Το υπόγειο

Reaction score
76
Αυτό δεν είναι υπόγειο σπιτιού.. Σα πολεμικό καταφύγιο μου φαίνεται, άντε υπόγειο εγκατελειμμένου σούπερ μάρκετ.. :lolsign:

Πλάκα έχει πάντως.. +1 για τη σκοποβολή!

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.555
Πιστόλια; Ο γιός μου έχει μια τεράστια μανία με το airsoft.
- ναι πιστόλια , ο χώρος είναι 16m max

- ίδια φάση είναι το airsoft , τα βλήματά τους μόνο είναι ποιο ελαφριά , πάντως μία υπενθύμιση :
επειδή όλα αυτά είναι πιστές απομιμήσεις πραγματικών όλων , ο νόμος προβλέπει ότι και για τα αληθινά απαγορεύεται η κυκλοφορία του εκτός σπιτιού

- όποτε θέλετε επανέρχομαι με προσωπικές συμβουλές :)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.409
@Mr Spock
;-D
Κανονας τριων δευτερολεπτων...κατα Ουιλλιαμ Μπαροουζ..κοκ..
να βρεις το στοχο/να σκεφτεις/να σημαδεψεις..κ να να ριξεις.."μπαμ"..αλλα στον καθενα εχει διαφορετικη επεκταση..ανα περιπτωση... το πιο πανω επανεξαταζεται... kiss kiss bang bang..
-τωρα στο εικαστικο... παραθετω ..ενα δικο μου ξεχασμενο χομπι... bring the blade forward...
Exceptional job Mister S.

Attachments

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.555
- έκανε και κάτι άλλο ο μάγκας , πως σαν πρωτάρης πετυχαίνεις κέντρο : - μα πυροβολείς σχεδόν εξ επαφής , μετά λίγα εκατοστά ποιο πίσω , και ούτω καθ΄ έξης

- δεν το εφήρμοσα ποτέ έτσι , αλλά αν πχ κάποια μέρα δεν το έχω , κατεβαίνω από τα 10m , του ολυμπιακού Standard στα 9 ή στα 8 ή τα παρατάω

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.555
- μερικές συμβουλές ως προς την ασφάλεια , εννοείται γυαλιά και καπελάκι

1. δεν σημαδεύουμε ποτέ αυτό που δεν θα ''ρίξουμε'' ( δηλ. δεν ''παίζουμε'' )
2. δεν πιάνουμε ποτέ το όπλο από την σκανδάλη
3. αντιμετωπίζουμε το άδειο όπλο , σαν να ήταν γεμάτο

- και κάτι δικό μου ( τα ανωτέρω είναι παγκόσμιοι κανόνες ) : - τα περισσότερα έχουν αμπούλα co2 ως προωθητική δύναμη και φυσικά σφαιρίδια , φροντίζω αυτά τα 3 να έχουν αρκετή απόσταση μεταξύ τους , έτσι ώστε να χρειάζομαι τουλάχιστον 4 λεπτά να ετοιμαστώ να ρίξω , οκ σ΄ αυτήν την περίπτωση δεν κάνουν για αυτοάμυνα , αλλά έτσι και αλλιώς δεν είναι αυτή η δουλειά τους . Η δουλειά τους είναι η σκοποβολή μόνον

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.409
φροντίζω αυτά τα 3 να έχουν αρκετή απόσταση μεταξύ τους , έτσι ώστε να χρειάζομαι τουλάχιστον 4 λεπτά να ετοιμαστώ να ρίξω
στην αποθηκευση ... :)
ε ναι, καποιο στοιχειο πρεπει να ειναι εκτος ευκολης προσβασης- πχ παταρι.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.555
- ακριβώς , εκτός εάν είσαι 101% σίγουρος για τον εαυτό σου , και υπό όλες τις συνθήκες , είσαι ; είμαι ; . . . κανείς δεν ξέρει , καλύτερα να φυλαγόμαστε

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll