ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ντροπή ρε το παιδί μας. Χαϊεντά θέμε να το κάνουμε όχι κουδουνίστρα :lol: :lol:

Reaction score
5
Δε με λες ρε παληκάρι, ξέρεις τι ξέρω; Ή το παίζεις ξερόλας πάλι; :?: :p

dream_GR said:
ωχ...!!!High-End-Ass!!!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Η καλύτερη ατάκα που έγραψε κανείς στην Hiend κατηγορία. Bar none!!! :mrgreen:
Τελικά ο αυτοαποκαλούμενος χαϊεντάς είναι Hi-End-As, ή Hi-End-Ass???

Άντε και χαλάσαμε το θέμα πάλι...παρακαλώ συνεχίστε στον σοβαρό προ-Άκη τόνο...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Άσε τους άλλους. Το θέμα είναι εσύ να αυτοπροσδιοριστείς για να μην έχεις πρόβλημα από κανέναν ερωτιάρη...

Reaction score
14
Κατέληξα στο συμπερασμα οτι ο ak1s (κατά κόσμον Ακης) είναι κλακαδόρος εγκάθετος, βαλτός απο τους High-Endades (την γλιτώσατε εδώ με το Αςσ) να δημιουργησει κίνηση στην κλειστή κοινωνία σας!!!!!!

Τελικά υπάρχει Θεράπεια (με τον τόνο αλλα Ντουσαν)...?????

Reaction score
5
Κάτσε καλά βρε και είμαι λογοδοσμένος λέμε! Αν το δει αυτό χάθηκα! :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
14
Νίκος Τσαρουχάς said:
Άσε τους άλλους. Το θέμα είναι εσύ να αυτοπροσδιοριστείς για να μην έχεις πρόβλημα από κανέναν ερωτιάρη...
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Reaction score
5
Λοιπόν θα το αποκαλύψω άντε. Ας το πάρει το ποτάμι.

Με πληρώνει μηνιάτικο ο Συντονιστής για να κάνω "τζερτζελέ" στην κατηγορία! (Έτσι με είπε, λέει...)
Κάθε σελίδα που ανεβαίνει το topic, παίρνω και προμήθεια. Γι'αυτό φτάνουν όλα τα topics στις 15 σελίδες (όχι γιατί ποστάρουν μια φράση σε κάθε post με 2 λεπτά διαφορά το ένα από το άλλο...:mrgreen:)
Πώς νομίζετε ρε ότι φτιάχνεται μια κατηγορία; Θέλει ιδρώτα και αίμα, ενίοτε και χρήμα!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Reaction score
3.550
Θα πάρω τηλέφωνο τη Δευτέρα την ψυχίατρο να μπει να γράψει ΄σε αυτό το θέμα.
Αλλά να κάνετε ολοι delete τα άσχετα με το θέμα μας σχόλια γιατι θα μας παραπέμψει αλλού.
Αντε μη μας πει στο τέλος η ψυχίατρος ότι οι κουνιστοί ακούνε μέχρι τα 25KHz ,και μετά να δούμε μέχρι που θα λέτε ότι ακούτε !!!

Ο άλλος θα λέει μέχρι τα 8KHz, ο άλλος θα λέει ότι άκούει μόνο μέχρι εκεί που φτάνει το subwoofer   ...

Reaction score
5
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

(με βαριά φωνή) Εγώ ακούω μέχρι το μήκος κύματος μιας κούνιας, 1 Hz, και αυτό με το ζόρι δηλαδή...

Reaction score
3.550
Υπάρχουν και Υπερ-Ηχητικοί που μας διαβάζουν ,σας παρακαλώ να το σεβαστούμε.

Reaction score
3.550
ak1s said:
Εγώ περίμενα να μας πεις ότι δεν ακούς καθόλου.

Reaction score
14
Γεμίσαμε τυφλούς, κουφούς...

κουτσοι στραβοι στον Αγιο Παντελεήμωνα! 8) :idea:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
ak1s said:
Καλά σου λένε ρε Ανδρεάδη. Εδώ είναι hiend κατηγορία! Όλα τα ακούμε, όλα τα σφάζουμε!! Άντε πάγενε ρε που θα μας πεις ότι δεν ακούμε μέχρι τα 20.000Hz...τσ, τσ, τσ, θράσος που το έχουμε μερικοί όμως ε;;
ak1s said:
Με πληρώνει μηνιάτικο ο Συντονιστής για να κάνω "τζερτζελέ" στην κατηγορία! (Έτσι με είπε, λέει...)
Κάθε σελίδα που ανεβαίνει το topic, παίρνω και προμήθεια. Γι'αυτό φτάνουν όλα τα topics στις 15 σελίδες (όχι γιατί ποστάρουν μια φράση σε κάθε post με 2 λεπτά διαφορά το ένα από το άλλο...:mrgreen:)
Πώς νομίζετε ρε ότι φτιάχνεται μια κατηγορία; Θέλει ιδρώτα και αίμα, ενίοτε και χρήμα!!

Πραγματικά δεν ήθελα να ασχοληθώ ξανά με αυτό το άτομο. Στο σημείο αυτό όμως ,παρόλο που ορισμένα πράγματα δεν πρέπει να συνεχίζονται, νομίζω ότι αν δεν σταματήσει ΕΔΩ αυτό το θέμα, δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ, αλλά επιπροθέτως κάποια πράγματα δεν μπορούνε να προσπερνούνται εύκολα, όσο υπεράνω κι αν θέλει να το παίξει κανείς.

Οι απόψεις του καθενός για κάποια θέματα είναι προφανώς δικαίωμα το ίδιου και κανένας δεν μπορεί να του πει αν θα τις εκφράζει ή όχι. Αυτά σαφέστατα όμως ισχύουν, μέχρι τη στιγμή που η άποψη του ενός, προσβάλει τον άλλον. Τα παραπάνω είναι η τελευταία συνεισφορά του κυρίου ak1s στην κατηγορία μας. Σαν συντονιστής, θέλω να κάνω απολύτως ξεκάθαρο το γεγονός, ότι η εν λόγω συμπεριφορά προσβάλει μαζί με εμένα, όλους τους θαμώνες αυτής της κατηγορίας, καθώς και το ίδιο τα AVSite το ίδιο (διαβάστε την 2η παράγραφο).

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν ο γενικός διαχειριστής ή ο ιδρυτής αισθάνεται έτσι. Εγώ εκφράζω τα δικά μου συναισθήματα και εφόσον έτσι νιώθω, έτσι πράττω.

Εδώ είμαστε μια κατηγορία που ποτέ μέχρι στιγμής δεν στηρίχτηκε στις ανοησίες που λέει το συγκεκριμένο άτομο, ποτέ δεν στηρίχτηκε στους καυγάδες που ο ίδιος για λόγους εμπάθειας μπαίνει για να προκαλέσει τώρα τελευταία. Είναι σαφές ότι η εν λόγω κατηφορία, πέραν από τα περισσότερα μυνήματα, έχει πάμπολλες εκδηλώσεις, ακροάσεις, test ή άλλου είδους συγκεντρώσεις κοινωνικού και μόνο χαρακτήρα, όπως έχει και μεγάλη αρθρογραφία από πολύ καλά θέματα. Οι άνθρωποι εδώ μέχρι της ελεύσεως του παραπάνω μεσιέ, αγαπιούνται. Εδώ ουσιαστικά προβλήματα δεν είχαμε ποτέ. Ούτε συμφέροντα, ούτε αγοραπωλησίες, ούτε κάτι άλλο σοβαρό. Για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο, ο ak1s βρίσκει δίοδο στην κατηγορία μας για να βγάλει την εμπάθειά του σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους. Χαρακτηριστική επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά, από τους χαϊεντάδες μέχρι τα υπερπατριωτικά αισθήματα του videomix ή την Γιώτα, που την επέπληξε δεόντος κάποτε, γιατί ασχολείται λέει με μ@λ@κίες. Και αυτά τα λέει ποιός? Αυτός που ανάθεμά με αν κάποιος έχει καταλάβει με τι ασχολείται. Αμπελοφιλοσοφίες και κριτική επί παντός είναι στην ημερήσια διάταξη άντε και κανα link…

Και τέλος πάντων εμένα αυτά δεν με ενδιαφέρουν, ειδικά αν δεν ενδιαφέρουν τους άλλους, ας κάνει ότι θέλει. Το τι γίνεται όμως στην hi end με παραενδιαφέρει και νιώθω απολύτως υπεύθυνος και είμαι υποχρεωμένος να βάλω πλέον σοβαρό θέμα στην γενική διαχείριση.

Τα μυνήματα που λαμβάνω από κάθε μέλος της κατηγορίας μας, εκφράζουν σαφέστατα μια μεγάλη αγανάκτιση για τις προσβολές και την ειρωνική στάση του εν λόγω ατόμου. Και για να είμαι ειλικρινής, παράπονα μου λένε και για άλλους αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς όταν κάποιος έχει τις γνώσεις να μιλήσει για κάποιο θέμα, είναι ελεύθερος να το κάνει με τον τρόπο που θέλει. Αυτό είναι μεγάλο άλλοθι. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος που δεν έχει ιδέα για τι πράγμα μιλάμε, απλά χλευάζει όσους ξέρουν, όντας ανίκανος για σοβαρό διάλογο...? Διότι αν δεν έχεις σχέση με κάτι δεν μπορείς να είσαι είρωνας, δεν έχεις το δικαίωμα ούτως ή άλλως, αλλά ένα παραπάνω αν δεν μπορείς να στηρίξεις την άποψή σου και απλά χλευάζεις τους υπόλοιπους.

Θα το πω όσο πιο καθαρά μπορώ και για τελευταία φορά.

- Το αν η κατηγορία αυτή γεμίζει με posts της μιας φράσης, είναι θέμα που πρέπει να απασχολεί εμένα και τον συνσυντονιστή μου. Οι επισκέπτες της έχουν μυαλό να κρίνουν τι γράφουμε και πως το γράφουμε.
- Το αν πιστεύει κάποιος ή όχι σε αυτό που εμείς εδώ λέμε hi end, είναι δικαίωμά του. Αν θέλει μένει και αν δεν θέλει, φεύγει. Αν θέλει πάλι το συζητάμε, αλλά με ωραίο τρόπο.
- Αν θέλει να ασχοληθεί είναι ευπρόσδεκτος, τόσο στις συζητήσεις όσο και στις ακροάσεις. Hi end χωρίς ακροάσεις δεν γίνεται.
- Δεν είναι κανένα μέλος αυτής της κατηγορίας υποχρεωμένο να εισπράττει χλευασμό από οποιονδήποτε ακόμη κι αν είναι συντονιστής.
- Αν παρόλα αυτά δεν συμφωνεί κάποιος και το θεωρεί σημαντικό θέμα, μπορεί να εισηγηθεί στον ιδρυτή, ακόμη και το κλείσιμο της κατηγορίας.

Επειδή έχω υποχρέωση να υπερασπιστώ όλους όσους θίγονται αλλά πιστέψτε με δεν έχουν καμία διάθεση να ασχολούνται με Άκηδες, μέχρι νεοτέρας από την γενική διαχείριση, δεν θα ξαναανεχτώ οποιοδήποτε σχόλιο σαν τα παραπάνω και από οποιονδήποτε. Τα μυνήματα που δεν συνάδουν με το καλό κλίμα της κατηγορίας και ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ, θα διαγράφονται επί τόπου χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση. Αρκετά με οτιδήποτε δεν έχει σχέση με το hi end. Εφόσον η γενική διεχείριση ή ο ιδρυτής έχoυν άλλη άποψη, ας κάνουν ότι άλλο θεωρούν αυτοί καλύτερο.

Θα περιμένω επιπλέον οδηγίες από την γενική διαχείριση και μία συγγνώμη από τον ak1s για όσα σέρνει σε μια κατηγορία, για της οποίας το στήσιμο και τον κόπο από όλους μας εδώ, δεν έχει την παραμικρή ιδέα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τα off topic δεν είναι κακό πράγμα και χρειάζονται πάντα για να αλλάζει λίγο το κλίμα. Ξέρεις για τι πράγμα μιλάω.

Η κατηγορία δεν φιάχτηκε από pοst της μιας γραμμής και από off topic χαβαλετζήδες όπως κάποιος μας κατηγόρησε. Γι αυτήν ακριβώς την λάθος θέση του χρειάζεται η συγγνώμη...

Reaction score
2
εγω απλα θελω να πω οτι ειναι εμφανες οταν λεει καποιος κατι καλοπροαιρετα και με προθεση για χιουμορ οπως επισης και το αντιθετο.
Εγω βασικα φιλε Νικο δεν ενοχλουμε απο κανενα σχολια ειλικιρνα στο λεω....αλλα παντα μιλαμε με γνωμονα το καλο της κατηγοριας και του site, αφου ο στοχος παντα ειναι να βγαινουν και καποια χρησιμα συμπερασματα......
με ολα αυτα, αυτο γινεται λιγοτερο εφικτο μερικες φορες....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ακριβώς.
Μιχάλη μου όμως δεν θα ανεχτώ από κανέναν να λέει ότι θέλει, ούτε για την κατηγορία ούτε για το περιεχόμενό της.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ούτε φυσικά θα φοβόμαστε εδώ να γράψουμε για hi end, μην μας την πει ο κάθε κομπλεξικός...

Reaction score
7
Δεν ξερω, αλλα, αν και μερικες φορες βρισκω τον Ακη υπερβολικο σε αυτα που λεει, με αντιθετες αποψεις απο τις δικες μου, κολλημενο στα της Αγγλιας δρωμενα, αυτη τη φορα εγραψε -κατα τη γνωμη μου και τον τροπο με τον οποιο το εξελαβα το μηνυμα του- με χιουμοριστικη διαθεση και οχι θελωντας να κανει τζερτζελε (που λεει) ή να προσβαλει ή να κοροιδεψει κανενα.
Το μηνυμα του Νικου, το τμημα που σχετιζεται με την κατηγορια -προσωπικα παντα- το εξελαβα καπως, και μου θυμισε αυτο που λενε οτι το HiEnd ειναι κλικα (με ή χωρις "" ) και αυτα που γραφονται, αναφερονται πωλουνται αφορουν μονο τους θιασωτες αυτης, κατι που πριν καιρο ηταν και μια απορια του Αndrew (αν θυμαμαι), αν ειναι ανοιχτο σε ολους ή πρεπει να εχεις εμπειρια, ή κατι τετοιο.

Προσωπικα θεωρω οτι ο Ακης βαλετε αδικα -αυτη τη φορα- γιατι ηταν χιουμοριστικη η διαθεση του.

Πιστεψτε με, οτι αποφευγω να μπαινω στην κατηγορια γιατι αν μπω και δω ενα θεμα καταβαλω μεγαλη προσπαθεια να μη γραψω την αντιθετη αποψη μου, γιατι ακολουθω τη "συμβουλη" φιλου "οχι ρε συ, σε αυτους δεν τα λες αυτα, αφου αυτο πιστευουν δεν τους το χαλας, ουτε θα τους αλλαξεις γνωμη". Και σαφεστατα δεν εχω ποτε εκφρασει την πραγματικη μου αποψη για το λεγομενο HiEnd, παρα μονο αυτην περι του οικονομικου που χρειαζεται για το HiEnd.

Μετρηση για το αυτι υπαρχει και εχω κανει κιολας -λογω δουλειας- αρκετες φορες.
Οσο για το αν υπαρχει ακουστικη θεραπεια στον HiEnd τομεα -πρακτικα, οπως διαφημιζεται ή αναφερεται- δε θα το σχολιασω γιατι και κακος θα γινω με πολλους και λεφτα μπορει να χασουν καποιοι. Προσωπικες αποψεις παντα και βασισμενες στα χρονια που εφαγα πανω στα θρανια σπουδαζοντας, οχι ηλεκτρονικος, και στα διαφορα ξενυχτια...

Τελος παντων, ειναι δικαιωμα του καθενος να πιστευει ο,τι θελει και δικαιωμα του καθενος να προβαλει την αντιθεση του στα πιστευω του αλλου, γιατι ετσι κι αλλιως κανενας απο τους 2 δεν προκειται να αλλαξει γνωμη.

Κλεινοντας, εχετε το και OK και την κατανοηση μου αν διαγραψετε το οτιδηποτε δικο μου (μερος ή ολοκληρο) κρινεται οτι δεν ταιριαζει στην κατηγορια ή στο θεμα αυτο, ειτε προσβαλει τα μελη ειτε πρεπει να σβησει επειδη προκειται να γραψει η Κα Λαμπριανίδου.

Να θυμαστε ομως οτι και οι του HiEnd ειναι ανθρωποι χωρις υπερφυσικες δυνατοτητες και οτι ο τελευταιος ανθρωπος που ακουγε ο,τι δεν ακουγαν οι αλλοι, εγινε ταινια και τον υποδυθηκε η Milla Jovovich, οπως επισης η ιδια υποδυθηκε και ενα superb being που εσωσε τον κοσμο απο τους κακους.
Επισης, να ξερετε οτι ακομα και αν ειστε HiEndαδες σας αγαπω και χαιρομαι που τα λεμε!

Φιλικα με σταυρωτα φιλια
Γ.Α._

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm