ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Reaction score
3
Αντώνης K. said:
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Aντώνη, μην κρίνεις "εξ ιδίων τα αλλότρια", διότι εγώ και πιστεύω αν όχι όλοι οι περισσότεροι ,με ένα απλό κρύωμα ΔΕΝ μπορούμε να ακούσουμε τίποτα. :(
Ακριβός αυτό είπα να που το επιβεβαιώνεις και εσύ.

Αν αυτό που έγραψα εγώ,είναι η επιβεβαίωση αυτού που έγραψες εσύ,τότε μάλλον σκεφτόμαστε διαφορετικά !!! :!: :?: :|

Reaction score
5
Δηλαδή είπα φρενοβλαβή και τον εαυτό μου έτσι κατάλαβες?

Απλά εγώ σκέφτομαι 2και 3 φορές αν αυτό που άκουσα είναι βελτίωση η όχι. Δεν κατατάσσομαι σε αυτήν την κατηγορία όπως έγραψα και πιο πάνω!

Τώρα, αν εσείς ακούτε συνεχώς βελτιώσεις από καλώδιο σε καλώδιο πχ, τι να πω!

Ένας ιδικός στην ψυχοακουστική μόνο μπορεί  μας διαφωτίσει!!

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
έχει ανοίξει ήδη σχετικό θέμα για τα Βασικά συστατικά, μπορούμε εκεί να δώσουμε ιδέες για μια σωστή αρχή - όσο το δυνατόν-

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βρε παιδί εντάξει, αλλά δεν είναι όλα θέμα ψυχικών διαταραχών, αυτό λέω ο φουκαράς...

Reaction score
3
Είδες η άτιμη η Ελληνική γλώσσα?
Μια λέξη αλλάζεις και αλλάζει όλο το νόημα. :)

Πές μου που υπάρχει γραμμένο ότι με την κάθε αλλαγή καλωδίου,υπάρχει βελτίωση!!

Μήν μπερδευόμαστε με απλά πράγματα και απλές λέξεις.

Με την αλλαγή των καλωδίων, ακούμε διαφορές,γράφουμε συνέχεια,άσχετα εαν υπάρχει βελτίωση ή όχι...ΔΙΑΦΟΡΕΣ... :)

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
Αντώνη θα σου πρότεινα να αρχίσεις με καλά μηχανήματα και μετά να πας στα καλώδια, οι πιο προσωρημένοι που ασχολούνται με καλώδια βρίσκονται στη φάση fine tuning.

Reaction score
5
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Αν αυτό που έγραψα εγώ,είναι η επιβεβαίωση αυτού που έγραψες εσύ,τότε μάλλον σκεφτόμαστε διαφορετικά !!! :!: :?: :|
Τότε έχουμε διαφορετική αντίληψη τι είναι βουλωμένο αφτί. Εγώ και με βουλωμένα αφτιά εξακολουθώ να ακούω και να ζω μια φυσιολογική ζωή με την διαφορά όμως ότι έχω μειωμένη αντίληψη για αυτό που ακούω. Και νομίζω αυτό εξετάζει και η ιστοσελίδα του πρώτου post. Δεν είναι απλός τεστ ακοής που γίνεται εκεί είναι κάτι πιο προχωρημένο που αφορά την ψυχοακουστική.  

Reaction score
5
Αν τα καλά μηχανήματα και καλώδια είναι αυτά που βλέπω στις αγγελίες ευχαριστώ δεν θα πάρω!
Μια χαρά είμαι με τα μηχανήματα μου αυτό που ακούω με φτιάχνει και μου δίνει ικανοποίηση δεν υπάρχει λόγος!

Thanks anyway!

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
Αντώνη το κακό ματσάρισμα και η βιασύνη φταίει για τις αγγελίες, άσε που έτσι το highend γίνεται και φθηνό.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
Αντώνης K. said:
Αν τα καλά μηχανήματα και καλώδια είναι αυτά που βλέπω στις αγγελίες ευχαριστώ δεν θα πάρω!
Μια χαρά είμαι με τα μηχανήματα μου αυτό που ακούω με φτιάχνει και μου δίνει ικανοποίηση δεν υπάρχει λόγος!

Thanks anyway!
Μοιράσου λοιπόν μαζί μας τις θετικές εμπειρίες σου.

Reaction score
3.574
Ρε συ Γιώργο MAC, δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι άλλο. Δεν ακούμε εμείς μια χαρά τη μουσικούλα μας και τις διαφορές μας με στόχο τη συνεχή και οικονομική βελτίωση ???
Ασε να  κάνουμε εμείς  (μάλλον πάει για Τετάρτη απόγευμα) το τεστ μας  με τα 14 διαφορετικά καλώδια.
Και δεν είναι ανάγκη να δημοσιεύσουμε τα αποτελέσματα γιατί μετά πάνε τα πρόβατα που τώρα μας  κοροϊδεύουν και τα αγοράζουν κρυφά :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
3
Αντώνης K. said:
Αν τα καλά μηχανήματα και καλώδια είναι αυτά  που βλέπω στις αγγελίες ευχαριστώ δεν θα πάρω!

Thanks anyway!
Συμφωνώ με αυτό που γράφει ο ΚΟΨ.,όμως αυτό που έγραψες είναι άσχετο με την όλη κουβέντα.
Δεν μας ενδιαφέρουν μόνο τα ακριβά μηχανήματα,μας ενδιαφέρει όμως,ο συνδιασμός αυτών να είναι ο καλύτερος δυνατός βάσει του baget που θέλουμε να διαθέσουμε.
Εφ'όσον λοιπόν εσύ και ο καθένας που είναι ικανοποιημένος με αυτά που έχει,είναι τυχερός και ευτυχισμένος. :D
Ασε λοιπόν τους ανικανοποίητους να ψάχνονται... :) :lol: :lol:

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
ρίξτε μια βουτιά στη θάλασσα να ξεβουλώσετε-ουμε αυτιά και μυαλά και πετάξτε τις παρωπίδες.

Reaction score
3.574
Ορισμένοι έχουν μόνιμα σαπουνάδα στα αυτιά τους. Μάλιστα βγάζουν και φούσκες όταν μιλάνε.

Reaction score
498
Τετάρτη είναι η μόνη μέρα που μπορώ Γιώργο αυτή την εβδομάδα. Εάν δεν μπορούν όλοι κανονίστε μεταξύ σας για άλλη μέρα εννοείται. Εγώ άλλη φορά.. :wink:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.955
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa