Τρικάναλος τελικός ?

Reaction score
29
Τα δεδομένα :

Ολοκληρωμένος AV : Pioneer AX10
Ηχεία (μπροστά τριάδα) : Audio Spectrum Studio 6 και ESTIA κεντρικό

Χρήση 70/30 σινεμά/μουσική

Ψάχνω λοιπόν για κάποιον τρικάναλο τελικό, ο οποίος θα μπορέσει να μου δώσει ΚΑΛΥΤΕΡΟ αποτέλεσμα, απο το παρόν στήσιμο σε λογική τιμή, αν υπάρχει.Σκοπός είναι να οδηγήσει μόνο την μπροστά τριάδα, ενω τα υπόλοιπα ο AV

Για δώστε καμιά πρόταση μπας και μπει στο σχέδιο.

Reaction score
2
Απάντηση: Τρικάναλος τελικός ?

Ρίξε μια ματιά σε αυτόν. Τον έχω δύο χρόνια τώρα να οδηγεί τα Monitor Audio RX-6 και RX-Center και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Αγορά απευθείας από Αμερική, κόστος μεταφοράς 50$ και παράδοση περίπου μία εβδομάδα μετά την παραγγελία μου.

Reaction score
29

Μέχρι 400-500€ το πολύ.
Απλά μιλάμε για αποτέλεσμα καλύτερο.Αν είναι παραπλήσιο(απο το οποίο δεν εχω παράπονο βεβαια), δεν χρειάζομαι.
Ψαχνω το κάτι παραπάνω αν υπάρχει.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434

Δεν νομίζω να υπάρχει τρικάναλος τελικός σε αυτό το κοστολόγιο.

Reaction score
29

Ωραία βγάλουμε απο τη μέση το συγκεκριμένο μπατζετ και βλέπουμε. :)

Απλα ας έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, το να ξεφύγουμε το λιγότερο δυνατόν.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
Απάντηση: Re: Τρικάναλος τελικός ?

Ωραία βγάλουμε απο τη μέση το συγκεκριμένο μπατζετ και βλέπουμε. :)

Απλα ας έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, το να ξεφύγουμε το λιγότερο δυνατόν.
Ε,τότε:

Είναι θερίο.Θα βγάλει μιά βόλτα τα AS να πάρουν τον αέρα τους και μετά θα στα φέρει πίσω:biggrin:

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Αν δεν υπάρχει 6ο και 7ο ηχείο, γιατί δε χρησιμοποιείς τη δυνατότητητα του ΑΧ-10 να διενισχύσης τα 6αρια;
Αφαιρείς τα μεταλλικά που ενώνουν το κάτω ζεύγος μπόρνες με το επάνω, επιλέγεις τη λειτουργία bi-amp, ένα επιπλέον ζεύγος καλωδίων από το 6ο και 7ο κανάλι του ΑΧ-10 στις επάνω μπόρνες του ηχείου.
Αυτό, με την προϋπόθεση ότι δεν έχεις 6ο και 7ο ηχείο, γιατί δεν κατάλαβα αν υπάρχουν και ο πληθυντικός χρησιμοποιήθεκε για τα δύο ηχεία πίσω "Σκοπός είναι να οδηγήσει μόνο την μπροστά τριάδα, ενω τα υπόλοιπα ο AV"

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.126
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON