Το iCloud ειναι έτοιμο προς χρήση!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Το lenovo πως σου ήρθε ρε και το πήρες;

...
Well, το ProBook είναι 15άρι, έχω και ένα desktop.
Ήθελα κάτι για τις μετακινήσεις με 11.6 οθόνη, "κανονικό" επεξεργαστή (όχι τίποτα Atom της πλάκας), non-glossy οθόνη, σχετικά μεγάλη διάρκεια μπατάριας και διάφορα άλλα τρελά (είμαι περίεργος πελάτης :p).
Το Lenovo έπιανε τα πιο πολλά κουτάκια σε λογική σχετικά τιμή (κατευθείαν από Lenovo UK). Θα του βάλω κι έναν SSD και θα πετάει. Μένει να συνηθίσω την ασχήμια του.. :p

Btw, για αναλυτικότατα reviews φορητών, προτείνω: http://www.notebookcheck.net/ (μόνο τα δικά τους, όχι τα external reviews προφανώς!)

Reaction score
17.735
Απάντηση: Re: Το iCloud ειναι έτοιμο προς χρήση!

τελικά και από τους μεν και από τους δε υποστηρικτές υπάρχει τεράστιο κόμπλεξ.
Και ειδικά σε ένα φόρουμ τεχνολογίας δεν περίμενα να διαβάσω τόσο στενόμυαλες απόψεις.
Ο καθένας κάνει και αγοράζει ότι θέλει.

:138:

Sent from my i-Paul.

Reaction score
0

Well, το ProBook είναι 15άρι, έχω και ένα desktop.
Ήθελα κάτι για τις μετακινήσεις με 11.6 οθόνη, "κανονικό" επεξεργαστή (όχι τίποτα Atom της πλάκας), non-glossy οθόνη, σχετικά μεγάλη διάρκεια μπατάριας και διάφορα άλλα τρελά (είμαι περίεργος πελάτης :p).
Το Lenovo έπιανε τα πιο πολλά κουτάκια σε λογική σχετικά τιμή (κατευθείαν από Lenovo UK). Θα του βάλω κι έναν SSD και θα πετάει. Μένει να συνηθίσω την ασχήμια του.. :p

Btw, για αναλυτικότατα reviews φορητών, προτείνω: http://www.notebookcheck.net/ (μόνο τα δικά τους, όχι τα external reviews προφανώς!)
Μου εφτιαξες το βραδυ...
Το περιμενω και εγω απο Γερμανια (με AMD FUSION 350 για μικροτερες θερμοκρασιες)...
Παιρνει χρονο να συνηθισεις την ασχημια του, ε? Εχω και το HP Probook 6550b με την εξαιρετικη HD οθονη...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.154
Απάντηση: Re: Απάντηση: Το iCloud ειναι έτοιμο προς χρήση!

Χωρίς να θυμάμαι πώς είναι το συγκεκριμένο Latitude, είμαι σίγουρος ότι θα είναι κουκλί μπροστά στο Lenovo που ψώνισα...!
Το δε HP Probook που έχω, μοιάζει MacBook Air μπροστά του!

Και το θέμα είναι πως ακόμα και οι "lifestyle", "μουράτες" σειρές τους, είναι πολύ πολύ πίσω....

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.731

Σαν θυροτηλεόραση των 80s είναι... :116:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Φορ δε ρέκορντ κάποια Thinkpads της ΙΒΜ, (όχι lenovo) ήταν τα καλύτερα notebooks που έχουν βγει ever στον πλανήτη. Δεν νομίζω να έχει βγει από τότε πιο στιβαρό notebook. H IBM ήταν η πρώτη που χρησιμοποίησε εξωτικά υλικά κατασκευής. Ήταν οι εποχές που διαφήμιζαν τα μηχανάκια που έστελναν στα διαστημικά λεωφορεία. Έχω κάνει ένα σεμινάριο για δαύτα, κουλή φάση, τα πετούσες σε μάρμαρο υπό γωνία και δεν καταλάβαιναν τίποτα.

...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Φορ δε ρέκορντ κάποια Thinkpads της ΙΒΜ, (όχι lenovo) ήταν τα καλύτερα notebooks που έχουν βγει ever στον πλανήτη. Δεν νομίζω να έχει βγει από τότε πιο στιβαρό notebook. H IBM ήταν η πρώτη που χρησιμοποίησε εξωτικά υλικά κατασκευής. Ήταν οι εποχές που διαφήμιζαν τα μηχανάκια που έστελναν στα διαστημικά λεωφορεία. Έχω κάνει ένα σεμινάριο για δαύτα, κουλή φάση, τα πετούσες σε μάρμαρο υπό γωνία και δεν καταλάβαιναν τίποτα.

...
Nick, λένε ότι τα Thinkpad γίνανε ακόμα καλύτερα με την μετάβαση στη Lenovo.
Και εννοείται τα ακριβά μοντέλα ήταν ανέκαθεν τα πιο rugged laptop της αγοράς. Mil-spec παρακαλώ.
Π.χ.:
[youtube]ZfuX8PE0mj4[/youtube]
[youtube]GCwwDacNk1U[/youtube]
[youtube]4d3Zj_8blbA[/youtube]
[youtube]5wjBQE0_ejQ[/youtube]

[Κι άλλα τρελά εδώ.]

Τα φθηνότερα, σαν αυτό που πήρα εγώ, δεν έχουν το alloy frame και άλλα που χρειάζονται για το mil-spec, αλλά πάλι είναι καλές κατασκευές (δεν λυγίζουν, δεν χαράζουν και γενικότερα αντέχουν ταλαιπωρία, ειδικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό).
Δικαιολογείται και η εμφάνιση, προφανώς, γιατί είναι καθαρά εργαλεία δουλειάς, αλλά κάνω πλάκα.
Τα αγοράζουν άλλωστε με το τσουβάλι διάφορες πολυεθνικές για τους υπαλλήλους τους (ή αυτά ή τα Dell που δεν αντέχουν τόσο αλλά είναι φθηνότερα και πιο... αναλώσιμα, καθώς στα αντικαθιστούν για πλάκα).

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.154
Απάντηση: Το iCloud ειναι έτοιμο προς χρήση!

Θα έλεγα πως η εμφάνιση των Thinkpad είναι κάτι σαν σήμα κατατεθέν, πλέον. Και αφού εξακολουθεί να πουλάει, δύσκολα θα την αλλάξουν. Χωρια τα πλήκτρα του touchpad, που έχουν μεγάλη διαδρομή, αλλά είναι μαλακά σαν βούτυρο, χαίρεσαι να τα πατάς. Κυκλοφορούν και κάτι συζητήσεις σε διάφορα φόρουμ, όπου κάτι σκληροπυρηνικοί δυσκολεύτηκαν να δεχθούν τη μετάβαση του πάνελ σε ευρύ κάδρο, αναπωλώντας το 1,33:1... :114:

Reaction score
0
Re: Ποιος δαγκωσε το νεφος?

Το λοιπόν, το παρόν θέμα ξεκίνησε για το iCloud το οποίο είναι σχετικό με iPhone , iPad, iPod…Apple δηλαδή!!! Έχετε καταλήξει να συζητάτε για ποταπές εταιρείες όπως αυτή της IBM κτλ. Από μια iYellowcard σε όλους σας λοιπόν και να μην επαναλαφθει γιατί θα έχουμε iStories, iKatalavate??? :116:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307

Όποιος θέλει υλικό για cloud computing μπορεί να μου στείλει με pm το email του για να του στείλω το υλικό που μας έδωσαν πέρυσι στο μεταπτυχιακό.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Όποιος θέλει υλικό για cloud computing μπορεί να μου στείλει με pm το email του για να του στείλω το υλικό που μας έδωσαν πέρυσι στο μεταπτυχιακό.
Και όποιος θέλει να αγοράσει υπηρεσίες over the cloud ή να στήσει ένα ιδιωτικό δικό του σύννεφο, ας στείλει πμ σε μένα.

...

Reaction score
1.180

Και όποιος θέλει να αγοράσει υπηρεσίες over the cloud ή να στήσει ένα ιδιωτικό δικό του σύννεφο, ας στείλει πμ σε μένα.

...
και όποιος θέλει υποστήριξη, πμ σε μένα:205:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop