Τραγούδια-Μουσική για ...δοκιμή και σετάρισμα ...sub

toulou

Δικαναλίδης
Μηνύματα
1.397
Reaction score
1.856
Μήκος και πλάτος δωματίου είναι πολύ κοντά (3,45 και 3,60μ). Εκεί που είναι το σαμπ, διεγείρει δύο ίδια στάσιμα πρακτικα (στα 50 και 48Hz --> ο συντονισμός "εκεί γύρω στα 50Hz" που προανέφερες, καθώς και ένα γύρω στα 35Hz από την διαγώνιο.
Αν το σαμπ πάει αριστερά σου (να γίνει "κομοδίνο" πχ ; ) αντί να συντονίζει, θα ακυρώνει τα 48Hz, ενώ και το στάσιμο των 35 θα σπάσει
 

toulou

Δικαναλίδης
Μηνύματα
1.397
Reaction score
1.856
Η σκληροπυρηνική κίνηση! :

Κολλάς το γραφείο στο κρεβάτι (το σέρνεις προς τα δεξιά όπως κοιτάμε την κάτοψη που πόσταρες), με το σαμπ δίπλα σου μεταξύ της καρέκλας και του κρεβατιού.
Αν υπάρχει κάτω κεφαλάρι που εμποδίζει την μοναδική πρόσβαση προς το κρεβάτι... το πριονίζεις, ή πηδάς από πάνω :D Το πως θα στρώνεις το κρεβάτι... πρόβλημα της καμαριέρας :) :)

Συμβαίνουν όλα τα λεχθέντα με τα στάσιμα, συν το ΜΕΓΑΛΟ πλεονέκτημα της συμμετρίας ως προς τους πλάγιους τοίχους, με καθυστέρηση ανακλασεων ~6msec. ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΟ για εικόνα και αληθοφάνεια.

Εννοείται οτι θα ακούς με τις πόρτες του γεμάτου ρούχα ντουλαπιού ανοιχτές, και οτι θα πειραματιστείς με το ακριβές ποσοστό ανοίγματος (ή μη) της πόρτας του δωματίου :dance2::dance2::dance2:
 
Last edited:



Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.591
Μηνύματα
2.866.839
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top