(Τ)ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!

Reaction score
0
Από τις 25/09/2008 που απέστειλα την αίτηση μου στην Tellas για Double Play, ακόμα περιμένω να ενεργοποιηθώ. Σε αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχα με το τμήμα εξυπηρέτησης (ουδέποτε αυτοί επικοινώνησαν μαζί μου) οι απαντήσεις που έλαβα ήταν τραγελαφικές.

Μάλιστα πριν 10 ημέρες, απόγευμα, έλαβα ένα και μοναδικό τηλέφωνο από την Tellas για να μου πουλήσουν το Double Play :139: ενώ η αίτηση μου ήταν σε εξέλιξη, το τι άκουσε η κοπέλα στην άλλη γραμμή δε λέγεται...

Reaction score
19
Είμαι σε otenet (connex) και μερικές φορές γλυκοκοιτάζω τις προσφορές forthnet/hol και άλλων... και ζηλεύω. Μετά βλέπω κάτι τέτοια threads και συνέρχομαι. :138:

Reaction score
173
Απάντηση: Re: (Τ)ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!

Είμαι σε otenet (connex) και μερικές φορές γλυκοκοιτάζω τις προσφορές forthnet/hol και άλλων... και ζηλεύω. Μετά βλέπω κάτι τέτοια threads και συνέρχομαι. :138:
Κωστα μου κατσε καλα :137:

Μολις εμπλεξε η αδελφη μου με hol. Ειναι χωρις τηλεφωνο εδω και μια εβδομαδα. :139:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: (Τ)ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!

+1!

Πληρωνουμε πολλα για αυτο που εχουμε (σε σχεση με τους ιδωτικους providers) αλλα κοιμομαστε ηρεμοι τα βραδια.

Reaction score
427
Re: Απάντηση: Re: (Τ)ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!

+1!

Πληρωνουμε πολλα για αυτο που εχουμε (σε σχεση με τους ιδωτικους providers) αλλα κοιμομαστε ηρεμοι τα βραδια.
Υπερβολικός.
Κι εγώ κοιμάμαι ακόμα πιο ήσυχος, ξέροντας ότι μιλούσα χθες 2 ώρες στο τηλέφωνο με Γερμανία και δεν πλήρωσα ούτε σεντ. :138:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: (Τ)ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!

Υπερβολικός.
Κι εγώ κοιμάμαι ακόμα πιο ήσυχος, ξέροντας ότι μιλούσα χθες 2 ώρες στο τηλέφωνο με Γερμανία και δεν πλήρωσα ούτε σεντ. :138:
+1000

Reaction score
0

Υπερβολικός.
Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας που προσφέρουν είναι όντως δελεαστικός αλλά λίγη συνέπεια και επαγγελματισμός δεν θα έβλαπτε. Πριν κάνω την αίτηση στην ερώτηση πότε θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία, έλαβα την απάντηση σε 25 ημέρες. Καμία σχέση με την πραγματικότητα! Και φυσικά ακόμα περιμένω για την ενεργοποίηση...(2 μήνες and still counting).

Reaction score
0

Υπερβολικός.
καθόλου υπερβολικός θα έλεγα , και εγώ στην FORTHnet χωρίς να κάνω κλήση data μας ήρθε χρέωση κλήση data fax - υπεραστική κλήση data fax... μάλιστα στον αναλυτικό λογαριασμό έβλεπες ότι εκεί που μιλάγαμε πχ στην κρήτη κοβότανε και μετα στο ιδιο νουμερο χρεωνότανε υπεραστική κλήση data fax... αντε να βγάλεις άκρη μετα να αποδείξεις οτι εσυ δεν εχεις fax η συναγερμό η κατι που να κάνει data κλήσεις όπως και αυτός που κάλεσες ...

μάλιστα αυτό εχει αναφερθεί και απο άλλους συνδρομητές και moderator στο adslgr...

βάζεις εναλλακτικό και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε καλούν και ακούγετε κατειλημμένο ενώ δεν είναι ...

βάζεις εναλλακτικό και πχ πέρυσι του αγίου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ δεν μπορούσε ΟΛΗ η forthnet να κάνει κλήσεις !!!

εαν δεν μπορούν να σε καλέσουν λογικό είναι να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο :p

πρέπει να κάτσω να γράψω τι προβλήματα έχω συναντήσει στην FORTHnet εως τώρα ... θα πάθετε πλάκα .

VG

Reaction score
0
Για το σπιτι δεν με νοιαζει τιποτα,ας μην εχω και καθολου τηλεφωνο,τα ανεχομαι ολα και ειμαι πανευτυχης αφου δεν πληρωνω πια τα τηλεφωνα της γυναικας σε επαρχια,αγγλια και τα λιγα κινητα.
Στην δουλεια ΟΤΕ και απο πανω εναλλακτικος παροχος,αλλα θα ερθει η ωρα που θα δωσει και ο ΟΤΕ κανα πακετο της προκοπης.

Reaction score
164

Κωστα μου κατσε καλα :137:

Μολις εμπλεξε η αδελφη μου με hol. Ειναι χωρις τηλεφωνο εδω και μια εβδομαδα. :139:
Tι να μας πει τώρα η αδελφή σου... Μέχρι να φτάσει τους 4 μήνες που ήμουν εγώ χωρίς τηλέφωνο εξ' αιτίας της HOL, της λείπουν 14 εβδομάδες ακόμα! :138:

Reaction score
427

καθόλου υπερβολικός θα έλεγα , και εγώ στην FORTHnet χωρίς να κάνω κλήση data μας ήρθε χρέωση κλήση data fax - υπεραστική κλήση data fax... μάλιστα στον αναλυτικό λογαριασμό έβλεπες ότι εκεί που μιλάγαμε πχ στην κρήτη κοβότανε και μετα στο ιδιο νουμερο χρεωνότανε υπεραστική κλήση data fax... αντε να βγάλεις άκρη μετα να αποδείξεις οτι εσυ δεν εχεις fax η συναγερμό η κατι που να κάνει data κλήσεις όπως και αυτός που κάλεσες ...

μάλιστα αυτό εχει αναφερθεί και απο άλλους συνδρομητές και moderator στο adslgr...

βάζεις εναλλακτικό και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε καλούν και ακούγετε κατειλημμένο ενώ δεν είναι ...

βάζεις εναλλακτικό και πχ πέρυσι του αγίου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ δεν μπορούσε ΟΛΗ η forthnet να κάνει κλήσεις !!!

εαν δεν μπορούν να σε καλέσουν λογικό είναι να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο :p

πρέπει να κάτσω να γράψω τι προβλήματα έχω συναντήσει στην FORTHnet εως τώρα ... θα πάθετε πλάκα .
Σίγουρα από τους 100.000 + πελάτες της forthnet θα υπάρχουν και προβλήματα.
Ρώτα όμως και τους υπόλοιπους...

Reaction score
0

Σίγουρα από τους 100.000 + πελάτες της forthnet θα υπάρχουν και προβλήματα.
Ρώτα όμως και τους υπόλοιπους...
μα και εγώ έλεγα έχουν μεγάλο φόρτο εργασίας και γίνονται ανθρώπινα λάθη ... να συμβεί μια δυο φόρες λάθος λες πάει στο κάλο, όταν όμως πάω να κάνω αίτηση 2play και τονίζω ότι ο λογαριασμός του ΟΤΕ πήγαινε σε άλλη διεύθυνση και ότι στην αίτηση δηλώσαμε άλλη διεύθυνση - την διεύθυνση κατοικίας εκεί που είναι και η γραμμή ... και μετά πάει σε λάθος διεύθυνση ο λογαριασμός τι πρέπει να κάνεις ;

Ζητάς εσύ ο sothoms να σου στείλουν τους κωδικούς για να βλέπεις την ανάλυση του λογαριασμού σου Online και οι κωδικοί σου έρχοντε σε εμένα επιδεί έχουμε το ίδιο επώνυμο , βλέπω ΑΦΜ, αριθμο ταυτοτητας ,επαγγελμα εαν εχεις δηλώσει,την οδο σου,ολες τις κλήσεις σου κλπ λίγο είναι ;

Δεν είναι ότι τυχαίνουν κάποια προβλήματα σε μερικούς συνδρομητές είναι ότι συμβαίνουν τραγικά λάθη σε πάρα πολλούς συνδρομητές .
Όταν σου λένε από το ίδιο κατάστημα της forthnet ότι η μηχανογράφιση της forthnet έχει πολλά προβλήματα τα δικά μου σχόλια είναι περιττά...

Δεν είναι μόνο η forthnet πχ το θέμα τελευταία που στέλνουν σε ένα σωρό συνδρομητές ότι χρωστάνε από το 2006 ; παρόμοιο περιστατικό μου έχουν πει και από Hellas On Line...

Μια φορά πάω σε ενα γνωστό μου που είχε Τελλας να του ρυθμίσω το router και μου λέει:
επιτρέπετε μου λέει του Αγίου Κωνσταντίνου να μην μπορώ να πάρω τηλέφωνο ; μου θύμισε λέει τον ΟΤΕ του 70 εκεί πέθανα στα γέλια ...

Πέρυσι του Αγίου Δημητρίου δεν μπορούσε να κάνει κλήσεις όλη η FORTHnet.

Υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα που ο περισσότερος κόσμος είτε δεν μπαίνει σε forum να τα γράψει είτε δεν γνωρίζει αρκετά και τα αγνοεί .

Reaction score
0
Απάντηση: (Τ)ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!

Μετά από 2 1/2 μήνες έγινε επιτέλους η σύνδεση στο Double Play της Tellas. Όσο αναφορά την τηλεφωνία όλα καλά προς στιγμήν, όσο αναφορά όμως το internet αίσχος!

Η ταχύτητα Download είναι απελπιστικά λίγη σε σχέση με τα υποτιθέμενα 24Mbs που πληρώνω, σε διάφορα τεστ που έκανα φτάνει τα 40-50 kb/s, το δε upload στα ιδία επίπεδα. Σε επικοινωνία που είχα με την τεχνική τους υποστήριξη μου ανέφεραν ότι το πρόβλημα είναι γενικό σε όλη την Β. Ελλάδα και θα διορθωθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Για να δούμε...

Reaction score
0
υπάρχει σοβαρό πρόβλημα σε όλη την Β. Ελλάδα εκτός από τον ΟΤΕ και κανένας δεν βγάζει μια ανακοίνωση... τι να πω.
Το πρόβλημα αυτό επηρέασε και την FORTHnet... έτυχε να πέσει και ένα Link με το εξωτερικό και μπούκωσαν τα ΠΑΝΤΑ!!

Reaction score
3

Ίσως να είναι και Θέμα περιοχής... (τοποθεσίας...) δεν ξέρω...
Πάντως προσωπικά πριν αρκετούς μήνες , ενώ έταζαν "λαγούς με πετραχύλια", περίμενα σχεδόν 3 μήνες τη σύνδεση... τους παράτησα, αναγκαστικά...
Απαράδεκτο... Κατέληξα (ορθώς) στο conn-x του ΟΤΕ.
Άψογο, σε 4-5 μέρες έγινε η σύνδεση...
Το συνιστώ προσωπικά ανεπιφύλακτα...

Υ.Γ. Δεν έχω προσωπικό όφελος από αυτή τη σύσταση...
(Για να σας πω την εμπειρία μου και μόνον σας έγραψα...)

Reaction score
4.909
Δεν ξερω αν ειναι θέμα παρόχου, πάντως εγω στην Καστοριά στο σπίτι συνδέθηκα ακριβώς πριν μια εβομάδα με Cyta. Για όσους δεν την ξέρουν πρόκειται για την κυπριακή εταιρεία που έχει αναλάβει και τις οπτικές ίνες σε δυτική Μακεδονία, Ημαθία και Ανατολική Κρητη και εδω και ένα μήνα αρχισε να παρεχει υπηρεσίες double play. Περα απο το πολύ χαμηλό κόστος (πολύ χαμηλότερο απο όλους τους αλλους τουλάχιστον τον πρωτο χρονο, αν και με ίντερνετ μόνο 2αρα γραμμή) αυτό που θελω να τονίσω ειναι ότι υπήρξαν ευγενέστατοι μεχρι τωρα και πέρα απο το ότι αν δεν έχουν διαθέσιμο ατομο να σου απαντήσει σε 2 λεπτα απο όταν καλεσες...αφήνεις τηλέφωνο και σε καλούν αυτοί, έχουν πάρει και μόνοι τους αρκετές φορές τηλέφωνο να ρωτήσουν αν είναι όλα ΟΚ!
Απ ότι καταλαβαίνω οι Κυπριοι έχουν πάρει άλλη κουλτούρα στο σχολείο...

Reaction score
0
Επειδή η κοροϊδία με την συγκεκριμένη εταιρεία συνεχίζεται βρίσκομαι ένα βήμα πριν προχωρήσω σε καταγγελία της σύμβασης.

Υπάρχει κάποιος που έχει πράξει κάτι παρόμοιο είτε με την ίδια εταιρεία είτε με κάποια άλλη ιδιωτική και αν ναι παρακαλώ να μας δώσει τα φώτα του για την έκβαση της υπόθεσης.

Ευχαριστώ.

Reaction score
3

Παιδιά μην ξεγελαστείτε ποτέ!
Η λύση λέγεται Ο.Τ.Ε.!

Και αν ποτέ κανείς ρωτήσει...
Στον Ο.Τ.Ε. θα βρεί τη λύση!

Άρα ό,τι και αν σας πούνε...
Όλα ψεύτικα θα βγούνε!

Θέλω ψυχική ηρεμία...
και χωρίς ταλαιπωρία!

Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει...
και ο Ο.Τ.Ε. θα παραμένει...

Ούτε κάνω καμιά νύξη,
διότι έχω καταλήξει...

Ο.Τ.Ε. μου, είμαι ευχαριστημένος...
και με ποίημα εμπνευσμένος!

Ο Ποιητής Δαμιανός

Reaction score
0
Βρε παιδιά... εγώ έκανα αίτηση (απο κατάστημα wind) για το double play της τελλάς στις 27 - 12 - 2008 και ενεργοποιήθηκα την περασμένη τετάρτη.... ούτε μήνας....

Βέββαια μου τα πρήξαν 2 μέρες που δεν είχα τηλέφωνο (τουλάχιστον είχα ίντερνετ)...
αλλά την Τετάρτη το απογευματάκι ήμουν έτοιμος..!!

Πήρα το πακέτο με τα 20 ευρώ για τους πρώτους 6 μήνες, και μετά 40.

Reaction score
0
Δαμιανέ πολύ ωραίο το ποιηματάκι σου εύγε!

Θα βγάλω και γω κάτι αντίστοιχο για την Τελλας αλλά με "καντήλια" μέσα...:144:

Ζήση πέρα από την αναμονή που είχα για 3 μήνες για ενεργοποίηση, το νέο θέμα πλέον είναι οι ταχύτητες όπου από τις 9/12/08 που ενεργοποιήθηκα οι ταχύτητες κατεβάσματος ποτέ δεν ξεπέρασαν τα 80kb/sec ...ΑΙΣΧΟΣ!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.843
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo