Επειδη ειναι πολυ ανχελθι και υπο προυποθεσεις επικινδυνο κατα την κατασκευη του .Θα ελεγα οχι -οποιος θελει να φτιαξει κατι τετοιο πολυ ευχαριστως να ειμαι παρων, και να το φτιαξουμε μαζι σε ανοιχτο χωρο.
Συμφωνώ απλά παιδαριωδώς σκέφτηκα όταν με το καλό μπορέσω να φτιάξω μια μίνι εκδοχή..τι να κάνω δηλώνω ένας argi wannabe!!!!! αντι για Theater 10 THX Ultra 2 "complete set" να βάλω π.χ τα System 5 THX Select 2 που είναι πιο κοντά στις δυνάμεις μου. Καταλαβαίνω πόσο γελοίος δείχνω αλλά με τέτοια που βλέπω εδω μέσα "θέλω""θέλω""θέλω""θέλω""θέλω""θέλω""θέλω""θέλω"!!! καλές γιορτέςςςςςςςς
Και απο μένα συγχαρητήρια άρωστε , οσο για το την τενεκεδίλα στα είπα , χωρίς thx ultra ,ακουγόταν ολοκάθαρα χωρίς την αίσθηση του μικροφωνισμένου ήχου , που έβγαινε στους διαλόγους.Σίγουρα ο χώρος με το μαύρο του είναι μια χαρά.Η εικόνα μεγάάάάάάλη και χορταστική.Ο ηχος πολύ καλός , το σαμπ θέλει κόψιμο γιατί μπουμπουνάει πολύ. Οι στάθμες απίστευτες , η βροχή ερχόταν στο κεφάλι μου.
Η εικόνα θέλει δουλειά οσον αφορά ΣΤΟ ΟΤΙ Ο W5000 είναι αρύθμιστος και ως εκ τούτου , δεν παίζει σωστά.Οταν ρυθμιστεί , θα δείς άλλα πράγματα.
Δοκίμασε να βάλεις το σαμπ κάτω απο την οθόνη οριζόντιο.Θα πάρεις ακόμη περοσσότερο και σωστότερο μπάσο μιας και τα μεγάφωνα θα μετακινούν πιο πολύ αέρα,,αφου θα έιναι κοντά Στο πάτωμα. Και απο πάνω του βάλε το κεντρικό.Θα δέσει στο εγγυώμαι.Και θα φύγει και το μπουμπουνητό που έχει λόγω τρίεδρης γωνίας.Ετσι θα μπορέσεις να ανοίξεις και τα front λιγάκι , να μεγαλώσει και να απλώσει η σκηνή σου, και να αγκαλιάζεις πιο πολύ την εικόνα με τον ηχο.Κατά τα άλλα άψογος , να το χαίρεσαι .
Προβολικό πολύ σωστά δεν αλλάζεις ακόμα , ούτε εγω θα αλλάξω, τον ίδιο εχω.
Σε κανά χρόνο με τα δεύτερης γενιάς led , τό βλέπουμε παρέα και το συζητάμε.
Εχεις απίστευτο μαύρο , ansi , on off contrast. Υπενθυμίζω με προβολέα αρύθμιστο , ισως και για αυτό ο αντρέας να μίλαγε για κρασαρισμένα μαύρα και απουσία shadow detail.
Να ρυθμίσεις το προβολικό τάχιστα.Λίγα home theaters μπορούν να σε πλησιάσουν και ακόμα λιγότερα να σε φτάσουν.Ελάχιστα μπορούν να σε περάσουν.
BRAVO ARGI GOOD JOB.
Σε ευχαριστω δεν ειναι σκονη , πεφτει προσωπικο καθαρισμα στα μηχανηματα με αυτο http://www.audioadvisor.com/prodinfo.asp?number=BBAD24
Λογο του τρεχα απο εχθες το απογευμα, σημερα πριν λιγο καταφερα να βαλω το black out .Και περιμενω μια κουτα διαχυτες (διαφορετικους απο αυτους που εχω) απο την γερμανια ,για να κανω πιο πλουσιο το σουιτ σποτ απο τα πλαινα ηχεια.Με το προβολεα καποια στιγμη θα ασχοληθω - θα δω με ποιο τροπο.
Αν εχω τους διαχυτες αυτη την βδομαδα , θα τους βαψω (μαυρους) και μετα θα μετρησω το δωματιο.Προσωπικα περιμενω πολυ περισοτερα απο το κεντρικο μου (ξεχασα να πω το καλωδιο ειναι fresh out of the box) μιας και ξερω τι μπορει να δωσει....
πληροφοριες προσεχως.
Στην προ ηγούμενη φωτο με την πολυθρόνα το τσαντάκι είναι δικό μου.
Το εχω για τα απαραίτητα επάνω στην μοτοσυκλέτα , αλλά τελικά το εχω παντού μαζί μου.