτσι ώστε να δούμε αν υπήρχε εκμετάλλευση ;
Θα τον σταυρώσουμε για 4 αγγελίες παραπάνω του κανονικού και σώθηκε η οικονομία της χώρας μας;
Ειναι μεγάλο κρίμα όλο αυτό που συνέβη και από πλευράς του (θίχτηκε ) αλλά και από πλευράς του forum νομίζω πως δεν του άξιζε , μέρες με τόσα παράλογα ευτράπελα στην κοινωνία μας, αυτό μας πείραξε τόσο πολύ;
Μην με παρεξηγήσετε , 3-4 φορές εχω μιλήσει τηλεφωνικά με τον άνθρωπο, ούτε από κοντά τον εχω δει ποτέ ούτε επίσκεψη έχουμε αλλάξει, ούτε φίλοι είμαστε, αλλά ας κρατήσουμε χαμηλούς τόνους , μιας και εν τιαυτη περίπτωση δεν είναι ενεργός να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
Τι από το "ζήτησε τη διαγραφή του λογαριασμού του και το αίτημά του ικανοποιήθηκε" δεν κατάλαβες;

Reaction score
3.326
Με μια γρήγορη ματιά είδα ότι υπάρχουν και άλλα μέλη που δεν έχουν χαρακτηριστεί ως ' επαγγελματιες' , εντούτοις τα περισσότερα μηνύματά τους αφορούν σε αγγελίες . Ενδεχομένως περισσότερα από 15 αγγελίες εντός 12μηνου.

Δεν πρόκειται να το ψάξω άλλο , απλά το αναφέρω γιατί υπέπεσε στην αντίληψή μου.

Ποιους ενόχλησε τελικά ο Παναγιώτης (Π.Α.Η) ;

Επισυνάπτεται παράδειγμα

Attachments

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.448
Ποιους ενόχλησε τελικά ο Παναγιώτης (Π.Α.Η) ;
Γιατί να "ενοχλήσει";
Δε κατάλαβα..

Γιατί γκρινιάζετε σα να τον έδιωξε κάποιος επειδή ήταν "ενοχλητικός";

Τι αηδιες λέτε μωρέ;

Συμμετείχε σε ένα φόρουμ, στο οποίο βάσει κανονισμών εάν βάζεις πάνω από Χ αγγελίες σου κολλάνε μια ταμπέλα "επαγγελματίας", είτε είσαι επαγγελματίας είτε όχι.

Έβαλε αρκετές αγγελίες για να κερδίσει την ταμπέλα επάξια.

Δεν ενόχλησε κανέναν, και καλά θα έκανε να βάλει κι άλλες τόσες αγγελίες.

Αλλά αυτός, δεν ήθελε να δεχτεί τους κανονισμούς συμμετοχής σε αυτό το φόρουμ, και αποχώρησε, ζήτησε και τη διαγραφή του.

Κανέναν δεν ενόχλησε, ίσα ίσα το αντίθετο, αυτός ενοχλήθηκε από το εν λόγω φόρουμ.
Δεν του αρέσει τέτοιο φόρουμ, δε του αρέσουν τέτοιοι κανονισμοί συμμετοχής, δε θέλει ρε παιδί μου να είναι μέλος, ενοχλείται.

Να τα λέμε ως έχουν τα πράγματα.

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.293
Members
38.445
Νεότερο μέλος
brahamos