Υπάρχει σοβαρό Φανοποιείο?

Reaction score
164
Στα μεταλλικα χρωματα, νομμιζω δυσκολα εως αδυνατο να πετυχεις την αποχρωση.

Κανενας χρωματοπωλης απο οσους εχετε παει δεν χρησιμοποιει χρωματογραφο για να βρει την αποχρωση ? Με το ματι διαλεγουν απο χρωματολογια ? Περιεργο μου φαινεται...
Επίσης πολύ καιρό του έχω μεικτή με 500 ευρώ απαλλαγή αλλά δεν έχω ασχοληθεί.

Θα μου το φτιάξουν με 500 ευρώ;
Νομιζω το παραπανω σημαινει οτι μεχρι 500 ευρω ζημια, τα πληρωνεις εσυ... η οχι ?

Reaction score
749
χρωματογραφο
φασματογραφος
το θεμα ειναι οτι κανενας δε "διαβαζει" το ιδιο, διοτι ειναι καλιμπραρισμενοι διαφορετικα, υπαρχουν δηλαδη διαφορες.
αλλα περαν του καλιμπραρισματος, υπαρχουν και οι διαφορες στο καθε λογισμικο, οπου μια αποχρωση αν την πας στο Α λογισμικο σου βγαζει αλλες χρωστικες απο το να την πας στο Β, δηλαδη ακολουθουν αλλο δρομο για τη συνθεση του ιδιου χρωματος.
οι πιο στανταρ επιλογες ειναι τα χρωματα ραλ, με συγκεκριμενες ποσοτητες χρωστικων.

τοτε θα πει καποιος , γιατι ενω διαλεγει το ιδιο ραλ, υπαρχει διαφορα στο χρωμα;
γιατι ειναι διαφορετικες οι μαρκες των χρωστικων...

επισης υπαρχουν αποχρωσεις ευκολα να πετυχουν, και αλλες πολυ δυσκολα-εως αδυνατο- να συντεθουν ωστε να μη ξεχωριζουν.

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.770
Επαναφέρω το θέμα.

Όπως είχα πει είχα να φτιάξω ένα μικρό τρακάρισμα στον πίσω προφυλακτήρα και ένα ξεφλούδισμα στην πόρτα (που όμως μάλλον ήθελε ολική βαφή).

Τελικά το πήγα στην αντιπροσωπεία. Όχι τόσο για λόγους διασφάλισης ποιότητας στη φανοποιία, αλλά περισσότερο για να εκτιμήσουν καλύτερα τη ζημιά από το τρακάρισμα (μήπως είχε πειραχτεί κάτι άλλο που δεν θα έβλεπε ένας απλός φανοποιός). Και ίσως έκανα καλά, γιατί θα αλλάξουν όλο τον προφυλακτήρα ενώ άλλος δεν ξέρω αν θα έμπαινε στην διαδικασία παραγγελίας κλπ. (δεν υπήρχε και στοκ, ήρθε από εξωτερικό)

Το τρακάρισμα δεν θα το πληρώσω εγώ, οπότε το (σοκαριστικό) κόστος δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα. Για την πόρτα όμως μου είπαν 300€ ενώ ο Γαμπιεράκης μου είχε πει 120 νομίζω! Αλλά λέω άντε, ας τα κάνουν και τα δύο, αφενός γιατί πιο πολύ θα μου κόστιζε σε χρόνο να το πάω ξανά αλλού και να το αφήσω, αφετέρου λέω μην βγει τρίχρωμο, ξέρω γω.

Σήμερα μπήκα στο app και βλέπω ότι το αμάξι μου έχει κάνει ταξιδάκι 3 χιλιόμετρα. Ωπ, λέω, τι έγινε εδώ. Κοιτάω λοιπόν τον χάρτη, αυτή τη στιγμή βρίσκεται εδώ:

Αντιπροσωπεία κατά τα άλλα...

Τέλος πάντων, καλές κριτικές έχει, τι να πω, ελπίζω να πάει καλά. Αλλά σίγουρα αν για την πόρτα είχα συνεννοηθεί απευθείας με αυτόν (να του πω "θα στο φέρουν για τον προφυλακτήρα, κάνε και την πόρτα") παίζει και να είχα πληρώσει τα μισά. Όσο ζεις μαθαίνεις, αν και ελπίζω να μην τον ξαναχρειαστώ

Reaction score
1.830
Επαναφέρω το θέμα.

Όπως είχα πει είχα να φτιάξω ένα μικρό τρακάρισμα στον πίσω προφυλακτήρα και ένα ξεφλούδισμα στην πόρτα (που όμως μάλλον ήθελε ολική βαφή).

Τελικά το πήγα στην αντιπροσωπεία. Όχι τόσο για λόγους διασφάλισης ποιότητας στη φανοποιία, αλλά περισσότερο για να εκτιμήσουν καλύτερα τη ζημιά από το τρακάρισμα (μήπως είχε πειραχτεί κάτι άλλο που δεν θα έβλεπε ένας απλός φανοποιός). Και ίσως έκανα καλά, γιατί θα αλλάξουν όλο τον προφυλακτήρα ενώ άλλος δεν ξέρω αν θα έμπαινε στην διαδικασία παραγγελίας κλπ. (δεν υπήρχε και στοκ, ήρθε από εξωτερικό)

Το τρακάρισμα δεν θα το πληρώσω εγώ, οπότε το (σοκαριστικό) κόστος δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα. Για την πόρτα όμως μου είπαν 300€ ενώ ο Γαμπιεράκης μου είχε πει 120 νομίζω! Αλλά λέω άντε, ας τα κάνουν και τα δύο, αφενός γιατί πιο πολύ θα μου κόστιζε σε χρόνο να το πάω ξανά αλλού και να το αφήσω, αφετέρου λέω μην βγει τρίχρωμο, ξέρω γω.

Σήμερα μπήκα στο app και βλέπω ότι το αμάξι μου έχει κάνει ταξιδάκι 3 χιλιόμετρα. Ωπ, λέω, τι έγινε εδώ. Κοιτάω λοιπόν τον χάρτη, αυτή τη στιγμή βρίσκεται εδώ:

Αντιπροσωπεία κατά τα άλλα...

Τέλος πάντων, καλές κριτικές έχει, τι να πω, ελπίζω να πάει καλά. Αλλά σίγουρα αν για την πόρτα είχα συνεννοηθεί απευθείας με αυτόν (να του πω "θα στο φέρουν για τον προφυλακτήρα, κάνε και την πόρτα") παίζει και να είχα πληρώσει τα μισά. Όσο ζεις μαθαίνεις, αν και ελπίζω να μην τον ξαναχρειαστώ
κάνουν outsourcing ρε συ.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.210
Μόνη ελπίδα είναι ο Γαμπιεράκης για μένα. Θα πάω από εκεί και ο Θεός βοηθός! Πάντως το σε αυτό το θέμα υπάρχει πρόβλημα, δυστυχώς!

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.477
Μια ψιλοασχετη ερώτηση: Έχω ένα αμάξι 15ετιας που έχει μεγαλουτσικο χτύπημα σε εμπρός φτερό και μικρότερη ζημιά στις δύο πόρτες της ίδιας πλευράς. Είναι πολύ καιρό έτσι. Επίσης πολύ καιρό του έχω μεικτή με 500 ευρώ απαλλαγή αλλά δεν έχω ασχοληθεί.

Επειδή σκέφτομαι να το πουλήσω, θέλω να το σουλουπωσω. Έχω δει ένα φανοποιειο στην Κατεχάκη που λέει διεκπεραίωνει ασφάλειες. Δεν έχω προλάβει να ασχοληθεί. Θα μου το φτιάξουν με 500 ευρώ;
Τελικα πήγα το αμάξι εδώ:
Ευχαριστημένος από τη δουλειά, η οποία ήταν μπόλικη.
Θα είμαι ακόμη πιο ευχαριστημένος από την αποζημίωση της μεικτής, αν και όταν την πάρω.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.213
Members
38.431
Νεότερο μέλος
Αριστος