- Reaction score
- 287
Ναι,μου διέφυγε,premium family συνδρομή....Νομίζω μόνο αν έχεις συνδρομή έχεις πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις.
Για πρόσβαση στις ρυθμίσεις ενδιαφέρομαι περισσότερο..... Το lossless αν είναι να έρθει,ας έρθει...
Ναι,μου διέφυγε,premium family συνδρομή....Νομίζω μόνο αν έχεις συνδρομή έχεις πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις.
Οχι εννοώ συνδρομή στο volumio......Ναι,μου διέφυγε,premium family συνδρομή....
Για πρόσβαση στις ρυθμίσεις ενδιαφέρομαι περισσότερο..... Το lossless αν είναι να έρθει,ας έρθει...
Ίσως εχεις δικιο. Ειχα και γω μια υποψία...Για μεγαλο διάστημα είχα συνδρομή στο volumio αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ. Οκ σ' ευχαριστώ..Οχι εννοώ συνδρομή στο volumio......
Απλά εμφανίστηκε χωρίς κάποιο μήνυμα.Οσοι εχετε lossless σας ηρθε μηνυμα η εμφανιστηκε στις ρυθμισεις οταν πηγατε απλα?
Να ρωτήσω όσους έχουν λάβει ήδη την επιλογή Lossless. Τα κομάτια που έχουν ήδη αποθηκευμένα σε λίστες μετατρέπονται αυτόματα στην lossless μορφή όταν επιλεγεί η αντίστοιχη ρύθμιση ή πρέπει να τα αποθηκεύσουν ξανά από την αρχή;Απλά εμφανίστηκε χωρίς κάποιο μήνυμα.
Να ρωτήσω όσους έχουν λάβει ήδη την επιλογή Lossless. Τα κομάτια που έχουν ήδη αποθηκευμένα σε λίστες μετατρέπονται αυτόματα στην lossless μορφή όταν επιλεγεί η αντίστοιχη ρύθμιση ή πρέπει να τα αποθηκεύσουν ξανά από την αρχή;
Ελπίζω να γίνεται μαζικά και όχι ένα ένα
Επίσης μιλάει για download. Εγώ λέω για τις λίστες στο desktop application στο laptopΕλπίζω να γίνεται μαζικά και όχι ένα ένα
Οι λίστες παίζουν lossless χωρίς να πειράξεις τίποτα, τρακαρισμένο.Επίσης μιλάει για download. Εγώ λέω για τις λίστες στο desktop application στο laptop