Τρελάθηκε το plaisio;

Reaction score
11

Reaction score
11
Μου φαίνεται οτι σε ένα χρόνο δεν θα μιλάμε πλέον για τηλεοράσεις 42 ιντσών αλλά για 46 και πάνω, στις τιμές που παίζουν τώρα οι 46άρες.
Αυτοί που θα έχουν TV 42 ιντσών θα αισθάνονται σαν φτωχοί συγγενείς όπως συμβαίνει σήμερα με τις 32άρες που οι περισσότεροι τις τοποθετούν πλέον στην κρεβατοκάμαρα.

Reaction score
14
σε τέτοια τιμή επιτέλους εφτασε η τεχνολογία κοντά σε αυτό που είχαν ανακοινώσει SAMSUNG/SONY πρίν 2 χρόνια περίπου. πολλές ίντσες και φυσικά σε χαμηλές τιμές.... ανέφεραν κάτι για κόστος παραγωγής 10 δολλάρια η ίντσα!

Καλά πάμε, παιδιά η SHARP είναι αυτή την στιγμή η μεγαλύτερη full ΗD στα λεφτά αυτά. Τρέχτε προλάβετε!

Reaction score
0
όσο σκέφτομαι ότι πριν 11 μήνες έδωσα 1950 ευρω για την μικρή της αδελφή των 37''.....εξαιρετική τηλεόραση....αλλά αυτά έχει η τεχνολογία

VG

Reaction score
0
Να μας πουν και τι τηλεοπτικο σημα θα δουμε σε τοσες ιντσες...ουτε στον χειροτερο εχθρο μου!

Reaction score
1
Απάντηση: Τρελάθηκε το plaisio;

Την είδα να παίζει στο Media Markt Αργυρούπολης σε HD σήμα και ήταν η χειρότερη απ΄όλες.
Φανταστείτε τι γίνεται σε SD...
Πάντως...κλειστή,είναι πολύ εντυπωσιακή.

Reaction score
11
Την τηλεόραση αυτή κάποιοι πρέπει να την πλήρωσαν 4000€ ευρώ πριν από λίγο καιρό.
Δεν μπορεί να είναι για πέταμα.
Ούτε μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς η ολιγόλεπτη θέαση μιας τηλ. σε ένα κατάστημα.
Για να δώσω ένα παράδειγμα κάποια φορά είχα πάει να δω τηλεοράσεις και ρωτάω την πωλήτρια που ήταν εκεί γιατί η μία ήταν με ποιό έντονα χρώματα από την άλλη και μου λέει είναι θέμα ρυθμίσεων. Μου δίνει λοιπόν το τηλ. και άρχισα να την σκαλίζω.
Καταλαβαίνετε όταν έφυγα πως την άφησα.

Reaction score
6
Απάντηση: Τρελάθηκε το plaisio;

Στο public πριν μια βδομάδα επεσα σε μια πλάσμα LG 50αρα 720p που η τιμή της δεν ξεπερνούσε τα 1500 ευρω.
Οι τιμες συνεχίζουν να πεφτουν με εντυπωσιακούς ρυθμούς.

Reaction score
0
Απιστευτη τιμη!

Σωκρατη, οταν τη συγκρινες και την εβγαλες τη χειροτερη, ολες οι υπολοιπες μηπως ητνα πλασμα? Γιατι εχω παρατηρησει οτι εχεις ενα κολληματακι οσον αφορα το θεμα plasma vs lcd ....του στυλ "plasma ναναι και οτι ναναι"....χωρις να ειναι κακο...και εμενα μου αρεσουν λιγο περισσοτερο οι plasma, απλα για οποιον δεν εχει δει αλλα posts σου μπορει να νομιζει απο το σχολιο σου οτι η τηλεοραση ειναι για πεταμα.

Reaction score
1
Πάντως χθες το πλαίσιο είχε τη samsung 40f86b στα 1799 ευρώ.
Η τιμή είναι προσφορά για λίγο χρονικό διάστημα.

Reaction score
0
Αν εννοεις την f86,πηγα εχθες στην Ηλεκτρονικη Αθηνων.Την ειχαν συνδεδεμενη με ενα hd-dvd της Toshiba και εδειχνε μια συναυλια.Η εικονα ηταν τιγκα στο θορυβο.Για tv που εχουν ακουστει τοσα πολλα,κατι δεν πηγαινε καλα.Παιδια που την εχουν μπορουν να βοηθησουν,γιατι ηταν μια απο τις επιλογες για αγορα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef