Το HTPC του Κοντολέτα.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Τα πραγματακια εχουν μαζευτει εκτος απο τις μνημες.
Αυτο μας βολευει γιατι περιμενουμε και τον Κοντολετα να συνελθει απο την ιωση.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Λειτουργικο δεν εχω αποφασισει ακομα.
Μηπως να πηγαινα σε κανενα Linux ετσι για αλλαγη?

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.818
Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, αρκεί οι εφαρμογές (software) που θα χρειαστείς για αναπαραγωγή των αρχείων να είναι διαθέσιμες για Linux. Εάν εξασφαλιστεί αυτό, η πρότασή μου είναι Ubuntu (εξαιρετικά user friendly διανομή).

Reaction score
1.846
Λειτουργικο δεν εχω αποφασισει ακομα. Μηπως να πηγαινα σε κανενα Linux ετσι για αλλαγη?
Το Linux κάνει conflict με Contole, να το ξες. :newrussian:
Αν καταφέρεις τον Κοντολέ να σου στήσει πιγκουίνο στο πισί - γιατί ξέρει να το κάνει, μη νομίζεις - θα έρθω με ένα κουτί ταρτάκια ανανά και με κασκόλ του Ολυμπιακού (δανεικό) :tongue:

Reaction score
8.905
Τελικα κατελληξα σε αυτο που ειναι ανετο σε μεγεθος αλλα και με εμφανιση hi end.

Μόνο σε εμφάνιση... Hi-End δεν είναι γιατί δεν έχει επίχρυσες εισόδους... πολύ τζίτερ θα έχουν τα βύσματα...:lol: :gotcha:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Το Linux κάνει conflict με Contole, να το ξες. :newrussian:
Αν καταφέρεις τον Κοντολέ να σου στήσει πιγκουίνο στο πισί - γιατί ξέρει να το κάνει, μη νομίζεις - θα έρθω με ένα κουτί ταρτάκια ανανά και με κασκόλ του Ολυμπιακού (δανεικό) :tongue:
δεν έχω κανένα πρόβλημα με UNIX και Linux, αν θέλει μπορούμε να διαλέξουμε μια διανομή και να παίξουμε

Reaction score
1.846
Έπρεπε να το περιμένω ότι θέλεις να με δεις με κασκόλ του Ολυμπιακού! :p

Προτείνω το ίδιο με τον wizzy, Ubuntu, γιατί είναι το φιλικότερο προς τον χρήστη και σαν Media Center, το XBMC.

Λίγα λόγια από την Ειρήνη, ιντερνετικά fog.

Η εφαρμογή διαθέτει ένα εντυπωσιακό σύνολο χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων. που μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά εδώ, ενώ έχει μεταφραστεί σε πάνω από 30 γλώσσες. Ο χειρισμός της είναι απλός αν και διαθέτει ρυθμίσεις, που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο προχωρημένους χρήστες. Η εμφάνιση μπορεί να αλλάξει επιλέγοντας ανάμεσα σε εντυπωσιακά θέματα.
:)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.194
VGA έξοδο δε βλέπω.

Όχι ότι είναι πρόβλημα, αλλά καλό ήταν να υπήρχε.

Reaction score
19
Πολύ ωραίες επιλογές στα parts. για να είμαστε και λίγο ειλικρινής είναι overkill για audiophile πισι (πυροβολάς μύγα με μπαζούκα με αυτό το κτήνος) Πάντα μπορείς και να τραβήξεις ένα καλώδιο HDMI από την κάρτα γραφικών προς τον AV σου και να έχεις ταυτόχρονα ένα τέλειο media player για το HD υλικό σου. Μην ξεχάσεις να πάρεις UPS (line interactive ή voltage regulator) ειδικά αν σκοπεύεις να πάρεις αναλογικό σήμα ήχου από τον υπολογιστή. Επίσης θέλει προσοχή το σύστημα ψύξης για να κρατήσεις τα επίπεδα θορύβου χαμηλά. Ένα κλειστό κύκλωμα υδρόψυξης για τον επεξεργαστή είναι μια καλή επιλογή, κάτι σαν αυτό πχ. Γιατί είναι σχεδόν αθόρυβο και αν τοποθετήσεις το ψυγείο πίσω έξω από το κουτί έχει πολύ λιγότερη θερμική επιβάρυνση στα υπόλοιπα components. Άσε που σε mediaκά κουτιά που έχουν χαμηλό προφίλ τα συστηματάκια αυτά χωράνε άνετα. Επίσης για τους υπόλοιπους ανεμιστήρες λαστιχένιες βίδες κτλ.
Καλή επιτυχία και περιμένουμε νέα σου!
Υγ. sorry αν αυτά που αναφέρω έχουν αναφερθεί αλλού, μόλις είδα το νήμα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.578
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani