Τρόποι βελτίωσης τεντώματος πανιού;

Reaction score
1
paidia kalispera,
exo mia o8oni 104'' megavision xeirokiniti grey.
einai poly kali kataskeyastika alla to mono problimataki poy exo einai oti moy kanei 2 diagonies zares (apo tin 1h imera poy tin pira)
piga kai pira 2 baridakia psarematos (apo 900gr to ka8e ena) kai ta ebala sto teleioma toy panioy deksia-aristera alla ih beltiosi einai sxedon midamini...
ti allo mporo na kano ? :110:
sas eyxaristo ek ton proteron..!!! :102:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Re: tropoi beltiosis tentomatos panioy ?

Δυστυχως αγαπητε φιλε, θα πρεπει να το συνηθισεις... Δεν υπαρχει τροπος που να εξαφανιζει τις ζαρες. Ο,τι και να δοκιμασεις, θα υπαρχουν.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Καλησπέρα volleyst.

Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να διαβάσεις τους κανόνες λειτουργίας του forum, όπου αναφέρεται ότι τα μηνύματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στα ελληνικά και όχι greeklish.

O κανόνας αυτός θα πρέπει να διατηρείται για τη διευκόλυνση όλων, τόσο στην ανάγνωση, όσο και στην αναζήτηση.

Reaction score
384
Δυστυχως δεν εχω ακουσει ακομα για καμια λυση στις ζαρες. Τελικα οι σταθερες οθονες αλλα και οι tensioned ειναι η λυση στα προβληματα.

Reaction score
1
παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας...!!!
κσι συγνωμη για τα greeklish.

Reaction score
1
καλημερα ... παιδια δοκιμασα κατι χθες και ειδα βελτιωση.
ενωσα με τριχα ψαρεματος τις 2 ακρες δεξια και αριστερα καθετα διπλα απο το πανι και εβαλα μικρα τσιμπιδακια πιασμενα στην τριχα και το πανι μου.
οταν μαζευω πανω το πανι απλα βγαζω τα τσιμπιδακια απλα περισσευει λιγο τριχα αλλα δεν με πειραζει.
εμενα μου εκανε δουλεια γιατι εχω βαλει και βαρυδακια να κρατανε το πανι κατω εαν καποιος δεν εχει βαρυδακια το κατω μερος του πανιου του θα το ανεβαζει η τριχα...
εκανα ''δουλεια''.

Reaction score
0
Είχα το ίδιο πρόβλημα παλιότερα με μια megavizion 93'' χιεροκίνητη. Οι διαγώνιες ζάρες καταλήγουν στο κέντρο που βρίσκεται το κορδονάκι που την τραβάς, και εμφανίζονται εξαιτίας της πίεσης που ασκείται κάθε φορά που την ανεβάζεις-κατεβάζεις.
Επειδή δεν ήθελα να καταφύγω σε πατέντες ξεκρέμασα την οθόνη, την πήγα στο εργατσήριο της megavizion στα Γλυκά Νερά και σε λίγες ώρες την είχαν κάνει ηλεκτροκίνητη με πολύ μικρό κόστος.
Από τότε οι ζάρες δεν εξαφανίστηκαν μεν αλλά έχουν γίνει πολύ πιο ήπιες, σε ποσοστό και 80% θα μπορούσα να πω. Αν έχεις το κουράγιο να ξεκρεμάς δοκίμασέ το.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.660
Απάντηση: Τρόποι βελτίωσης τεντώματος πανιού;

Το θέμα είναι ότι έχω κι εγώ μια Megavizion 96" ηλεκτρική και έχει κι αυτή τις ζαρούλες της κυρίως από δεξιά.
Εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι είναι μάλλον από την κοιλιά που κάνει αναπόφευκτα στο κέντρο του ο άξονας.
Δεν μπορεί να είναι τελείως άκαμπτος με πλάτος 2.30 μ.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef