- Reaction score
- 968
Για την τροφοδοσία ψηφιακού ενισχυτή τάξης D μιλάμε ή δεν κατάλαβα κάτι?
κάτι δε κατάλαβες καλά. μιλάμε για τροφοδοσία ενισχυτή τάξης D.Για την τροφοδοσία ψηφιακού ενισχυτή τάξης D μιλάμε ή δεν κατάλαβα κάτι?
Den μας κανει .Ειναι Αμερικανα αρα ειναι γεματη σιλικονηορίστε ένα κορίτσι για ...αξέχαστες εμπειρίες!!!
(είπαμε, δε χαλάμε χατήρια...)
![]()
αυτή σας κάνει κύριε δύσκολε?Den μας κανει .Ειναι Αμερικανα αρα ειναι γεματη σιλικονη
αυτή σας κάνει κύριε δύσκολε?
![]()
παιδια ζηταω συγνωμη το λαθος ειναι δικο μου δεν ειδα οτι ειναι ψηφιακο.Για την τροφοδοσία ψηφιακού ενισχυτή τάξης D μιλάμε ή δεν κατάλαβα κάτι?
Ενα μικρο σχολιο εδω.Ο μετασχηματιστής θα νιώθει πολύ πιο άνετα αν αντιστραφεί η φάση του ενός καναλιού. Αυτό μπορείς να το κάνεις πολύ εύκολα, με πολλά ταυτόχρονα οφέλη, με χρήση μετασχηματιστή εισόδου, που εκτός από γαλβανική απομόνωση να κάνει και αντιστροφή φάσης στο ένα κανάλι (φυσικά το ένα ηχείο θα το συνδέεις ανάποδα, το "+" του ενισχυτή στο "-" του ηχείου και θα είσαι ΟΚ)
δεν είναι ψηφιακό. διακοπτικό είναι. αναλογικότατο.παιδια ζηταω συγνωμη το λαθος ειναι δικο μου δεν ειδα οτι ειναι ψηφιακο.
πολύ σωστά. :126:...Εδω ειναι που η αναστροφη του ενος καναλιου βοηθαει να αντιμετωπιστει το φαινομενο.
Οι γεφυρωμενοι class-d (full bridge) δεν το εμφανιζουν.
μία λέξη πολύ θεωρία...:116:. αναλογικότατο.
Κωστα με βαση τον τιτλο του post μιλαω.δεν είναι ψηφιακό. διακοπτικό είναι. αναλογικότατο.
ναι, αναπαράγεις το λάθος.:137::142::138:Κωστα με βαση τον τιτλο του post μιλαω.
Κωστα καλησπερα . Το πρωι με την κορουλα μου αγκαλια κλικαρισα πανω στο μηνυμα του Μανου εκει που μιλαει για αυξηση της χωρητικοτητας των πυκνωτων. Ειπα την γνωμη μου νομιζοντας οτι εχουμε να κανουμε με εναν ενισχυτη κλασικο που δουλευει σε α,β . δεν μπορω πραγματικα να καταλαβω το υφος . Ζηταω στην πορεια συγνωμη οχι για το quote που μου εκανες , αλλα για το οτι ειναι σε ταξη d και δεν εχω εμπειρια . κανεις δευτερο quote, και σου απανταω [με βαση τον τιτλο του post] δεν μπορω πραγματικα να καταλαβω το υφος.ναι, αναπαράγεις το λάθος.:137::142::138:
![]()
α, να σου εξηγήσω:δεν μπορω πραγματικα να καταλαβω το υφος . Ζηταω στην πορεια συγνωμη οχι για το quote που μου εκανες , αλλα για το οτι ειναι σε ταξη d και δεν εχω εμπειρια . κανεις δευτερο quote, και σου απανταω [με βαση τον τιτλο του post] δεν μπορω πραγματικα να καταλαβω το υφος.
δηλαδής οι ψηφιακοί ενισχυτές ποιοί είναι?τί διαφορά έχουν?πώς το ορίζεις?Νομίζω πως ξεδιάλυνα το τοπίο, οπότε δε χρειάζεται κάτι περαιτέρω, σωστά?