Τρανζίστορ ενισχυτής για Triangle Heliade

Reaction score
0
Για να μην μπρερδέψω τα θέματα...
Ποιόν τρανζιστοράτο ενισχυτή θα μου προτείνατε μέχρι 1500€?
Με τα συγκεκριμένα ηχεία έχω ακούσει τους Dansen B-110 και Naim Nait Xs.
Να κοιτάξω και κάποιον άλλο?

Reaction score
0
Απάντηση: Τρανζίστορ ενισχυτής για Triangle Heliade

Ένας φίλος μου πρότεινε το YBA Design Ya-210 (αν θυμάμαι καλά το μοντέλο, που παίζει στα 1500€). Μου ανέφερε ότι είναι πολύ καλύτερος από τους 2 που άκουσα.

Ταιριάζει με τα ηχεία μου?

Reaction score
0

Ρε παιδιά, μια πρόταση...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Προτάσεις υπάρχουν πολλές. Απλά διευκρίνισε κάποια πράγματα ακόμη.

Και ο Densen και ο Naim και ο YBA που αναφέρεις είναι πολύ καλοί ενισχυτές, ο καθένας με τα υπέρ του και τα κατά του. Απλά για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα πρέπει να ακούσεις και αυτό είναι λιγουλάκι δύσκολο.

Υπάρχουν επίσης σε αυτή την κατηγορία τιμής ο Unison Research Unico, ο Hegel H1 και ο Creek Destiny.

Προσωπικά θα πήγαινα είτε για τον Creek, είτε για τον YBA, είτε τον Naim αλλά προσωπικά πάλι δεν θα τους συνδύαζα με τα Triangle.

Reaction score
0

Τι θες να διευκρινίσω?
Χθες πήγα και άκουσα τον Yba και μέσα στο Σ/Κ θα πάω να ακούσω (αν προλάβω) και αυτούς πυ αναφέρεις.
Με τα Triangle ποιούς θα συνδύαζες?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Τι θες να διευκρινίσω?
Βασικά τι είδους μουσική ακούς, σε τι εντάσεις κλπ κλπ.

Χθες πήγα και άκουσα τον Yba και μέσα στο Σ/Κ θα πάω να ακούσω (αν προλάβω) και αυτούς πυ αναφέρεις.
Με τα Triangle ποιούς θα συνδύαζες?
Το θέμα είναι να μπορείς να ακούς τους ενισχυτές με τα ηχεία που θα συνοδεύσουν, και αυτό είναι λίγο δύσκολο. Ο Yba πως σου φάνηκε;

Νομίζω ότι στα Triangle θα ταίριαζε περισσότερο κάποιος υβριδικός ενισχυτής, όπως ο Unison Research Unico.

Reaction score
0

Κυρίως κλασικό ροκ (δεκαετία '70) αλλά και ελληνικό έντεχνο. Σε ένταση δεν υπερβαίνω το μισό της έντασης του ενισχυτή μου. Ο χώρος μου είναι 4x7m.
Για τον ΥΒΑ μου άρεσε ο ήχος του και θα πάω να τον ξανακούσω (αυτή τη φορά θα φροντίσω να πάρω και τα ηχεία μου).

Reaction score
3
Κανε και μια ακροαση σε audia flight 3 kai sim audio moon το μικρο μοντελο κανουν λιγο παραπανω αλλα αξιζουν

Reaction score
0

Αν πάω σε υβριδικό πχ Pathos Classic One MkIII, θα μου τον προτείνατε (ή κάποιον άλλον αντίστοιχα) ?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.091

Δεν θέλω να σου μεταδώσω κανένα αρνητικό vibe, αλλά με ένα μικρό ψάξιμο, μπορείς να διαπιστώσεις πως μετά το λαμπάτο στάδιο του προενισχυτή, η ίδια η Pathos αναφέρει (στην τελευταία ενότητα της σελίδας) πως έχει τοποθετήσει έναν τελεστικό για να οδηγήσει τον ενισχυτή τάσης του τελικού σταδίου, τον οποίο μάλιστα αναφέρει ως ultra low noise. Τώρα, τί δουλειά έχει ένας ultra low noise τελεστικός μετά από ένα -εκ φύσεως- θορυβώδες λαμπάτο στάδιο, αυτό μονάχα οι ίδιοι το ξέρουν. Άρα, όπως καταλαβαίνεις, ο Classic MKIII είναι υβριδικός περισσότερο για το μάτι, παρά για την ουσία, η οποία βέβαια είναι πιο πεζή, καταρρίπτοντας το μύθο λάμπα = high end κλπ. Γενικά, μηχανήματα με τέτοια εξεζητημένη εμφάνιση, προσωπικά τα κοιτάζω με μισό μάτι, και η παρούσα επισήμανση είναι ένας από τους λόγους.

Προσωπικά, σου προτείνω αυτό και αυτό.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas