Το AVsite σε περιοδικό ! ! ! !

Reaction score
49
Καλή αρχή παιδιά!! :roll:
Έπεσε στα χέρια μου το περιοδικό GAMES (τεύχος 95, Νοέμβριος 2004) και στην σελίδα 134 (κατηγορία ΙΝΤΕΡΝΕΤ) έχει αναφορά στο AVsite, με κείμενο και φωτογραφία απ' την σελίδα του portal.

Μεταφέρω το κείμενο όπως είναι γραμμένο:

" Κινηματογράφος κατ' οίκον

Τα τελευταία χρόνια, έχει γνωρίσει και στην χώρα μας μεγάλη άνθηση η τάση του οικιακού κινηματογράφου. Πολλοί είναι αυτοί που ήδη έχουν εγκαταστήσει κάποιο σύστημα οικιακού κινηματογράφου σπίτι τους, ενώ ακόμα περισσότεροι είναι αυτοί που το σκέφτονται.
Αν, λοιπόν, ανήκετε κι εσείς στους φίλους του οικιακού κινηματογράφου, πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε τον ελληνικό Δικτυακό Τόπο AVsite (www.avsite.gr).
Στην εν λόγω διεύθυνση θα βρείτε τα πάντα γύρω από το τόσο δημοφιλές αυτό θέμα -από συμβουλές αναφορικά με το τι πρέπει να προσέχουμε και πως θα οργανώσουμε σωστά ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου, μέχρι ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο (κυκλοφορία νέων μηχανημάτων, κ.α.-)"

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πολύ καλή εξέλιξη...

Πάντως υπάρχει ήδη σε εξέλιξη μια καλή καμπάνια δημοσιότητας για το avsite. Στόχος η γνωστοποίηση του avsite καταρχήν στον χώρο του Ελληνικού Ιnternet.

Ειδικά τον Σεπτέμβριο μέσα σε 2 μόλις εβδομάδες με ένα καταιγιστικό burst επικοινωνίας, μας συμπεριέλαβαν είτε ως link είτε ως thread τα μεγαλύτερα ελληνικά site καθώς και όλες οι μηχανές αναζήτησης.

Το αποτέλεσμα είναι ορατό νομίζω και στα μέλη αλλά και στα hits...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ε, αυτο δεν το ηξερα ουτε εγω :shock:

Οπως ειπε και ο Χρηστος προχωρουμε βασει συγκεκριμενου σχεδιου αλλα αυτο ηταν απο τα ανελπιστα.

Οπως και να εχει ευχαριστουμε τον αρθογραφο και ελπιζουμε να γινει, εαν δεν ειναι ηδη, μελος μας. :wink:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.865
Members
38.508