Το home cinema του Argi

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: Το home cinema του Argi.

3 ξεχωριστες ,
1 φωτα
1 κλιματισμος
1 συστηματος , ασφαλειοδιακοπτης feraz shamut με επιχρυσο fuse hifi tunning
και καταληγει σε μπριζα furutech ροδιου με ανθρακονηματα.Και ενα bybee στην γειωση για εξτρα φιλτραρισμα .

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

Οσο αφορα τους διαχυτες δεν θα ειναι σαν και αυτους που εχω στο νταβανι, αλλα πιο λεπτοι.Και θα τοποθετηθουν ετσι ωστε να φερνουν πιο κοντα τα ακρα του μηκους κυματος απο τα πλαινα ηχεια.Οταν εχω φωτο και για αυτο (πριν - μετα ) τα ανεβαζω .

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

Πριν λιγο εβαψα τους διαχυτες.Αυριο (αν ολα πανε καλα) μετρημα -κολλημα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

Κατα το βαψιμο λοιπον (μιας και ο χαζος ?! γερμανος δεν ανεφερε τιποτα περι τυπου μπογιας ,το σπρει μου ετρωγε (αν επεφτε πολυ ) τους διαχυτες.Στελνω ενα μηνυμα στον γερμανο -καμμια απαντηση
(απο προχθες-για να δουμε σημερα) .Στελνω και στην οραλεξ, χθες μου απαντησαν και εξηγησαν το γιατι, επεισεις μου ειπαν οτι αναφερουν στο σαιτ τους τον σωστο τροπο.Καθως οτι θα ειδοποιουσαν το τομαν και οταν ειχα απαντηση απο τον γερμανο θα ηθελαν να την ξερουν.Περιμενω να δω τι θα πει ο γερμανος και πρωτοι θα το μαθετε εσεις και μετα ο αμερικανος.Εννοηται θα ανεβασω και ολα τα μειλς............

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.785

Τα πιο πολλά σπρέϋ έχουν μέσα και διαλυτικό για να στεγνώνουν γρήγορα.
Το διαλυτικό "τρώει" αρκετά υλικά.
Π.χ. την διογκωμένη πολυστερίνη (φελιζόλ) την λιώνει αμέσως σαν παγωτό.

Reaction score
10
Δεν ηξερες...δε ρωταγες...

Αυριο το πρωι να πας στο Κορδοση, Αγ.Μαρκου & Πραξιτελους
και να ζητησεις τη μπογια που βαφει αυτα τα κολπα.
Ξερω οτι εχει γιατι ειχα ζητησει και γω.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

οταν παω αθηνα ( I run like hell), ελπιζω να βαψουμε και κανα πιατο , αμα εισαι μεσα βεβαια...........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

Κατα το βαψιμο λοιπον (μιας και ο χαζος ?! γερμανος δεν ανεφερε τιποτα περι τυπου μπογιας ,το σπρει μου ετρωγε (αν επεφτε πολυ ) τους διαχυτες.Στελνω ενα μηνυμα στον γερμανο -καμμια απαντηση
(απο προχθες-για να δουμε σημερα) .Στελνω και στην οραλεξ, χθες μου απαντησαν και εξηγησαν το γιατι, επεισεις μου ειπαν οτι αναφερουν στο σαιτ τους τον σωστο τροπο.Καθως οτι θα ειδοποιουσαν το τομαν και οταν ειχα απαντηση απο τον γερμανο θα ηθελαν να την ξερουν.Περιμενω να δω τι θα πει ο γερμανος και πρωτοι θα το μαθετε εσεις και μετα ο αμερικανος.Εννοηται θα ανεβασω και ολα τα μειλς............
τρεις μερες τωρα και ο γερμανος ουτε φωνη ουτε ακροαση
για να δουμε που θα το παει,απο οτι βλεπω εκτος απο τον teufel ολοι οι αλλοι ειναι .......ασε μην το πω τωρα.......

Reaction score
10
Για να μη σε κραταω σε αγωνια, υπαρχουν δυο τροποι να τα βαψεις :
1. σπραυ ειδικο για αφρωδη υλικα, χωρις διαλυτες που τα λιωνουν.
Αυτο ομως με λαθος χρηση βουλωνει τους πορους με αποτελεσμα το υλικο να χανει μερος της αποτελεσματικοτητας του.

2. μπογια σε υγρη μορφη, που βαζεις το υλικο μεσα και ποτιζει σαν σφουγγαρι. Πιο επιπονο και χρονοβορο αλλα το υλικο παραμενει σωστο.

Οσον αφορα το αλλο με το βαψιμο των πιατων....ξερεις εσυ τα βρωμερα καταγωγια με τους μεζεδες...:137:...τι εγινε σταματησες τη διαιτα της παπιας....:143:.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: Re: Το home cinema του Argi.

Για να μη σε κραταω σε αγωνια, υπαρχουν δυο τροποι να τα βαψεις :
1. σπραυ ειδικο για αφρωδη υλικα, χωρις διαλυτες που τα λιωνουν.
Αυτο ομως με λαθος χρηση βουλωνει τους πορους με αποτελεσμα το υλικο να χανει μερος της αποτελεσματικοτητας του.

2. μπογια σε υγρη μορφη, που βαζεις το υλικο μεσα και ποτιζει σαν σφουγγαρι. Πιο επιπονο και χρονοβορο αλλα το υλικο παραμενει σωστο.
κατσε να δουμε τι θα πει ο γερμανος και βλεπουμε
Οσον αφορα το αλλο με το βαψιμο των πιατων....ξερεις εσυ τα βρωμερα καταγωγια με τους μεζεδες...:137:...τι εγινε σταματησες τη διαιτα της παπιας....:143:.
μωλις εφαγα την παπια:136:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

ψηνω κατι αλλαγες,περιμενοντας καποια πραματα straight from CES , απο Δευτερα θα εχω καποια πραματακια στα χερια μου .Και καποιες φωτο.....τα συγκεκριμενα προιοντα δεν υπαρχουν πουθενα,
ειναι πρωτοεμφανιζομενα......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

το θεμα με τα auralex παραμενει παγωμενο απο τον γερμανο, βεβαια δεν ειναι το ιδιο απο τον αμερικανο.Οταν τελειωσει θα ανεβασω ολα τα μειλς για να μαθαινουν καποιοι τι εστι ατιτιουντ, και αφτερ σειλ σερβις

Reaction score
3.085
Το αγόρασα

Αργύρη, καλημέρα

Μετά από ενδελεχή σκέψη, αποφάσισα να το αγοράσω από τον Αυστραλό.

Ελπίζω να βοηθήσει στην σωστή ακουστική επεξεργασία και διάταξη του χώρου.

Φυσικά ο χώρος δεν είναι εντελώς ανεπεξέργαστος. Υπάρχουν πάνελς διάχυσης στην οροφή και στα πλάγια ψηλά, χαλιά, κουρτίνες κλπ. Αλλά όλα έχουν γίνει εμπειρικά. Εργαλείο τέτοιου είδους δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

Θα ήθελα τη γνώμη σου επ' αυτού και την εμπειρία που αποκόμισες με τη χρήση του. Ακόμα, αν η τελική μέτρηση και η σύσταση εκ μέρους της Auralex, σε έβαλε σε μεγάλα έξοδα.

Κι από μένα τα συγχαρητήριά μου για το χώρο.
-

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

σε ευχαριστω,
ακομα δεν εχω φτασει καν στο επιπεδο που ημουν(οχι σε αυτο που φανταζομαι οτι θα φτασει)
Οσο αφορα το προγραμμα
1 δεν ειναι δικο μου
2 το τι μπορει να σου προσφερει εχει και να κανει με το γουστο του καθενα οσο αφορα την αποροφηση -διαχυση.
3 ακομα και μετα αν το φερεις στα μετρα σου μια ισοσταθμιση εχει παντα ευεργετικα αποτελεσμα.
Οσο αφορα το γερμανο επειδη του εχουν βαλει χερι απο αμερικη και γερμανια μαλλον μου στελνει καποια τεμαχια δωρο.Οταν εχω νεα τα λεμε.
Σε μενα τωρα χθες μου ηρθε ενα ζευγαρι ιντερκονεκτ (καποιο αλλο ζευγαρι μου θα βγει στο σφυρι) , για την ωρα το ψηνω με το δισκακι του πιουριστ.Οταν καει περιμενω να ακουσω καποια πραματα που εχω χασει στον ηχο μου.Ελπιζω να τα βρω με το καλωδιο, αλλιως δεν ξερω που να ψαξω-για την ωρα παντα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

Οσο αφορα τα ηχοαποροφητικα , αν τα προσεξεις καλυτερα θα δεις οτι εχουν φορά, αναλογα λοιπον με το πως τα τοποθετεις εχεις μεγαλυτερη ή μικροτερη αποροφηση-και καποια μικρη διαχυση.
Σχετικα με τους διαχυτες τωρα τους εβαλα σε σημεια που ηθελα να κανω πιο πλουσιο τον ηχο μου, ή ηθελα να τον κατευθυνω καπου.
auralex αγοραζω απο το τελος ή του 04- ή του 05.Ειμαι ο πρωτος που εδωσε παραγγελια απο τοτε που εμφανιστηκαν στην ελλαδα και σε σχεση με αλλες εταιριες εχει προιοντα με μεγαλυτερη αποδοση σε σχεση με τα λεφτα που θα εδινες για καποιο αλλο προιον.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

Μολις χτυπησε το κινητο μου .Ο τομαν μου στελνει μια κουτα με διαχυτες σε αντικατασταση των προηγουμενων. Μπραβο τους , αργησαν , αλλα παραδεχτηκαν το λαθος τους.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe