Το τζάνειο, τα μεσάνυκτα και ο 100άρης της Sony

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Το ξέρω οτι είμαι απαράδεκτος συντονιστής.
Γνωρίζετε όμως καλά, αφού οι περισσότεροι με γνωρίζετε προσωπικά, οτι δεν βρίσκομαι εντός δικτύου γιατι πνίγομαι στη δουλειά και σας ζητάω συγνώμη.

Όμως τώρα που ακόμη ένας γιατρός μετα τον φίλο μου τον Γιώργο, κοντεύει να βρει την υγεία του δεν μπορώ παρα να τον βγάλω στη σέντρα για να τον περιποιηθήτε κατάλληλα.

Ο φίλος μας (μέλος βεβαίως-βεβαίως) βλέπει και ακούει στον Dedicated χώρο του (που δημιουργείτε λίγο-λίγο με τις ανοχές της οικοδέσποινας) με Sony W100 σε οθόνη StudioTek130, Full σειρα Klipsch THX, Denon προ, Adcom ενισχυτη και το Marantz 9600 (1080p).

Μολίς ολοκληρώσαμε μέρος της εγκατάστασης και ήδη δηλώνει εκστασιασμένος.
Μολίς δει και ακούσει κανονικά, τι θα πέι τότε άραγε;

Λοιπόν όπως ήδη ανεφερα γιατρός είναι, όλοι έχουμε να θυμόμαστε κάτι αρνητικό, μπορεί να κουβαλάμε μια ουλή, ένα σημάδι, ενα πόνο.

Ετσι λοιπόν, ενα προσωνύμιο θα ήθελα, να τον βαφτίσουμε, και γρήγορα.

Καφάτε, η δικιά σου συμμετοχή δεν μετράει. Ασε που θα το ταιριάξεις πάλι με το δούναι και λαβείν των γιατρών και θα μου τον στεναχωρήσεις τον άνθρωπο.

ΥΓ.
Η επικεφαλίδα λέει Τζάνειο γιατι εκεί θα τον βρούμε αν χρειαστούμε κάτι και Μεσάνυκτα γιατι τη 1η νύκτα τρυπούσα χαλαρα μεταμεσονύκτιες ώρες.
Δικά σαν αν τα χρειάζεστε,

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Δηλωσε ευχαριστημενος ο γιατρος?
Αυτο και εαν ειναι ειδηση :lol:
Για περαστε καμμια φωτογραφιουλα στα γρηγορα...

Οσο για προσωνυμιο , τι να πω?
Καθως εμενα μου εψησε το ψαρι στα χειλη , το..."Πρωτο-ψηστης" κανει? :mrgreen:

Reaction score
0
ωϊμέ, η δίχρονη συμβίωση μου με τον βαγγέλη μοιάζει με τα πρώτα χρόνια γάμου.
την αρχή συμβατικός. Οκευ το budjet, ασφαλώς, άριστο setup. Στην πρώτη εβδομάδα αίφνης ανακαλύψαμε το μεγαλο ρητό: θα πάρουμε το καλύτερο είπα!!! Μα... ψέλισσα... Αν δεν μπορείς τώρα, εεεεε, θα το πάρεις αργοτερα. Το λάθος μου ήταν οτι ενέδωσα στην προσταγή του. Ακολούθησαν μύρια τηλέφωνα και μύριες αναβαθμίσεις . Παιδιά Βοήθεια. Καποια στιγμή ήλθε η ώρα της εγκατάστασης. Σε καλό μου είπα. Πριν ξεκινήσει, με κοίταξε βλοσυρά και είπε ώρα 8.00 βράδυ παρακαλώ, ξεκινάμε και θα δούμε πότε θα τελειώσουμε!!!!!!!!! Εεεεμ τι ώρα??? ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ, γιαννάκη.!!!
ε τι ναπώ μια βίδα την έβλέπε ίσαμε 6 λεπτά. Θέλω οκταρι ούπα, και δώ στου. να κοντρα βιδώνει.
Στις 12 το βράδυ πέφτει τηλέφωνο απ[ό την γειτονιά. Κατεβαίνει η non -WAV θα σας διώξω. ... Η απάντηση? Ακούω έμεινε άλλη μμια ΄ωρα και έστησε και τον Προβολέα.

ΑΑΑΑ. αν ήθελα να κάνω ερώτηση. ..... τι τραγικό λάθος.... βεβαίως. ¨οχι τώρα δουλεύω, αργότερα. Στον βωμό του επαγγελματισμού είπα: παίρνε μαθήματαααααα...
Ολα στα συγχώρεσα για την τελειομανία σου. Αλλά εγώ να βλέπω τέλεια τώρα και να μου πείς οτι τώρα δεν έχω δει τίποτα ακόμη, ε με κούφανες.

Αν σου εδινα προσωνύμιο θα σε αποκαλούσα απίστευτο...
κολακείες δεν γράφω, ραντεβού για τις τελικές ρυθμίσεις, σειρά έχει το αγαπημένο μου θύμα ο καφάτος!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt