Υπάρχει δυνατότητα αντιγραφής IRDETO II Card (Nova) ?

Reaction score
1
Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα, είτε εδώ είτε κάπου στο εξωτερικό, αντιγραφής μιάς κάρτας IRDETO II (Nova).

Το πρόβλημά μου δε λύνεται με splitter, γιατί απλά εγώ θα είμαι σπίτι όλο τον Ιούλιο, ενώ οι γονείς μου (μαζί με την κάρτα :( ) στο εξοχικό...

Τώρα που μένουμε σε διαφορετικά διαμερίσματα, παίζει μιά χαρά, αλλά μόλις φύγουν, θα πάρουν τον αποκωδικοποιητή μαζί και φυσικά δε θα μπορώ να δω.

Μήπως υπάρχει άλλος τρόπος?

Ευχαριστώ πολύ :)

Reaction score
1
Μήπως υπάρχει τρόπος μέσω λογισμικού? Γιατί εγώ έτσι κι αλλιώς, βλέπω μέσω PC με μιά USB καρτούλα (Hauppauge DEC 3000s). Δεν το έχω ψάξει καθόλου το θέμα, είμαι εντελώς πρωτάρης στο χώρο αυτό (όχι στα pc :p)

Reaction score
1
Χρήστο συγνώμη, μάλλον δεν έγινα κατανοητός, δικό μου λάθος.
Απλά έχω διαβάσει κάποια Posts όπου αναφέρεται κάτι για κλειδιά, κλπ. Δεν εχώ ιδέα πως δουλεύουν... Που να ψάξω για να μην μου τα γράφεις από την αρχή?

Reaction score
1
"Το πρόβλημά μου δε λύνεται με splitter, γιατί απλά εγώ θα είμαι σπίτι όλο τον Ιούλιο, ενώ οι γονείς μου (μαζί με την κάρτα ) στο εξοχικό...

Τώρα που μένουμε σε διαφορετικά διαμερίσματα, παίζει μιά χαρά, αλλά μόλις φύγουν, θα πάρουν τον αποκωδικοποιητή μαζί και φυσικά δε θα μπορώ να δω."
Καλό θα ήταν και για το καλό τόσο του Avsite αλλά και του ίδιου,να διαγραφούν αν όχι όλο το thread,τουλάχιστο τα παραπάνω,μιας και ο φίλος
Wizard!,περιγράφει ότι κάνει κάτι παράνομο.

Φιλικά

ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Reaction score
5
Ο φίλος μας ο Wizard μας περιγράφει ένα πρόβλημα που δημιουργείται από αδυναμίες τον συνδρομητικών καναλιών να προσφέρουν επιλογές στους πελάτες τους!

Απλώς ρώτησε ο άνθρωπος δεν έκανε τίποτα παράνομο!

Και απαντώ στο ερώτημα του!

Κατά πόσο είναι εφικτό η αντιγραφή τις κάρτας δεν ξέρω αλλά αν η απόσταση δεν είναι μεγάλη και μπορείς να την καλύψεις με καλώδια. Γίνετε!

Αν η απόσταση είναι μακρινή υπάρχει τρόπος με γραμμή DSL. :wink:

Reaction score
1
Φίλε Σωκράτη, δε θεωρώ ότι είναι παράνομο από τη στιγμή που είμαι νόμιμος κάτοχος της κάρτας και πληρώνω κανονικά τη συνδρομή μου.

Απλά προσπαθώ να παρακάμψω τα "ψιλά γράμματα" που υπάρχουν στις συμβάσεις αυτών των εταιριών που 99.999% των περιπτώσεων είναι παράνομα και καταχρηστικά, αλλά κανείς μας δεν έχει την οικονομική δυνατότητα και το συμφέρον να τους χτυπήσει δικαστικά και να βρει το δίκιο του.... :)

Reaction score
1
Αντώνη μάλλον ήσουν αφηρημένος όταν διάβαζες το αρχικό μήνυμα και ίσως δεν πρόσεξες κάποιες "λεπτομέρειες" :)
Το γιατί,ευχαρίστως να σου το πώ.
Λες:
"Απλώς ρώτησε ο άνθρωπος δεν έκανε τίποτα παράνομο!"
Κάνεις λάθος όμως,γιατί ο άνθρωπος παραδέχεται την χρήση card spitter
που μπορεί για όλους εμάς εδώ να μην είναι παράνομο,για την Multichoice όμως είναι.
Τώρα αν νομίζεις ότι είναι δύσκολο να εντοπίσει τον Wizard! μάλλον πέφτεις έξω.
Δεύτερον.
Λες:
"Και απαντώ στο ερώτημα του!
Κατά πόσο είναι εφικτό η αντιγραφή τις κάρτας δεν ξέρω αλλά αν η απόσταση δεν είναι μεγάλη και μπορείς να την καλύψεις με καλώδια. Γίνετε!"
Ενώ έχει γράψει:
"Το πρόβλημά μου δε λύνεται με splitter, γιατί απλά εγώ θα είμαι σπίτι όλο τον Ιούλιο, ενώ οι γονείς μου (μαζί με την κάρτα) στο εξοχικό..."

Kαι πάλι όμως,ότι έγραψα το έγραψα για την προστασία του Avsite και όχι απλά για να κάνω τον έξυπνο.

Reaction score
0
Για το τεχνικό μέρος του ερωτήματος, πέρα απο card sharing δεν γίνεται τίποτα προς το παρόν. Υπάρχουν μερικές ελληνικές "κλειστες" κοινώτητες που έναντι μικρης αμοιβης σε βολεύουν αν έχεις dreambox ή skystar.

Σίγουρα το να συζητάμε το θέμα εδω είναι ακρως επικίνδυνο για το forum και τους διαχειριστές του καθως η nova έχει "μάτια" παντού. Θα μπορούσες να κάνεις την ερώτηση χωρις να ονομάζεις την εταιρία λέγοντας απλά για irdeto2 και όλοι θα μπαίναμε στο νόημα ;)

Φιλικά Πάνος

Reaction score
5
Λοιπόν όπως ανάφερε και ο masteroidz το πρόβλημα λύνεται μόνο με card splitters που είναι ενσωματωμένα σε ορισμένα μηχανήματα, ανεξαρτήτως της απόστασης που τα χωρίζει. Απαραίτητη προϋπόθεση γραμμή dsl.

Για το αν είναι παράνομη αύτη η διαδικασία sharing μεταξύ υποστατικών του ίδιου ιδιοκτήτη αρμόδια είναι τα δικαστήρια.
Παράνομο είναι να πουλάς αυτές τις υπηρεσίες, και εγώ δεν πρόσεξα να έγραψε κάποιος κάτι τέτοιο.

Βλέπεις Σωκράτη τελικά δεν ήμουν αφηρημένος όταν απάντησα πιο πάνω! :mrgreen:

Reaction score
1
"Παράνομο είναι να πουλάς αυτές τις υπηρεσίες, και εγώ δεν πρόσεξα να έγραψε κάποιος κάτι τέτοιο. "

Μάλιστα.
Δηλαδή αν το χρησιμοποιείς δεν είναι παράνομο,μόνο αν το πουλάς!!!

Reaction score
1
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

Για να αποσαφηνίσουμε λιγάκι το θέμα του τι είναι παράνομο και τι νόμιμο, θα σας πω ένα παράδειγμα που θα το κατανοήσετε όλοι.

Έχουμε μια πιστωτική κάρτα, όπου χρωστάμε 1000ε. Το ετήσιο επιτόκιο είναι 12%. Αυτό σημαίνει, ότι αν για ένα χρόνο δεν πληρώσουμε τίποτα, του χρόνου θα χρωστάμε 1120ε.

Δυστυχώς όμως αυτό δε συμβαίνει. Η τράπεζα μοιράζει το επιτόκιο σε μήνες, όπερ σημαίνει 1% το μήνα και το προσθέτει ανάλογα. Αυτό είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Τέλος του χρόνου, θα χρωστάτε, 1126,85. Θα μου πείτε για 6,85 το χρόνα μιλάς τώρα? Μιλάω για το τι είναι παράνομο...

Αυτή η μικρή διαφορά, που στην τράπεζα σημαίνει μερικά εκατομύρια ευρώ κέρδος, αναφέρεται στα ψιλά γράμματα μιας συμφωνίας που υπογράφουμε όλοι χωρίς να την διαβάσουμε. Στο δικαστήριο, θα κερδίσετε αν πάτε και θα σας επιστραφούν τα χρήματά σας. Ποιός θα πληρώσει όμως δικηγόρους και δικαστικά έξοδα κόντρα σε τράπεζα για 6.85ε?

Το κάνουν πολλοί λίγοι και αυτοί που έχουν να κερδίσουν 2000+ από τέτοια υπόθεση. Και γιατί δεν τα μαθαίνουμε? Γιατί απλά τους κάνουν προσφορές προ δίκης και μειώνουν τόσο το χρέος που δεν τους συμφαίρει να πάνε δικαστικά. Έτσι δεν το μαθαίνει σχεδόν κανένας και η τράπεζα συνεχίζει να κλέβει τον κόσμο...

Ποιός από εμάς θα πήγαινε κόντρα στη Multichoise A.E. για 600ε το χρόνο? Κάνουμε εμείς την "παρανομία", κάνουν αυτοί τα στραβά μάτια και απλά κυνηγάνε αυτούς που το εκμεταλεύοντε, δηλαδή πουλάνε την υπηρεσία. Διαβάστε προσεκτικά το συμβόλαιο και προσέξτε τι είναι η υπηρεσία που αγοράζετε. Πριν φτάσετε σους "παράνομους" περιορισμούς. Αγοράζουμε την υπηρεσία να λαμβάνουμε δορυφορικό σήμα και να το αποκωδικοποιούμε. Αυτό δε σημαίνει ότι εγώ δεν μπορώ να έχω 300 τηλεοράσεις στο σπίτι μου και να το βλέπω. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να έχω καφετέρια και να προβάλω το σήμα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να μεταφέρω το σήμα στο εξοχικό μου. Το συμβόλαιο είναι ονομαστικό και δεν αφορά σε διεύθυνση κατοικίας...

Γενικά για να μην το κουράζουμε, καλό θα είναι να γνωρίζετε, ό,τι ο καθένας, ειδικά οι μεγάλες εταιρίες, έχουν παράνομες και καταχρηστικές συμβάσεις, που όμως εμείς ζημιωνόμαστε αν προσπαθήσουμε να τις σπάσουμε γιατί θα μας κοστίσει χιλιάδες ευρώ, ενώ χάνουμε δεκάδες. Αντίθετα εκείνοι παίρνουν δεκάδες από χιλιάδες ή και εκατομύρια ανθρώπους κι τα κέρδη τους φτάνουν σε ασύληπτα επίπεδα...

Την καλημέρα μου :)

Reaction score
5
Εγώ λέω να στήσουμε μια εταιρεία με 'εκατομύρια' κέρδη!! :mrgreen:

Reaction score
0
Θα πάρω μια κάρτα εγω και θα την μοιράζω σε όλη την οικογένεια...μέχρι δευτέρου βαθμού! Απ'οσο ξέρω πάρα πολύ κόσμος μοιράζει την κάρτα με τους γειτόνους!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.014
Members
38.522
Νεότερο μέλος
seos