- Reaction score
- 5
Επρόχτες, λοιπόν, μου ήρθε το παρακάτω e-mail :
Αλλά το πρόβλημά μου δεν είναι εδώ. Αν πάτε μία βόλτα από το www.mmorpg.com και δείτε στο τμήμα που λέει Games List, θα παρατηρήσετε άπειρα παιχνίδια, πάντα δωρεάν ή σε φάση beta, gamma, delta, της ιδιας καταγωγής.
Απορώ λοιπόν. Πως διάολο ζουν αυτοί; ένα παιχνίδι ολόκληρο (πέρα από αυτά της NCsoft) ανάθεμα κι αν έχουν βγάλει. Τι διάολο έχουν γιομίσει την αγορά με δωρεάν-τελειωμένα παιχνίδια; Πάνε να γίνουν Κίνα στην θέση της Κίνας;
Τα περισσότερα πάνω από μήνα δεν κρατάνε και εκεί συνεχίζουν να βγάζουν...
Είχα μπεί, πριν από πολύ καιρό, σε ένα άλλο παιχνίδι της Aeria Games, το Saiya (ή κάπως έτσι αμαγκάντ). Τους άρεσε μάλλον που έπαιξα 3, άντε 4, ολόκληρες ώρες με αυτό το δείγμα αποτυχίας και θέλουν να μου δώκουν κι αλλο.The unveiling of Richman Online is near, and we're missing only one key piece: You!
That's right! As a valued member of our community, we'd like to invite you to participate in our Closed Beta to make sure the game holds up to our - and especially your - rigorous standards of fun.
μπλα μπλα μπλα...
Αλλά το πρόβλημά μου δεν είναι εδώ. Αν πάτε μία βόλτα από το www.mmorpg.com και δείτε στο τμήμα που λέει Games List, θα παρατηρήσετε άπειρα παιχνίδια, πάντα δωρεάν ή σε φάση beta, gamma, delta, της ιδιας καταγωγής.
Απορώ λοιπόν. Πως διάολο ζουν αυτοί; ένα παιχνίδι ολόκληρο (πέρα από αυτά της NCsoft) ανάθεμα κι αν έχουν βγάλει. Τι διάολο έχουν γιομίσει την αγορά με δωρεάν-τελειωμένα παιχνίδια; Πάνε να γίνουν Κίνα στην θέση της Κίνας;
Τα περισσότερα πάνω από μήνα δεν κρατάνε και εκεί συνεχίζουν να βγάζουν...