Το home cinema του Argi

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Το home cinema του Argi.

Για να δουμε τι αλλαξε στο χωρο.
1 το σαμπ ξαπλωσε (τοσο καιρο ορθιο κουραστηκε το καημενο) 80 κιλα ειναι αυτα.Και ξαπλωσε πανω σε 4 αντικραδασμικα
2 τα 3 μπροστινα πλεον εδραζονται με τον ακολουθο τροπο:
πανω στην ανω φλαντζα της βασης του ηχειου μπηκε ενα κοματι φελο + μια ανοξοιδωτη φλαντζα και το ηχειο ακουμπα πανω σε ακιδες απο αλουμινιο αεροπορικου του.
Στον μπροστινο τοιχο αφαιρεσα μερικα ηχοαποροφητικα και στην θεση τους εβαλα καποιους διαχυτες auralex.
Καλωδιο στο κεντρικο ειναι ιδιο με τα L R της synergistic σειρας acoustic reference.Καλωδιο ρευματος στο audyssey ειναι πλεον ενα synegistic T2 .Το exact power ηρθε μπροστα σε ενα μονοθεσιο ρακ της εξελιξις και τροφοδοτει και τον προ + το audyssey.Στερνο ενα κορυφαιο ζευγος ιντερκονεκτ για τα LR καναλια, και αυτο απο την γνωστη εταιρια, μοντελο precision reference.Και καποια αντικραδασμικα, + μαγειρευω καποια tweaks .Φωτο αρχες της εβδομαδας.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

σε ποιο καλο παιδι να στειλω κατι φωτο αυριο απο μια τροποποιηση σε ενα πολυμπριζο furutech

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429

σε ποιο καλο παιδι να στειλω κατι φωτο αυριο απο μια τροποποιηση σε ενα πολυμπριζο furutech
Hi , i'am good boy, my name is chucky!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

αυριο λοιπον step by step

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

αφου εκανα τα συκωτια μου τουμπανα τελειωσα το πολυμπριζο μετα απο 4 ωρες.Φωτο ινφο προσεχως, να ανακαμψω πρωτα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Ανοιξα λοιπον το furutech του αφαιρεσα την μονοκλωνη καλωδιωση, και στην θεση της εβαλα πολυκλωνο επαργυρο.Τρια απο τα επιχρυσα μπριζακια τα αλλαξα με ροδιου.Μου πηρε σχεδον 4 ωρες η καλωδιωση .Σημερα θα αλλαξω βυσματα σε ενα καλωδιο ρευματος .Και θα κανω καποιες δοκιμες-ρυθμισεις ωστε να παρω σχεδον το μεγιστο απο το συστημα μου.Το βραδυ θα στειλω φωτο απο καθε τι που εχει αλαξει.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

εδω και καποιες μερες δουλευω πανω στο tweekin του χωρου και των μηχανηματων.Προσεχως θα εχουμε αλλη μια ακροαση
επιτελους ΗΧΟΣ χωρις ψεγαδια .Μου πηρε αρκετο καιρο να το καλοκουρδισω αλλα επιτελους τελειωνω.:126:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

μεσα στην αλλη βδομαδα, οποτε μπορεις, μονο παρε λογκο μαζι σου .Αυτα που ειχες ακουσει (καλα και κακα ) να τα ξεχασεις

Reaction score
29.793

Γιατί τώρα δεν θα κελαηδάει σαν αηδόνι αλλά σαν καρακάξα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

οχι σαν τα δικα σου τα μπεκατσοτρυγονα θα κανει, ξερεις αυτα με τα λαμπακια.Που θυμιζουν φουγαρο στο πιο ξυλε.:143:

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Το home cinema του Argi.

μεσα στην αλλη βδομαδα, οποτε μπορεις, μονο παρε λογκο μαζι σου .Αυτα που ειχες ακουσει (καλα και κακα ) να τα ξεχασεις

Άντε πάλι με τις μασέλες! Θα τα πούμε! Του ιπτάμενου δοντιού θα γίνει!

Reaction score
29.793

Ναι προσέξτε μόνο μην στολάρει το ιπτάμενο και πέσει και χτυπήσετε.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ξου ρε παλιογατα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ρε ψιψινελ που εισαι ? σε πλακωσε το sms?

Reaction score
29.793

Ασε εχω φάει ηττα με δαύτο και περιμένω τον σωτήρη να μου ανοίξει τα μάτια.
Οι αμερικλάνοι ως γνήσιοι μπαγλαμάδες που είναι , να μην πω τίποτα άλλο, ενα σοβαρό μανιουαλ δεν μπορούν να γράψουν τρομάρα τους.Αντε τώρα εγω να ψάχνω να βρώ normal operations εκεί που δεν υπάρχουν.Εκανα μια καμπύλη δικιά μου την οποία δεν αποθήκευσα και την έχασε το μαλακιστήρι.Θέλει δουλειά αλλά κια κάποιον που το εχει δουλέψει να σου πει 5-10 μυστικά για να μην ψάχνεσαι στο μάνιουαλ που δεν σου λέει τι να κάνεις .Θα το φιάξω αλλά θέλει χρόνο. Πάντως με το auto equalizing που έκανε , δε λεω κάτι κάνει , αλλά δεν με ικανοποιεί.Περιμένω τον σωτήρη να έρθει που εχει εντρυφήσει να το ρυθμίσουμε.
ΕVIVA.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

υπαρχει μια αμεκανικη παροιμια που λεει : δεν φταιει το παιχνιδι -ο παικτης φταιει.Κατα τα αλλα φωναξε το φωνακλα (πως τον αντεχεις) να σε καθαρισει

Reaction score
150
ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΚΛΑΣ ΩΡΕ??

Λοιπόν μιας και το έχω μάθει απ'έξω το manual και έχω φάει τις ώρες μου θα πάω να το σενιάρω.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney