Το -WD- ..MEDIA PLAYER τελικά παίζει σωστά τους ελληνικούς υπότιτλους??

Reaction score
0
Ειναι οκ βρε παιδια η οχι ???

Ρωτας στα γνωστα μαγαζια και σου λενε κανε update firmware...αλλα δεν ειναι σιγουροι αν παιζουν σωστα πλεον τα greek-srt.

Φυσικα δεν μιλαμε να τα μετατρεπουμε για να τα δουμε.

Οπως ειναι απο internet παιζουν σωστα οπως σε αλλα media player η οχι ??

ναστε καλα.

Reaction score
8
Με το τελευταιο firmware οχι,μονο με την 1.01.02 παιζουν σχετικα καλα

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Το -WD- ..MEDIA PLAYER τελικά παίζει σωστά τους ελληνικούς υπότιτλους??

αυτο patch ειναι η αλλαγη firmware ??

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Re: Το -WD- ..MEDIA PLAYER τελικά παίζει σωστά τους ελληνικούς υπότιτλο

αυτο patch ειναι η αλλαγη firmware ??
οχι δεν είναι αλλαγή firmware αλλα μια ελληνική βελτίωση του 1.01.02.Θα μπορείς να ρυθμίσεις το μενου να φαίνεται στα ελληνικά και να έχει προστεθεί αλλη μια ελληνικη γραμματοσειρά για υποτιτλους.Άλλοι παρατήρησαν βελτίωση στην μικρή χρονοκαθυστέρηση των srt υποτίτλων αλλοι όχι.Πάντως το patch ,γενικότερα,βελτιώνει τα πράγματα.

Για μένα η έκδοση 1.01.02 με το ελληνικο patch με καλύπτει σχεδόν απόλυτα για όλες τις χρήσεις που του κάνω.Το μόνο που μου λείπει είναι τα thumbnails αλλα σιγά το πρόβλημα τωρα!!

Reaction score
0
.......Για μένα η έκδοση 1.01.02 με το ελληνικο patch με καλύπτει σχεδόν απόλυτα για όλες τις χρήσεις που του κάνω.Το μόνο που μου λείπει είναι τα thumbnails αλλα σιγά το πρόβλημα τωρα!!.........

ΑΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΗΧΟ DTS ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Το -WD- ..MEDIA PLAYER τελικά παίζει σωστά τους ελληνικούς υπότιτλους??

Για να δούμε αν το Patch θα βοηθήσει με τους υπότιτλους...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Το -WD- ..MEDIA PLAYER τελικά παίζει σωστά τους ελληνικούς υπότιτλους??

Για να δούμε αν το Patch θα βοηθήσει με τους υπότιτλους...
Εγώ πάντως που το δοκίμασα έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Εβαλα τη γραμματοσειρά Greek (Windows) και διορθώθηκε το πρόβλημα με το τονισμένο Α. Επίσης δεν παρατήρησα διαφορά στην καθυστέρηση των ελληνικών υπότιτλων σε σχέση με την original 1.01.02
Συγχαρητήρια στο δημιουργό του patch

Reaction score
0
Απάντηση: Το -WD- ..MEDIA PLAYER τελικά παίζει σωστά τους ελληνικούς υπότιτλους??

Αυτό το Patch το κάνουμε εγκατάσταση όπως και το κάναμε και για το firmware?Πως γίνεται?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Το -WD- ..MEDIA PLAYER τελικά παίζει σωστά τους ελληνικούς υπότιτλους??

Αυτό το Patch το κάνουμε εγκατάσταση όπως και το κάναμε και για το firmware?Πως γίνεται?
Ειναι ήδη προσαρμοσμένο στο firmware που κατεβάζεις. Απλά το περνάς. Δεν κάνεις τίποτε άλλο.

Reaction score
0

Εγώ που ήδη έχω κάνει αναβάθμιση στη 1.01.02 πρέπει να κατεβάσω αυτό εδώ http://www.mediafire.com/?t5oiwmmynku και να το περάσω όπως πέρασα το αρχικό firmware?Δηλαδή σε άδειο memory stick κτλπ?

Reaction score
1

Εγώ που ήδη έχω κάνει αναβάθμιση στη 1.01.02 πρέπει να κατεβάσω αυτό εδώ http://www.mediafire.com/?t5oiwmmynku και να το περάσω όπως πέρασα το αρχικό firmware?Δηλαδή σε άδειο memory stick κτλπ?

Ναιιιιιιιιι!!!! (όχι απαραίτητα σε αδειο memory stic, αρκεί να είναι χύμα τα αρχεία wdtv.bin και wdtv.ver , αφού ξεσιμπιέσεις το WDTV_FW_1_01_02_GR.zip του rezmus!!!).

Reaction score
0

Ευχαριστώ παιδιά!!!Εγώ πάντως αν φτιαχτεί και το "'Α" και κάτι άλλα ψιλά θα είμαι πολυ ευχαριστημένος απο το μηχάνημα.Ηδη τα σπάει...

Reaction score
0
εφοσον ολα δουλευουν σωστα δεν μενει παρα η μεταφραση του απο τον φιλο
τον Πορτογαλο.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.310
Members
38.448
Νεότερο μέλος
Gian