Το home cinema του Argi

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Το home cinema του Argi.

Βγαζουν γιαννη , απλα πρεπει να παω σε καινουργιο (δεν μπορω να βρω μεταχειρισμενο) και εκει που θα ηθελα να κοιταξω (με τα ματια) δεν μπορω με την τσεπη πλεον.Βεβαια μπορει να φτιαξω κατι δικο μου (οταν βρω χρονο) ...κατα τα αλλα πανω που τελειωσα τα καλωδια , χτυπησε τηλεφωνο και ερχονται να παρουν το δανεικο.....μου ειπαν οτι μεχρι δευτερα θα εχω το δικο μου........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Oταν κλεισω το θεμα σαμπ (με το svs) το πιο πιθανο ειναι να παρω οσο χρειαστω απο το χαιτα ή γερμανια , και να φτιαξω κατι δικο μου .......Και μαλλον για αυτο θα παω

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

γιαννη εσυ με τι καλωδια (σαμπ) παιζεις ? και να σου φρεσκαρω λιγο την μνημη .....56 years ago this month, Paul W. Klipsch introduced the world's first-ever commercial center channel speaker, the Heresy....(οταν οι αλλοι ......ξ ...π.....)

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

γιαννη εσυ με τι καλωδια (σαμπ) παιζεις ? και να σου φρεσκαρω λιγο την μνημη .....56 years ago this month, Paul W. Klipsch introduced the world's first-ever commercial center channel speaker, the Heresy....(οταν οι αλλοι ......ξ ...π.....)
Αυτά όντως είναι πολύ καλά ηχεία,όπως και τα La Scala....

Reaction score
5.617
Re: Απάντηση: Το home cinema του Argi.

γιαννη εσυ με τι καλωδια (σαμπ) παιζεις ?
Προς το παρόν με Klotz MC5000 που είχα από πριν. Όταν οριστικοποιήσω το σετάπ, θα κοιτάξω με τι θα τα αλλάξω.

Reaction score
5.617

.....56 years ago this month, Paul W. Klipsch introduced the world's first-ever commercial center channel speaker, the Heresy....(οταν οι αλλοι ......ξ ...π.....)
To Heresy δεν το αλλάζω με τίποτε άλλο στο κέτρο κάτω από 2Κ. Τα main έρχονται και φεύγουν, εκείνο μένει.

Την 70ή Επετειακή Έκδοση των Klipschorn και LaScala περιμένω τώρα. Το 2016 πλησιάζει.

Reaction score
58

Και θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον argi γεια της πολιτυμες συμβουλες του. Υ.Γ Και για πολλα αλλα?

Reaction score
58

Εχω και klotz αλλα εκανα αλαγη στον τελικο και δεν εφτανε το μηκος δεν μπορεσα να καταλαβω διαφορα ?

Reaction score
5.617

Λογικό είναι να μην ακούσεις διαφορά. Γι' αυτό και ρώτησα τον argi, να δώσει καμιά ιδέα για πραγματικά ποιοτικό καλώδιο balanced για σαμπ.

Θα πήγαινα σε αυτό από τη Viablue που εμπιστεύομαι, αλλά οι κολλήσεις θα είναι κόλαση!

http://viablue.de/com/nfb6_air_subwoofer_cable.shtml

Πέραν του ότι από τη μια πλευρά τα θέλω γυμνά για να μπαίνουν σε phoenix πρίζα (του miniDSP 2x4 balanced).

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

μαλλον θα ψησω το μουντορφ να μου βρει κανα μετρο - διμετρο ? και θα φτιαξω μονος μου, απο την στιγμη που ευκολα βελτιωνω το subsοnix κατι απο tabula rasa θα ειναι παιχνιδακι , ασημι σιγουρα δινει ταχυτητα και καθαροτητα, ισως παιξει και κανας αγωγος απο επαργυρο ασημι (για εξτρα καθαρα σωματα) .....οταν ξερω την αποσταση θα ζητησω μετρα.Το καλωδιο θα ειναι σιγουρα canon(balance) οποτε μιλαω για 6 αγωγους ......ντυμενους με οτι πιο αερατο για διηλεκτρικο......και ασημοκολληση .....τιποτα λιγοτερο......αν μπορουσα να βρω βολφραμιο (αλλα που ) ισως να ακουγα το μελλον , μιας και στην πραξη ξεπερνα καθε τι αλλο σε αποδοση...βεβαια ενα cable stew που λεει και ο Ted ποτε δεν εβλαψε......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

εβρεθει καλωδιο, οταν το εχω θα σου στειλω φωτο....ειναι επαγυρος χαλκος 6Ν με τεφλονακι απο εξω........Φευγει την δευτερα απο γερμανια....και λογικα πεμπτη ειναι εδω ....θα σου στειλω φωτο .......

Reaction score
5.617

Δώσε link.
Είναι ειδικό για σαμπ; Επώνυμο; Ή χύμα καλώδιο;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

...δεν υπαρχει ,ειναι του θειου μουντορφ...και οχι απο τις σειρες προς πωληση...γιαυτο ειπα οταν το εχω θα σου στειλω φωτο.Απο κουλουριτσα προς αξιολογηση ειναι, και θα εβγαινε για μπαλανς (5 αγωγοι) 2-2-1 .Επαργυρος χαλκος ...οταν το εχω στο χερι μου θα σου πω τι λεει εμφανισιακα και σαν αποδοση διπλα στο μπελντενακι.Τιμη μηκος την πεμπτη (ευχομαι).

Reaction score
5.617
Thanks, αλλά πολύ θολό το τοπίο. Καλώδιο με άγνωστες προδιαγραφές από άγνωστης προέλευσης κουλούρα, δώρο-άδωρο το tip.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ποτε ουτε ο μουντορφ ουτε ο τεντ , εδωσαν στοιχεια για τα καλωδια τους (εννοω ποσοστα μεταλλων) ειδικα οταν αυτα δεν βγηκα προς πωληση.Εχω την τυχη να εχω μεζεψει την <σαβουρα> τους και ειμαι υπερ ευτυχης, μιας και σε συγκριση με οτιδηποτε μπορεσα να προμηθευτω απο διαφορα μερη, και ακριβοτερα ηταν , και χειροτρα επαιζαν.Οχι οτι τα καλωδια (χυμα) ας πουμε του παρτ κονεξιον ειναι ασχημα σε αποδοση,απλα τα λεφτα τους ειναι περισοτερα.Οκ βρισκεις οτι θες anytime αλλα εχεις τα - που εγραψα πιο πριν.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος