Το avsite στα social media! (Facebook κλπ)

Reaction score
17.521
επειδή βλέπω ότι σε όλα τα εικονίδια το σήμα του avsite κόβεται ολόκληρο, πρέπει να μικρύνει... Να βγαίνει ολόκληρο, έστω και σε σμίκρυνση...

Το κουτσουρεμενο σημα δεν μου αρεσει επισης.Το προτιμω ολοκληρο κι ας ειναι μινιατουρα.Προκαλει 'συγχυση' στο ματι μου:και χωλαινει και δεν ειναι και πληρες!:133:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.756
Απάντηση: Re: Το avsite στα social media! (Facebook κλπ)

Λοιπόν, επειδή βλέπω ότι σε όλα τα εικονίδια το σήμα του avsite κόβεται ολόκληρο, πρέπει να μικρύνει... Να βγαίνει ολόκληρο, έστω και σε σμίκρυνση...
Εμένα πάλι μου αρέσει που κόβεται το σήμα του avsite,
Το κουτσουρεμενο σημα δεν μου αρεσει επισης.Το προτιμω ολοκληρο κι ας ειναι μινιατουρα.Προκαλει 'συγχυση' στο ματι μου:και χωλαινει και δεν ειναι και πληρες!:133:

2-1

Μόνο εμένα μου αρέσει το κουτσουρεμένο;:422::411:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Re: Το avsite στα social media! (Facebook κλπ)

2-1

Μόνο εμένα μου αρέσει το κουτσουρεμένο;:422::411:
Επειδή το δοκίμασα και μικρό δεν φαίνεται καθόλου!!!!

Δεν έχουμε σήμα έχουμε μόνο το όνομα μας λογοτυπημένο οπότε σε αυτόν τον τομέα δύσκολα θα κάνουμε κάτι...

Θα προσπαθήσω να σκεφτώ κάτι πάντως...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.209
Να κανω κανενα invite Να γινουμε κατ ευθειαν 1000 ?

Απλα φοβαμαι πως πολλοι "απλα" θα μπουν, χωρις να τους ενδιαφερει το site...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Να κανω κανενα invite Να γινουμε κατ ευθειαν 1000 ?

Απλα φοβαμαι πως πολλοι "απλα" θα μπουν, χωρις να τους ενδιαφερει το site...

Κανονικά δεν είναι σωστό. Εγώ βέβαια το έκανα στο ξεκίνημά του...

Όμως όπως θα δείτε η στρατηγική μας είναι ότι η fan page απευθύνεται στο πολύ κόσμο και όχι μόνο στους "φανατικούς" που είμαστε εμείς εδώ...

Για παράδειγμα ένα σημερινό post για το ότι τα Νότια Προάστεια θα βλέπουν μόνο ψηφιακά από τις 18 Ιουνίου είχε 50 κλικ στο αντίστοιχο θέμα του avsite.gr. Αυτό προφανώς σημαίνει ότι τέτοιου είδους θέματα τραβάνε και τα βλέπει και κόσμος που δεν είναι "φανατικοί"...

Το fan page στο facebook έχει ως στόχο να ενημερώνει γενικότερα για την παρουσία του avsite.gr στο διαδίκτυο και η θεματολογία του είναι σε αρκετά πιο entry level από ότι η πλειοψηφία των θεμάτων του forum.

Δεν είναι κακό λοιπόν να καλούμε και φίλους μας ειδικά όσους πιστεύουμε ότι έχουν ένα ενδιαφέρον γύρω από τα θέματα της τεχνολογίας...

Σύντομα θα αναπτύξουμε και άλλες εφαρμογές αλλά υπάρχουν κάποια μικρά τεχνικά προβληματάκια συμβατότητας του facebook με το forum...

Και σίγουρα θα συνεχίσουμε μόνο με δικά μας μέσα χωρίς την βοήθεια ειδικών στο θέμα της γραφιστικής. Αλλά έχουμε πολύτιμη βοήθεια στο θέμα των εφαρμογών και της στρατηγικής!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
H παρουσία μας στα social media εκσυγχρονίζεται συνεχώς!!!

Αποκτήσαμε και το δικό μας rss feed και πλέον όλοι οι "φίλοι" μας στο facebook μπορούν να βλέπουν σε real time όλα τα νέα θέματα που ξεκινούν τα μέλη μας εδώ στο Forum!!!

Δείτε το στο tab news στην σελίδα μας στο facebook!

Αν κάνετε subscribe στην υπηρεσία θα την βλέπετε πλέον ως RSS/Blog.

Μπορείτε μάλιστα να κοινοποιείτε τα θέματα που σας αρέσουν στις δικές σας σελίδες στο facebook ή ακόμα και να γράφετε τα δικά σας σχόλια!

Μία ακόμα ευγενική προσφορά από την 3sixtycom!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Το avsite στα social media! (Facebook κλπ)

:607::607::607:
Μπραβοοοο, πολυ ωραια ολα αυτα.
Εμ...τους "φιλους" ποτε θα τους γνωρισω?:120:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
1 μέρα μετά την "ανανέωση" της εμφάνισης του avsite.gr στο Facebook τα στατιστικά μας είναι πολύ ενδιαφέροντα:

Το youtube έχουν επισκεφθεί 77 άτομα ενώ το rss feed μας 50 άτομα!

Μία χαρά για την πρώτη μέρα!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.913
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv