Τόσο καλά και τόσο μικρά;

Reaction score
13
Καλημέρα στο φόρουμ και καλή εβδομάδα!
Κοιτώντας για ενεργά ηχεία, με σκοπό να συνδεθούν πάνω σε λάπτοπ, ''έπεσε'' το μάτι μου στα Audioengine A2. Αυτό που με εξέπληξε έως και προβλημάτισε ήταν τα τόσο ενθουσιώδη ''ριβιους''.Όλοι ισχυρίζονται ότι τα μπάσα είναι εξαιρετικά, ότι άνετα παίζουν ακόμη και σε μεγάλους χώρους, ότι είναι κορυφαία ηχεία, και άλλα πολλά ακόμη!
Απορώ λοιπόν εγώ τωρα: Μπορεί ένα ηχείο που έχει 15 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ύψος να αποδίδει τόσο καλά....Τότε να τρέξουμε να τα πάρουμε όλοι κι όποιος προλάβει!
Πρώτον αυτό και δεύτερον: Έχει κανείς ακούσει τα ενεργά της Microlab;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!

Reaction score
372
Αν και δεν έχω ακούσει τα Audioengine A2, οπότε δεν έχω άποψη, πρέπει να ξέρεις ότι τα αποτελέσματα των reviews σχεδόν πάντα αναφέρονται συγκριτικά με αντίστοιχα μηχανήματα/ηχεία.
Και φυσικά δεν είναι δυνατόν ένα ηχείο με ύψος 15εκατ. να συμπεριφέρεται σαν ηχείο δαπέδου (νόμοι της φυσικής είναι αυτοί).
Απλά όταν ένα ηχείο ξεχωρίζει σε σχέση με άλλα αντίστοιχα, κάνει τους reviewers να υπερβάλλουν λίγο (έως πολύ).

Γι' αυτό είναι ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να ακούμε οι ίδιοι αυτό που μας ενδιαφέρει και να μη βγάζουμε συμπεράσματα διαβάζοντα μόνο reviews.

Και επαναλαμβάνω ότι η απάντηση μου είναι γενική και δεν έχει να κάνει με τα Audioengine A2, που δεν έχω ακούσει ποτέ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.904
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo