Το untethered jailbreak για το 5.01 (4S και iPad 2) είναι κοντά

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.429
Το τρέχον πρόβλημα όσων ασχολούνται με το jailbreak είναι η untethered εφαρμογή του στις συσκευές που φορούν επεξεργαστή A5. Ο Γάλλος hacker Pod2g το έχει καταφέρει ήδη, με έναν περιορισμό όμως: Χρειάζεται λογαριασμό Apple developer, άρα είναι παράνομο να διατεθεί σε ευρεία κλίμακα.
Χθες, στο blog του, ανακοίνωσε πως μέσω συνεργασίας βρέθηκε λύση και το επίσημο jailbreak είναι θέμα ημερών.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το τρέχον πρόβλημα όσων ασχολούνται με το jailbreak είναι η untethered εφαρμογή του στις συσκευές που φορούν επεξεργαστή A5. Ο Γάλλος hacker Pod2g το έχει καταφέρει ήδη, με έναν περιορισμό όμως: Χρειάζεται λογαριασμό Apple developer, άρα είναι παράνομο να διατεθεί σε ευρεία κλίμακα.
Χθες, στο blog του, ανακοίνωσε πως μέσω συνεργασίας βρέθηκε λύση και το επίσημο jailbreak είναι θέμα ημερών.
Μετά είναι το θέμα της απλότητας στη χρήση. Αυτό που για άλλους είναι μειονέκτημα γιατί τους περιορίζει. Ασχολούμαι με τους Η/Υ από το 1985 και έχω ξοδέψει αμέτρητες ώρες σε γλώσσες, "σκάλισμα", μετατροπές, παραμετροποιήσεις, υποστήριξη σε φίλους και γνωστούς, διάβασμα, αρθρογραφία στον ειδικό τύπο κλπ Το μεγαλύτερο ποσοστό του χρόνου που σπατάλησα είχε να κάνει με βελτιώσεις κατασκευαστικών ελλείψεων, ασυμβατότητες και αναβαθμίσεις. Σε hardware και software.
Μίλησέ μας για σένα Άλεξ, για την παιδική σου ηλικία. Έβρισκες πολύ sexy την δασκάλα σου στο δημοτικό; :114:

...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.429
Απάντηση: Re: Το untethered jailbreak για το 5.01 (4S και iPad 2) είναι κοντά

Μίλησέ μας για σένα Άλεξ, για την παιδική σου ηλικία. Έβρισκες πολύ sexy την δασκάλα σου στο δημοτικό; :114:

...
Ξαναδιάβασε κι εσύ τι έγραψα: :114:

Το τρέχον πρόβλημα όσων ασχολούνται με το jailbreak
Δεν κάνω jailbreak στις Apple συσκευές μου. Απλά παρέθεσα το νέο.

Θα αρχίσω κι εγώ το κράξιμο για τα Android, Linux και λοιπά "φιλικά προς τον χρήστη" λειτουργικά και θα γίνουμε www.ksekatiniasma.com ... :116:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ξεκίνα άνετα. Δεν θα βρεις κανέναν να σου απαντάει γιατί απλά δεν υπάρχουν τόσο φανατικοί χρήστες όσο τα apple funboys από άλλα στρατόπεδα. Σήμερα android, αύριο windows, μεθαύριο κάτι άλλο. Μόνο εσείς πάτε ακόμη και για κατούρημα μαζί με το itunes. Αλλά και τι να πεις... Το link είναι λάθος δεν παραπέμπει πουθενά. Από το iphone γράφεις; :142:

...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.429
Απάντηση: Το untethered jailbreak για το 5.01 (4S και iPad 2) είναι κοντά

Ξεκίνα άνετα. Δεν θα βρεις κανέναν να σου απαντάει γιατί απλά δεν υπάρχουν τόσο φανατικοί χρήστες όσο τα apple funboys από άλλα στρατόπεδα. Σήμερα android, αύριο windows, μεθαύριο κάτι άλλο. Μόνο εσείς πάτε ακόμη και για κατούρημα μαζί με το itunes. Αλλά και τι να πεις... Το link είναι λάθος δεν παραπέμπει πουθενά. Από το iphone γράφεις; :142:

...
Εγώ δεν είμαι fanboy κανενός. Απλά γουστάρω να πηγαίνω κόντρα :105: σε αυτούς που συνδέουν τα προσωπικά τους "πιστεύω" με τις εταιρείες τεχνολογίας, πέραν των όσων +/- έχουν.
Όπως θυμάσαι παλιότερα, ο "κακός" της υπόθεσης ήταν η Microsoft και οι "αγανακτισμένοι" το γύριζαν στο Linux για να διαφέρουν ιδεολογικά από τα μονοπώλια των Αμερικανών. Τώρα που βγήκε στο προσκήνιο η Apple τάσσονται με όλους τους αντιπάλους της για να κάνουν "αντίσταση", σαν κάτι αριστερούς που νομίζουν ότι η γνώμη τους μετράει. Λες κι αν έχω π.χ. Android κινητό με το τελευταίο CyanogenMod και η αρχική οθόνη είναι custom, ή κάνει μια λειτουργία που ποτέ δεν θα χρειαστώ πρακτικά, κάτι τρέχει στα γύφτικα...

Fanboys υπάρχουν σε όλα τα στρατόπεδα (όπως και στο ποδόσφαιρο). Η μ@λακία τους είναι ότι πιστεύουν ότι αυτοί έχουν δίκιο και οι άλλοι είναι θύματα.
Σαφώς και υπάρχουν σοβαροί χρήστες σε όλες τις πλατφόρμες που ξέρουν ακριβώς τι ζητούν και γιατί έκαναν συγκεκριμένες επιλογές. Αυτοί βέβαια δεν εμφανίζονται σε fora και σε συζητήσεις αντιπαλότητας.

Εγώ πάντως, για να το ξεκαθαρίσω, στις χαλαρές κουβέντες θα υποστηρίζω πάντα τον κατασκευαστή που μισούν οι αντιδραστικοί. Ειδικά δε αν έχει γίνει lifestyle και η μόδα προέρχεται εξ Αμερικής. Εξάλλου είμαι γνωστός κοινωνικός ρατσιστής και δεν θα με χαλούσε άλλο ένα κριτήριο για να αραιώσω με μερικούς ακόμα... :114:

Αυτα τι ειναι?

Δεν χρειαστηκε να κανω ποτε...
Και καλά έκανες!

Reaction score
17.384

Όπως θυμάσαι παλιότερα, ο "κακός" της υπόθεσης ήταν η Microsoft και οι "αγανακτισμένοι" το γύριζαν στο Linux για να διαφέρουν ιδεολογικά από τα μονοπώλια των Αμερικανών. Τώρα που βγήκε στο προσκήνιο η Apple τάσσονται με όλους τους αντιπάλους της για να κάνουν "αντίσταση", σαν κάτι αριστερούς που νομίζουν ότι η γνώμη τους μετράει. Λες κι αν έχω π.χ. Android κινητό με το τελευταίο CyanogenMod και η αρχική οθόνη είναι custom, ή κάνει μια λειτουργία που ποτέ δεν θα χρειαστώ πρακτικά, κάτι τρέχει στα γύφτικα...

Reaction score
248

οι JB, ας περάσουν από πάνω το redsn0w 0.9.10b4, διορθώνει το πρόβλημα με το iBooks.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss