Το home cinema του Argi

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: Το home cinema του Argi.

για σενα τσαμπα, κερναμε και ζακαπα xo ή αναλογου επιπεδου ρουμι....αν παλι εισαι της σκωτια εχουμε δυνατη συλογη...........(ουτε μια πλακαν δεν μπορω να κανω ) (ολα μετρητα τα πσωνιζετε ?) παρτε και κατι με δοσεις (χουμορ)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: Re: Το home cinema του Argi.

σου υποσχομαι να σου ανακατεψω το σωθικα σαν ποτε πριν........ποιοτικα παντα ......και χωρις να φοβαμαι μην καψω κανα ντραιβερ (σωτηρης μοντ)

Reaction score
150
Α ρε κιαρατά! Αν έρθεις εδώ θα σου κάψω τα τύμπανα ρε!

Θα έρθω εκεί, θα σβήσεις τα σαμπ, και θα πάρω το volume στα χέρια μου και θα δω ποιος φοβάται μην κάψει κανένα ντραιβερ. Είσαι ευπρόσδεκτος να κάνεις το ίδιο στο δικό μου με ή χωρίς τα σαμπ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

μαθιαμ ειμαι ο #1 κουφος του χωρου .......αν παρεις το βολιουμ μονο μην σε πιασει οτι σε ειχε πιασει στον κοτσωνη και λες δεν αντεχω αλλο.........κατα τα αλλα ελα να δεις το φυτο ,.........και να ακουσεις τον νεο κατω κηπο.........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

...........μην παρεις τον <αλλο> μαζι σου ,,,,,γιατι τον βλεπω μετα να κανει τους δαυλους τροχιοδεικτικες σφυριχτρες κομητικης τροχιας στην προσπαθεια να ξαναδει χαρα στα αυτια του

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

Α ρε κιαρατά! Αν έρθεις εδώ θα σου κάψω τα τύμπανα ρε!

Θα έρθω εκεί, θα σβήσεις τα σαμπ, και θα πάρω το volume στα χέρια μου και θα δω ποιος φοβάται μην κάψει κανένα ντραιβερ. Είσαι ευπρόσδεκτος να κάνεις το ίδιο στο δικό μου με ή χωρίς τα σαμπ.
ρε χτυπημενο σε κοψαν τα λιπασματα ? μιλαμε για 5,1 ή 2,0 ?.....αν ειναι να ξερω να ζμπρωξω τα σαμπ + 5 ηχεια , και να το γυρισω σε 2καναλο...........

Reaction score
5.616
Welcome back, argi!

Δεν με ενδιαφέρει τι έφυγε και τι δεν έφυγε ή τι ξαναγύρισε.

Παίζεις αυτή τη στιγμή με τη γνωστή εφτάδα Klipsch RF-7II, RC-64II, RS-62II, RS-62II;
Και με τα τέσσερα Klipsch KW-120-THX + το SVS PB-13Ultra στο κέντρο;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

Welcome back, argi!

Δεν με ενδιαφέρει τι έφυγε και τι δεν έφυγε ή τι ξαναγύρισε.

Παίζεις αυτή τη στιγμή με τη γνωστή εφτάδα Klipsch RF-7IIναι, RC-64IIναι, RS-62, RS-52 ετσι πλαι- πισω, (χωρις II)
Και με τα τέσσερα Klipsch KW-120-THX + το SVS PB-13Ultra στο κέντρο;
ναι . και τον φλογισμενο 7καναλο (τον πιο φρεσκο) του καρβερ

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

πριν κανα μηνα περασε γνωστος ριβιουερ (bwακιας) και ειπε: δεν καταλαβαινω οτι παιζει κορνα...........(εννοηται η ζωντανια και ο μπρουταλ χαρακτηρας ειναι alive and crystalclear)

Reaction score
5.616
Re: Απάντηση: Το home cinema του Argi.

Ωραίος!

Τελικό ποιο μοντέλο ακριβώς εννοείς του Carver;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

ιδιο με το δικο σου (υπηρχε ενα πριν χωρις το αλουμινιο) (πιο πριν ενα με τζαουλομετρο) και τα αλογα να παιζουν απο 425 ως τα 400 που ειναι τωρα ..........

Reaction score
5.616
Το Sunfire TGA-7401 επομένως, ok.

Ναι, κι εγώ πολύ ευχαριστημένος είμαι με τον 7401, άφθονη ισχύς και ποιότητα που θυμίζει hiend δικάναλο όταν στέλνω κατ' ευθείαν από το dac (Grace m903).

Από την current ή τη voltage έξοδο ηχείων παίζεις τα main;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

voltage, περισοτερο γκαζι ........shotgun καλωδιο στο γεφυρωμενο κρος του rf7II (πλεον). Με καταργημενο φιλτρο (το iec inlet ) ταιζει απευθειας τον τοροιηδη ασφαλειες synergistic (δωρο) και μουντορφ (πληρωμενες) (ακομα και τις 25αρες του τροφοδοτικου αλλαξα) εβαλα τον μουντορφ να μου σαξει 2 γιατι τοσο μεγαλο μεγεθος δεν εχει στον καταλογο....και καμποσα τσιπ (πατατακια ) του κουαντουμ........καποια στιγμη θα του αλλαξω και μπορνες (εχω ενα σετ δωρο απο τον αιχμαν ) θα αλλαξω και τις αλλες 2 για τα lr και θα ειμαι κομπλαδουρα ........

Reaction score
5.616
Καλά θα κάνεις, γιατί οι μπόρνες στον Sunfire είναι οι απλές. Στα παλιά Carver ήταν καλύτερες.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

οικονομιες βλεπεις...αλλα εμφανισιακα οι αιχμαν ειναι ιδιες http://www.hifi-products.com/Eichma...,2,pairs,cable,F2C2D56007115438,PicFront.html απλα ο τελουριος χαλκος ακουγεται ο λουστης και σε κανει να βαζεις το χερι στην τσεπη για ενα ηχο....ηχο....με καυτη ανασα ερχονται οι καρντας φουρουτεκ ......ολες οι αλλες ειναι απλες μπορνες

Reaction score
5.616
Re: Απάντηση: Re: Το home cinema του Argi.

Ε όχι και ίδιες εμφανισιακά! Τη δείχνουν την ποιότητά τους οι Eichmann.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

μπιλιiβ μι, η πρωτη φουρνια (εδω και 10 χρονια) τα πλαστικα τους σπαγαν απο μονα τους, μετα απο 1 και μονο μειλ στον τραβις (κατασκευαστη) το ελυσε, τα πλαστικα πλεον δεν σπανε,αλλα αυτο που μετρα ειναι ο ηχος τους.......και ειχα απο ολα (στους ροτελ ειχα απο wbt next gen μεχρι cardas και furutech....)

Reaction score
5.616
Ενδιαφέρον. Εν καιρώ θα τις αλλάξω κι εγώ τις μπόρνες, οπότε να τις προτιμήσω, αφού λες ότι δεν σπάζουν πια.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

ναι , και δεν ηταν απο σφιξιμο.......α εχω αλλαξει και τα καλωδια απο τις μπορντ- (σωτηρης μοντ)πλακετες μεχρι τις μπορνες με πιο χοντρα μπελντενακια .....αν δεις τους παλιους φοραγανε πιο χοντρα καλωδια απο τους τωρινους......

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.239
Re: Απάντηση: Το home cinema του Argi.

για σενα τσαμπα, κερναμε και ζακαπα xo ή αναλογου επιπεδου ρουμι....αν παλι εισαι της σκωτια εχουμε δυνατη συλογη...........(ουτε μια πλακαν δεν μπορω να κανω ) (ολα μετρητα τα πσωνιζετε ?) παρτε και κατι με δοσεις (χουμορ)
Ουαου, αυτα ειναι, χαιρομαι κ σ ευχαριστω μεγαλη μου τιμη.. Ειμαι του οινου της σαμπανιας κ της μπυρας δεν πινω πολυ βεβαια αλλα μ αρεσει αυτο το λιγο να ναι εκλεκτο... Οκ λοιπον με το που κατεβω κ σε σενα κ στο φιλο Σωτηρη εννοειται, αν με δεχεται βεβαια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe