Το home cinema του Argi

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Το home cinema του Argi.

ετοιμα τα κατω σαμπ......μενει να αποφασισω πως θα απομονωσω τα πανω.......
και μετα ισοσταθμισεισον.......................

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

αυτο που ερχεται δεν θα ειναι γραφημα απο sub , καρδιογραφημα νεκρου θαναι...................................

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.459

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

πρωτες εντυπωσεις ,
μου λειπει ο χειμαρος των κλιπς, ΟΚ το μονοκυλινδρο κανει δουλεια , και καλη , απλα δεν μπορει κανενα σαμπ να καλυψει το αποτελεσμα που προσφερουν τα κλιπς.
Αν και ρυθμιστηκαν και αποδιδουν απιστευτα, αν ειχα χωρο για αλλα 2 κλιπς θα μπορουσα να μιλησω ισως για τερμα.
Ισως αν καποια στιγμη μπορεσω να βαλω ενα δευτερο svs , να εχω αυτο που εχω στο μυαλο μου.
Θα κανω και αλλες ακροασεις και θα επενρθω.........................

Reaction score
15.548

το γραφημα των sub απο τι συχνοτητα δειχνει...?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Aν θυμαμαι καλα ή απο 10 ή απο 15

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Τo MultEQ επεμβαινει μεχρι την πιο χαμηλη συχνοτητα που μετραει στο σαμπ και με οριο τα 10 Hz.
ταδε εφη χρηστος

Reaction score
15.548

βγαλε αυτη την φατσα βρε......δεν βλεπετε παναθεμα σε...:116:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

πρωτες εντυπωσεις ,
μου λειπει ο χειμαρος των κλιπς, ΟΚ το μονοκυλινδρο κανει δουλεια , και καλη , απλα δεν μπορει κανενα σαμπ να καλυψει το αποτελεσμα που προσφερουν τα κλιπς.
Αν και ρυθμιστηκαν και αποδιδουν απιστευτα, αν ειχα χωρο για αλλα 2 κλιπς θα μπορουσα να μιλησω ισως για τερμα.
Ισως αν καποια στιγμη μπορεσω να βαλω ενα δευτερο svs , να εχω αυτο που εχω στο μυαλο μου.
Θα κανω και αλλες ακροασεις και θα επενρθω.........................
Ξεκάθαρες σκέψεις-απόψεις Ανάργυρε:143:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

μαθιαμ δεν θα παντρευτω κανενα σας
δεν θα χαραμισω τετχια ομορφια :626:

Reaction score
5.617
Re: Απάντηση: Το home cinema του Argi.

... απλα δεν μπορει κανενα σαμπ να καλυψει το αποτελεσμα που προσφερουν τα κλιπς.
Χείμαρρος, σωστά το λες. Όταν το μπάσο πιάνει τη συχνότητα συντονισμού των Klipsch, γίνεται τσουνάμι.

Τελευταία μου αρέσει και η βραχνάδα στο ξερόμπασο, που προσφέρουν τα επαγγελματικά Stroker 21, σε κεραυνούς, στο σπάσιμο ενός δέντρου ή στους βρηχυθμούς τεράτων.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

πολεμος

Reaction score
15.548

εχω την εντυπωση.....
...οτι παλι δεν θα ακουσω κατι που να με συγκινησει....
βαζωντας αυτη την βλακεια(audyssey)να καλιμπραρει....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

δεν πειραζει, το audyssey δεν ειναι για ολους, ..................................

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

καλο το lego μεχρι την τεταρτη δημοτικου,*

The Installer kit comes with a well-written, easy to understand spiral-bound Installation Manual. And because the actual calibration routine is so easy I'll just touch on a few of the highlights here. Mike Thuresson, Audyssey Installer Program Manager has told me that by the time this article is in print many of the suggestions which I'll highlight here may have already made it into the first revision of the Manual.
Installing the MultEQ Pro application on your computer is a simple as any professionally produced CD-based application. Once you insert the disc you're greeted with a MultEQ Pro Setup Wizard . And after you're done with the Setup a MultEQ Pro launch icon will appear in the Start Menu. I dragged my MultEQ Pro icon to the right side of my desktop for convenience.
The MultEQ Pro CD that comes in your Installer's Kit is serial-number-matched to the microphone. The Audyssey microphone is calibrated to an $8000 Bruel & Kjaer 4136 reference. Each individual microphone's calibration-to-the-4136 data package is stored on the like serial numbered MultEQ Pro installation disc that comes as part of the kit. In my experience with measurement microphones the sample-to-sample variation between installer's microphones may be almost nil. But keeping matched serial number CDs and microphones together insures the absolute closest adherence to the B & K standard.

http://www.audyssey.com/about/news-and-reviews?page=7
ειναι πολλες οι σελιδες με τα κυπελακια αρη

There are maybe a half dozen products over the last 15-20 years that have changed the industry because of what theyʼve done. The Audyssey Sound Equalizer Pro is on that list. Itʼs one of those products that Iʼd be lost without.

– Frank Filipetti, Grammy Award Winning Music Producer

The Audyssey Sound Equalizer with MultEQ Pro genuinely enhanced the sound of my system…Once it was installed, I could simply leave it alone and enjoy a more transparent and coherent soundstage . . .

—Kalman Rubinson, Stereophile

Don't even consider buying another piece of equipment until you hear this unit, this will be the biggest and most cost effective upgrade you will ever make to your system . . . period.

—Phil Hinton, Editor, AVForums.com

I consider Audyssey Laboratories' new Sound Equalizer component to be the most comprehensive and accurate audio calibration tool ever . . . The realization of powerful, tight and articulated bass, seamless and completely cohesive sound from all channels and crystal-clear dialogue is unbelievable.

—Patrick Hart, CE Pro Magazine

Absolutely amazing! Balance, delays, image, stage—all perfect. Response curves, resonance management, all that impossible stuff—apparently possible after all.

—Stephen St. Croix, Mix Magazine

*μετα μπαινουν οι γυναικες στην ζωη μας , και τα παιχνιδια ειναι πλεον ζωντανα......
ακομα στα lego εισαι ?
με ακαλιμπραριστα μικροφωνα και software που κατω απο τους 20 κλ@νουν μαλλι τι περιμενεις ?

Reaction score
15.548

για να δουμε .......

τα κυπελα θα παιξουν......?

μολις θα εισαι ετοιμος σφυρα.....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ειμαι σε <κολημα> αυριο που θα εχει ταινια , θα δω.......ψαχνω τροπο να κατεβασω τα σαμπ κατω, αν τον βρω (δυσκολο)
θα εχω αυτο που θελω........αλλα ας ακουσω πρωτα και μετα το ξαναβλεπουμε...........
μια βδομαδα δουλεια ειναι (το πολυ)

Reaction score
15.548

τι να ακουσεις.......?

αφου τα μετρησε το ρημαδι και ειναι σουπερ......

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney