Το avsite στα social media! (Facebook κλπ)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το avsite.gr επεκτείνεται και στα social media.

Η αρχή γίνεται με το facebook όπου πλέον υπάρχει νέα ανανεωμένη σελίδα του avsite.gr.

Σκοπός δεν είναι φυσικά να μεταφέρουμε εκεί τις εδώ συζητήσεις αλλά να ενημερώνουμε φίλους, μέλη, αλλά και χρήστες των social media για τα κυριότερα θέματα που συζητούνται εδώ μέσα και φυσικά για όλες τις εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες που παίρνουμε.

Ένας επιπλέον λόγος είναι φυσικά να βρίσκουμε - αν θέλουμε - και τους φίλους που έχουμε κάνει εδώ μέσα και στα social media.

Θα ακολουθήσει η παρουσία του avsite.gr και στα υπόλοιπα -εκτός του facebook - όπως το twitter ενώ θα οργανωθούμε περισσότερο και στο youtube.

Μην ξεχνάμε βέβαια ότι το βασικό εργαλείο ενημέρωσης και συζήτησης για το αγαπημένο μας χόμπυ παραμένει το φόρουμ μας. Στα social media η παρουσία μας θα οδηγεί σε δημοσιεύσεις που γίνονται εδώ, στο www.avsite.gr.

Γι' αυτό παρακαλώ όλους όσους γίνουν φίλοι και θαυμαστές στο facebook να ακολουθούν τον τρόπο δημοσίευσης που έχουμε προκρίνει.

Καταρχήν διαχειριστές της ιστοσελίδας στο facebook αναλαμβάνουν οι dream_gr, η Giota o unforgiven και εγώ.

Σας περιμένουμε καταρχήν όλους και όλες!

FACEBOOK

Twitter

YouTube

Χρήστος Ακρατόπουλος

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Το avsite στα social media! (Facebook κλπ)

Καθως δεν εχω γνωση απο Facebook , τα κοριτσια που αναφερονται
ως "θαυμαστες" στην αριστερη μερια της σελιδας ποια ειναι?:120:

Πολυ καλη δουλεια!
Μπραβο και στους τρεις σας:607:

Reaction score
1

Εξαρτάται ποιες λες, γιατί οι φωτό που δείχνει εκεί είναι random και αλλάζουν με κάθε refresh.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Είναι οι δικοί μου φίλοι που έχουν γίνει θαυμαστές του avsite στο facebook. Απλά τους έστειλα μία πρόσκληση να γίνουν θαυμαστές και κάποιοι ανταποκρίθηκαν.

Για όσους δεν ξέρουν πως λειτουργεί το facebook απλά θα τους δώσω ένα παράδειγμα.

Όσοι γίνουν θαυμαστές θα ενημερώνονται συνέχεια για όλα τα post που κάνουμε στην ιστοσελίδα του facebook.

Π.χ. υπάρχει ένα θέμα εδώ:

Ποιά τηλεόραση να αγοράσω στις 37''; Αυτό το μεταφέρουμε στην ιστοσελίδα στο facebook με τον ίδιο τίτλο ή άλλον πιο "πιασάρικο" και όλοι οι θαυμαστές μας βλέπουν το post. Από εκεί οδηγούνται στο αντίστοιχο θέμα στο avsite και διαβάζουν το θέμα.

Πολλοί από το facebook που ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο θέμα είναι σίγουρο ότι θα συμμετάσχουν και στην συζήτηση στο avsite.

Και να μην συμμετάσχουν όμως γνωρίζουν ότι υπάρχει ένα φόρουμ που ασχολείται με τέτοια ζητήματα.

Είναι καλό λοιπόν όχι μόνο να γίνουμε θαυμαστές του avsite στο facebook αλλά να το προτείνουμε και στους φίλους μας όπως ήδη έχω κάνει εγώ. Έτσι θα αποκτήσει πολλούς θαυμαστές το avsite οι οποίοι θα ενημερώνονται συνεχώς για τα κυριότερα θέματα που συζητιούνται εδώ μέσα.

Όσοι περισσότεροι λοιπόν γίνουν θαυμαστές τόσο καλύτερα. Και όσους περισσότερους φίλους καλέσουν, ακόμα πιο καλά!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Επίσης οτιδήποτε υλικό υπάρχει και αφορά το avsite.gr (βίντεο ή φωτογραφίες που έχετε δημιουργήσει για το φόρουμ μας) παρακαλώ να μου δώσετε ένα link εδώ για να το μεταφέρω στο facebook.

Ήδη έχω μεταφέρει 3 βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=Mj9M5nr722k

http://www.youtube.com/watch?v=fIeXSL119F0

http://www.youtube.com/watch?v=9k8kA-WvVXA

Reaction score
1

Μπορείτε επίσης να δείτε λίγο τον κώδικα και τις λειτουργίες του vBulletin, και να ενεργοποιήθεί το "Share button" έτσι ώστε αν το θέλει κάποιος, να μπορεί να δημοσιεύσει ένα νήμα στο προφίλ του (Facebook, Twitter κλπ).

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σπέσιαλ το έκανες. Έχω φίλους (και φίλες), που έχουν πολλούς φίλους (και φίλες). Θα στείλω μηνυματάκια. :116:

...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Σπέσιαλ το έκανες. Έχω φίλους (και φίλες), που έχουν πολλούς φίλους (και φίλες). Θα στείλω μηνυματάκια. :116:

...
Ακριβώς αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι!!!

Και όποιος θέλει, σε κάποιο θέμα που τον ενδιαφέρει μπορεί να πατήσει το κουμπί κοινοποίηση ή στα αγγλικά share και να εμφανίζεται το συγκεκριμένο post στο προφίλ του...

Επαναλαμβάνω υπάρχουν 2 στόχοι:

1. Να ενημερώνονται οι χρήστες του facebook για τα κυριότερα θέματα του avsite.gr

2. Να αυξηθεί η αναγνωρισιμότητα του avsite.gr και μέσω του facebook.

3. Όσοι είμαστε φίλοι και γνωστοί εδώ, να γίνουμε και φίλοι στο facebook.

Reaction score
1

Προσωπικά ούτε που ήξερα ότι υπάρχει pαge στο Facebook.
Μόλις πάω σπίτι έχω δουλειά....

Reaction score
1

Μόλις έγινα fan. 60o μέλος. Αναλογικά με το site, είμαστε λίγοι. Για να μαζευόαμαστε λέω εγώ :)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Σε 5 ώρες, 50 ακόμα μέλη! Well done, πάμε δυνατά.
Ρε σεις, οταν πρωτομπηκα ειχε 6 θαυμαστες και τωρα...126
Πως διατανο ανεβαινουν τοσο γρηγορα?:203:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Η σελίδα άνοιξε Παρασκευή... κακή μέρα για αρχή γιατί πολλοί δεν έχουν μπει ακόμα στο facebook τους να δουν προσκλήσεις, ίσως ούτε και εδώ να το δούν.

Ο ένας που γίνεται μέλος και να να μην προσκαλεί τους φίλους του, "τραβάει" κάποιους μόνο με την ανακοίνωση ότι έγινε θαυμαστής αυτής της σελίδας.

Θα δείτε να πολαπλασιάζονται τα μέλη μέρα με την μέρα!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv