Πωπω έγραψες φίλε!
Τρέμω και μόνο στη σκέψη, αυτό που έκανες μου φαίνεται ακατόρθωτο.
Πρέπει να έχεις απίστευτη υπομονή
Εγώ θα τα'χα πάρει στο κρανίο και θα είχα σακατέψει το πάτωμα με τη σέγα μου φαίνετα...να μάθει να το παίζει δύσκολο :mrgreen: :mrgreen:
Έχοντας μπει και γω στην διαδικασία ανακαίνισης του home cinema μου, έπρεπε να βρω τρόπο να κρύψω τα επιπλέον καλωδια που θα έπρεπε να βαλω μετα την αγορά του προβολέα.
Ετσι ακολούθησα το παραδειγμα του Θανάση και μετα από τηλεφωνική επικοινωνία για το τι θα πρέπει να προσέξω ιδού το δικο μου αποτέλεσμα.
Στην παρακάτω φωτο σας δείχνω την είσοδο των καλωδίων που κατευθύνονται προς τον προβολέα όπως επίσης και τα καλωδια των περιφερειακών ηχείων.
Μεσα σε αυτά υπάρχουν ακομα, το καλώδιο ρεύματος που συνδέετε δίπλα στο Ups ,το καλώδιο video (για το τηλεοπτικό σημα) όπως επίσης και αυτου του DVI.
Από δω η έξοδος και την συνεχεια την αναλαμβάνει το καναλι που οδηγεί τελος τα καλώδια στον προορισμό τους ( προβολέα και ηχεία)
Η απόσταση που διάνυσαν τα καλώδια κατω από το πάτωμα είναι τρεισήμισι μετρα, και πρεπει να νας πω πως δεν παιδεύτηκα καθόλου σε σχεση με τον Θανάση, καθως η τυχη του πρωτάρη ( επιτέλους) ηταν με το μερος μου.
Με την πρωτη προσπάθεια και σε χρονο μολις 15 δευτερόλεπτων τα ειχα καταφέρει.
Εγω υπηρξα τυχερος επειδη ηθελα να περασω καποια καλωδια κατω απο το πατωμα μπροστα απο μια πορτα μονο, οποτε εκανα μια γραμμη μεταξυ του μαρμαρου και του πατωματος με ενα τρυπανι. Θα ανεβασω και καμια φωτο αργοτερα.