μολις μου ανοιξε και στο iphone και στο desktop του macbookσημερα το πρωι μου ανοιξε στο lossless στο android ...στο iphone ακομα τιποτα![]()
Most visitors online was 3965 , on 5 Oct 2025
μολις μου ανοιξε και στο iphone και στο desktop του macbookσημερα το πρωι μου ανοιξε στο lossless στο android ...στο iphone ακομα τιποτα![]()
Το δοκίμασα στον Mac μου... Έχει πλάκα να έχω και εγώ πρόβλημα με το σύστημα... Και δεν μπορώ να το δοκιμάσω σήμερα...Το ifi zen stream δεν το υποστηρίζει ακόμη τι κουλο είναι αυτο
Δεν χρειάζεσαι πλέον το Tidal , εκτός κι αν το είχες δωρεάν. Για τα 24/192 του Tidal , εφόσον είναι γνήσια και όχι up-sampled, θα κάνεις κάποιους συμβιβασμούς με το spotify .Σε μένα δεν έχει εμφανιστεί ακόμη.
Όμως θέλω να ρωτήσω το εξής:
Για κάποιον που έχει tidal, το οποίο δίνει έως 24/192kHz flac, ποιο το όφελος του Spotify έτσι ώστε να το περιμένει με τόση ανυπομονησία? Δίνει κάποιες extra δυνατότητες?
Βρίσκεις πολύ πιο εύκολα τα κομμάτια και τους δίσκους που ψάχνεις. Πολύ καλύτερες προτάσεις "ραδιόφωνο". Πιο εύχρηστο. Συνδέθηκε απροβλημάτιστα σε οποιαδήποτε συσκευή του ζητήθηκε. Ααα... τηλεχειριστήριο για οποιαδήποτε άλλη συσκευή που παίζει spotify οπουδήποτε.Σε μένα δεν έχει εμφανιστεί ακόμη.
Όμως θέλω να ρωτήσω το εξής:
Για κάποιον που έχει tidal, το οποίο δίνει έως 24/192kHz flac, ποιο το όφελος του Spotify έτσι ώστε να το περιμένει με τόση ανυπομονησία? Δίνει κάποιες extra δυνατότητες?
Μπορείς να το κάνεις αλλά είναι μανούρα για να παίξει bit perfect.Το Spotify δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή μουσικής με την κάρτα ήχου σε exclusive mode, σε αντίθεση με το Tidal που το υποστηρίζει.
Συνεπως προσοχή με τα settings της καρτας ήχου. Στα windows sound settings το playback να είναι ρυθμισμένο για 24 bit /44.1 KHz.
Με spotify connect ;Πριν λίγο το δοκίμασα στο σπίτι με το PIONEER N-50A.....έβγαλε το μήνυμα ότι η συγκεκριμένη συσκευή υποστηρίζει μέχρι 320kbit/s,άρα (και σε συνδυασμό με αυτό που είχε αναφέρει φίλος πιο πανω για ενα Yamaha wxc-50) παλιότερες συσκευές δεν μπορούν να αναπαράγουν lossless υλικό. Μπορεί να γίνει βέβαια με πλάγιο τρόπο (bubble upnp),αλλά δεν λέει......