Το" Digital TV info" Ιανουαρίου στα περίπτερα!

Reaction score
85

Το Digital TV στα περίπτερα

Με πλούσια και ανανεωμένη ύλη και πλέον σε τιμή προσφοράς, κυκλοφορεί το χριστουγεννιάτικο τεύχος Ιανουαρίου του Digital TV info. Το Digital TV info θέλοντας να στηρίξει τους αναγνώστες του, ενόψει μάλιστα της εορταστικής περιόδου, κυκλοφορεί για αυτό το μήνα σε τιμή προσφοράς στα 3,90 ευρώ. Αυτή όμως δεν είναι και η μόνη προσφορά που θα βρείτε. Στο νέο τεύχος ζητήσαμε από την αγορά να προσφέρει ειδικές τιμές – πραγματικές προσφορές σε σετ δέκτη – επίγειας κεραίας. Έτσι, συνολικά συγκεντρώσαμε 29 σετ, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι ιδιαίτερα ποιοτικά, αφού προέρχονται από επώνυμους κατασκευαστές, πόσον μάλιστα όταν προσφέρονται σε τιμές που… συναρπάζουν.
Η συνέχεια είναι ακόμη πιο οικονομική, αφού ο Σωτήρης Χατζηστρατής σας παρουσιάζει 14 δωρεάν προγράμματα για επεξεργασία των εγγραφών σας σε PC, ώστε να μπορείτε να τα δείτε σε Smart Phone, σε PC και γενικότερα σε οποιοδήποτε άλλο μέσο διαθέτετε.
Σε πρώτη πανευρωπαϊκή προβολή, ο Παναγιώτης Μαλακούδης ξεσκονίζει τον νέο δέκτη VU+ Solo2, με τον νέο διπύρηνο επεξεργαστή της Broadcom που εκτοξεύει την ταχύτητα στα 1300MHz.
Η συνέχεια ανήκει και πάλι στους επεξεργαστές Broadcom, αλλά αυτή τη φορά με την μονοπύρηνη έκδοση των 500MHz, που φοράει ο νέος δέκτης ET4000 της Xtrend.
Το Card Sharing καλά κρατεί και ο Skybox F4 είναι γεννημένος για να ανταπεξέλθει ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, όπου δεν υπάρχει σύνδεση internet. Απλά χρειάζεται μια κάρτα SIM για την εισαγωγή της στην υποδοχή του δέκτη και φυσικά την ύπαρξη δικτύου κινητής τηλεφωνίας.
Η δοκιμή της… ταράτσας, αυτό το μήνα αφορά τις δύο νέες επίγειες κεραίες της Alpha 5HD & 3D της Fracarro, με υψηλή απόδοση, ιδιαίτερο design και υψηλή απόδοση.
Εύκολα, γρήγορα και το σημαντικότερο αξιόπιστα, όπως έδειξε η δοκιμή, το νέο σύστημα Catline της Macab επιτρέπει τον διαμοιρασμό τηλεοπτικών σημάτων RF μέσα από δίκτυα UTP, ιδανικό για κεντρικές εγκαταστάσεις.
Ιδιαίτερα ενδιαφέρον, ειδικά για εφαρμογές σε κεντρικές εγκαταστάσεις ή σε αναμεταδότες είναι το σύστημα SQ SP02 Remoter Power, το οποίο ελέγχει μέσω δικτύου δύο τροφοδοσίες 220V, ενώ παρέχει δυνατότητα και αποστολής e-mail στο χρήστη, σε περίπτωση εμφάνισης προβλήματος.
Τα τεστ ολοκληρώνονται με το ξενοδοχειακό σύστημα SIRCH της Samsung το οποίο μέσω καλωδίου RF επιτρέπει τον αυτόματο προγραμματισμό όλων των τηλεοράσεων του δικτύου, ανάλογα με την εθνικότητα του πελάτη.

Και αυτό το μήνα το περιοδικό Security Report κυκλοφορεί σε παράλληλη τροχιά με το Digital TV info με πλούσια και πολλά τεστ, που αφορούν κατά βάση τους τεχνικούς - επαγγελματίες των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το θετικό feedback που πήραμε από το μεγάλο συγκριτικό τεστ του προηγούμενου μήνα, μας έδωσε την αφορμή που ψάχναμε για να επαναλάβουμε κάτι αντίστοιχο. Έτσι, αυτό το μήνα συγκεντρώσαμε όλες τις IP λύσεις καταγραφής της αγοράς. Υβριδικά DVR, NVR και PC based NVR πέρασαν από το εργαστήριο δοκιμής του Security Report, όπου και καταγράφηκαν οι δυνατότητες τους, όπως ευκολία προγραμματισμού, ανάλυση, interfaces, κτλ.
Στο ίδιο τεύχος παρουσιάζουμε τις πανίσχυρες IP Cameras στα 2MP της Siemens, με ανάλυση video 1080p, δυνατότητα καταγραφής και πολλές δυνατότητες αποστολής alarm, αλλά και το πανίσχυρο κέντρο συναγερμού Technoalarm, πλήρως προσαρμόσιμο και παραμετροποιήσιμο ακριβώς στα μέτρα του χρήστη, που υποστηρίζεται από μία άκρως ποιοτική και επαναστατική γκάμα περιφερειακών ανιχνευτών.
Στα πιο «κινήσιμα» προϊόντα της αγοράς, ξεχωρίζουν το νέο οικονομικό και πολύ-λειτουργικό 4κάναλο DVR της EGuardian, αλλά και την ολοκληρωμένη σειρά ανιχνευτών της Patrol, που συνοδεύεται από ένα πολύ ασφαλές σύστημα τηλεχειρισμού.

Η Libra Press για άλλο ένα μήνα αφουγκράζεται τις προτάσεις σας και κατεβάζει την τιμή ενόψει Χριστουγέννων, προχωρώντας στην έκδοση δύο άκρως ενημερωμένων και τεχνικά καταρτισμένων περιοδικών στην τιμή των 3,90€. Όσοι μάλιστα είναι συνδρομητές θα λάβουν και ένα ετήσιο Ημερολόγιο 2013 για την ψηφιακή TV και τα Security Electronics.

Δώρο στους συνδρομητές μας το ημερολόγιο του 2013!

Reaction score
114
Απάντηση: Το" Digital TV info" Ιανουαρίου στα περίπτερα!

Χρονια Πολλα,Καλα Χριστουγεννα.

Ενδιαφερον το συγκεκριμενο τευχος.

Καποιες επισημανσεις.

1)Οι δεκτες που εχετε φωτογραφια δεν ανοιγουν κανενα ΟΤΕ TV & LTV .
http://digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=7504&Itemid=109

2)Σε ποια e-mail ηρθαν ?
http://www.digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&Itemid=92&id=7349&lang=el

Reaction score
0

1) Οι δέκτες δεν είναι δική μας, ούτε και η φώτο. Όλοι οι IPTV δέκτες ρυθμίζονται ώστε να πέφτουν σε κάποιο stream. Πρόκειται για πειρατεία μέσω stream και όχι για νόμιμη υπηρεσία.
2) Δεν ήρθαν σε κάποια mail, αλλά το soft κυκλοφόρησε μέσω e-mail.

Τέλος, οι δύο αυτές ειδήσεις δεν δημοσιεύτηκαν στο νέο τεύχος, αλλά στην ηλεκτρονική έκδοσή του, δηλαδή στην ιστοσελίδα.

Reaction score
114

Στην επισημη σελιδα του περιοδικου υπαρχουν και αυτα τα ανυπογραφα κειμενα, εγω δεν ειπα οτι δημοσιευτηκαν στο περιοδικο.Ομως αφορουν την ευθυνη σας και τον ελεγχο σας γιατι προκειται για κειμενα και οχι για ποστ στο φορουμ.

1)Αυτοι οι δεκτες στις φωτο φυσικα και δεν ειναι δικοι σας ,αυτο λεω και εγω, αλλα καμμια σχεση δεν εχουν με ΟΤΕ και LTV οπως και γραφτηκε.

2)Εγω δεν ξερω κανεναν που να πηρε κανα e-mail, αλλα και να πηρε κανεις κανα αρχειο, επαιξε σιγουρα .....

Εγω βασικα δεν θελω να διαβαζω απο εσας τετοιου ειδους κειμενα, τωρα αν ο κειμενογραφος εχει ζηλεψει τη δοξα καποιων παραμυθαδων των φορουμ και ηταν κειμενα εντυπωσιασμου και για να εχουμε να λεμε,για μενα θεωρουνται ακυρα και δεν εχουν θεση καπου.

Reaction score
0

Δεν είναι κείμενα εντυπωσιασμού, είναι πραγματικές ειδήσεις...
από εκεί και πέρα νομίζω ότι δεν έχουμε όλοι ίδια δυνατότητα πρόσβασης στην είδηση. Κοινώς αυτό που λέω, είναι ότι αν εσύ δεν αντιλήφθηκες την είδηση, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν υπάρχει κιόλας.

Reaction score
114

Επειδη ολοι μπορει να υποπεσουμε σε 'φαουλ' αυτο που θα περιμενα θα ηταν να τα 'μαζεψετε' καπως παρα να επιμενετε .
Τη λογικη να γραφονται κατι τετοια εγω δεν την καταλαβαινω.
Επειδη λες λοιπον οτι δεν εχω δυνατοτητα προσβασης στην ειδηση ,μαλλον αυτοι που γραφουν τετοια κειμενα θα πρεπει να ειναι πιο προσεχτικοι, τον δεκτη που εχεις στη φωτο με τις τιμες , μεχρι αργοτερα να σου ανεβασω καποιες φωτο αν σε αντιπαραβoλη μου ανεβασετε το LIG TV ,OTE TV & LTV που λετε οτι παιζουν.
Επισης ανεβαστε το αρχειο, ετσι και αλλιως δεν θα δουλευει τωρα για να εχετε προβλημα, ωστε αν περαστει θα εμφανιστει στις πληροφοριες της καρτας το caid του JSC Sports 603,627 η' 626 του Bein Sports.

Reaction score
0

Γιάννη καλησπέρα και πάλι
δύο πράγματα:
1. η πρώτη είδηση δεν εθεάθη, ούτε οι δέκτες δοκιμάστηκαν. απλά εκεί που πουλάνε την IPTV υπηρεσία λένε ότι την δίνουν με αυτούς τους δέκτες. Τώρα αν την δίνουν ή όχι με αυτούς τους δέκτες δεν μπορώ να το ξέρω. Οι φώτος πάρθηκαν από το site τους. Πάντως ότι τα πακέτα δίνονται και μέσω stream είναι αλήθεια, και αυτή είναι η ουσία της είδησης.
2. Όσο αφορά το δεύτερο αυτό το είδαμε με τα μάτια μας.
Οπότε δεν έχω να μαζέψω κάτι γιατί πολύ απλά δεν έχουμε κάνει κάποιο φάουλ.
Όσο για τις κινήσεις εντυπωσιασμού, μετά απο τόσο χρόνια στην αγορά που τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν όλοι, τι νόημα θα είχαν?

Reaction score
114

Γιάννη καλησπέρα και πάλι
δύο πράγματα:
1. η πρώτη είδηση δεν εθεάθη, ούτε οι δέκτες δοκιμάστηκαν. απλά εκεί που πουλάνε την IPTV υπηρεσία λένε ότι την δίνουν με αυτούς τους δέκτες. Τώρα αν την δίνουν ή όχι με αυτούς τους δέκτες δεν μπορώ να το ξέρω. Οι φώτος πάρθηκαν από το site τους. Πάντως ότι τα πακέτα δίνονται και μέσω stream είναι αλήθεια, και αυτή είναι η ουσία της είδησης.
2. Όσο αφορά το δεύτερο αυτό το είδαμε με τα μάτια μας.
Οπότε δεν έχω να μαζέψω κάτι γιατί πολύ απλά δεν έχουμε κάνει κάποιο φάουλ.
Όσο για τις κινήσεις εντυπωσιασμού, μετά απο τόσο χρόνια στην αγορά που τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν όλοι, τι νόημα θα είχαν?

Διαβασε αυτο το θεμα ,λεει για τους ΙΡTV δεκτες και γι' αυτον που εχετε φωτογραφια.
Θα καταλαβεις ποιος ειναι.

http://www.satpimps.com/showthread.php?157520-Ad-sports-on-iptv-in-the-uk

Reaction score
0

ψάξε πληροφορίες σε σχέση με το παλιό avatar cam

Reaction score
114

Ξερω μαλλον γιατι λες .
Αυτο που υπαρχει σε plugin για τους linux και σαν επιλογη στους Spark , Skybox,Pingulux κτλ. κτλ.
Χρειαζεσαι κωδικο ομως και το stream δεν ειναι καλο .
Πολλα απο αυτα που δειχνουν τα κανουν εγγραφη και μετα τα streamαρουν γι' αυτο και η καθυστερηση σε σχεση απο τον δορυφορο ειναι πολυ μεγαλη.
Και η ποιοτητα δεν ειναι καλη.
Δηλαδη,αν εχεις καποιες στανταρ απαιτησεις, ειναι απογοητευτικο .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.298
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale