Τρίτο σαμπ;

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.562
Τελικά από τα αναγραφόμενα, (και σε άλλα σημεία εδώ μέσα), πολύ λίγα είναι τα sub που κάνουν σωστά για αυτό που έχουν κατασκευασθεί. Τρία έχω αλλάξει μέχρι τώρα και το ένα είναι χειρότερο από το άλλο.

Τα περισσότερα πάσχουν από ατάκα, έχουν βαθύ μεν αλλά μάλλον έξω από την πραγματικότητα χαμηλό. Μόνο δηλαδή για εντυπωσιασμό! Μου θυμίζουν σε ήχο, τους τύπους που κυκλοφορούν με τα φτιαγμένα saxo και σηκώνουν τις γειτονιές στον αέρα.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.840
Τελικά από τα αναγραφόμενα, (και σε άλλα σημεία εδώ μέσα), πολύ λίγα είναι τα sub που κάνουν σωστά για αυτό που έχουν κατασκευασθεί. Τρία έχω αλλάξει μέχρι τώρα και το ένα είναι χειρότερο από το άλλο.

Τα περισσότερα πάσχουν από ατάκα, έχουν βαθύ μεν αλλά μάλλον έξω από την πραγματικότητα χαμηλό. Μόνο δηλαδή για εντυπωσιασμό! Μου θυμίζουν σε ήχο, τους τύπους που κυκλοφορούν με τα φτιαγμένα saxo και σηκώνουν τις γειτονιές στον αέρα.
Aν το σαμπ δεν ρυθμιστεί σωστα, δεν παίζει. Μόνο βαβούρα κάνει.

Για να ρυθμιστεί σωστα θελει τον κατάλληλο εξοπλισμό και γνώσεις.
Δηλαδη επαγγελματία ή άπειρο διάβασμα και REW-Umik.

Αλλιως άστο, δεν...

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.562

Reaction score
92
Πω-πω τι μαθαίνω ο άνθρωπος βραδιάτικα !!!!!!! Σκέτη εγκυκλοπαίδεια είστε βρε παιδιά :thumbsup:

Reaction score
1.042
Σημερα καθισα και εφερα τα 160 ρια μπροστα απο τα σαμπ και με παίξιμο των βασεων 5-6 εκατοστα προς τα μεσα ! Περιμενω κ τα πισω 160 ,σε αντικατασταση των 150 ! μολις ερθουν θα ξανακανω ενα νεο καλιμπραρισμα να δω τυχον διαφορεςk !
https://www.dropbox.com/s/sh592s9id285us2/IMG_20170604_173529.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/8ai5vzpuh9r6k9d/IMG_20170604_173521.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/qurtx5egcwae0at/IMG_20170604_173430.jpg?dl=0

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.158
Νομίζω καλύτερα από πριν.

Χωρίς αλλαγές στο καλιμπραρισμα, άκουσες καμία διαφορά;

Reaction score
1.042
Δεν ακουσα ακομα ,το βραδυ
τωρα ειναι περιπου 2 μετρα απο το κεντρο σημειου ακροασης και 30 εκατοστα ποιο μπροστα απο πριν

Reaction score
1.042
Δευτερα παραλαμβανω το τριτο κλιπς
Σε δουλεια να βρισκομαστε λοιπον καλοκαιριατικα
Στην ρυθμιση λοιπον και τα 2 μπροστινα βγαινανε στην ιδια αποσταση και ειχαν ρυθμιστει στα ιδια db!
Σκεφτομενος μπακαλιστικα ,σκεφτηκα οτι αφου τα στα 2 μπροστινα εχω τις ρυθμισεις ,αποσταση και την ενταση ,που διαμορφωσε ο ενισχυτης με Υ καλωδιο ,ενωνω τα 2 μπροστα και βαζω το τριτο τερμα γωνια σε αποσταση 3.5 μετρα απο την θεση ακροασης ,αντιστρεφω την φαση και καλιμπραρω με τον ενισχυτη
Η αλλη σκεψη ειναι οτι μετραω με το ενα μπροστα και το πισω και μετα βισματωνω και το δευτερο μπροστα
και στις 2 περιπτωσεις εχω κρατησει σημηωσεις απο τις μετρησεις και τις αντιπαραβαλω με την παλια ,με τα 2 ανεξαρτητα σαμπ μπροστα !
Για του χρονου το καλοκαιρι η θεια απο την Αμερικη ,μπορει να μου φερει το minidsp 2x4 hd μαζι με το μετρητικο μικροφωνο και το software και ξανα απο την αρχη!!

(Οπως εχω γραψει ,το δευτερο μου Κlipsch μπροστα εκαψε τον ενισχυτη ,αλλα ο Κ.Τροβας μου ειπε οτι βρηκε ανταλλακτικα ,οποτε ελπιζω να το εχω κ αυτο την αλλη εβδομαδα)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.255
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale